Žiadne príznaky po embryotransfére a pozitívny test

kikaakika
15. apr 2014

Chcela by som vediet, ci sa tu najdu zienky, co nemali absolutne ziadne priznaky, ani len pocity v podbrusku ako pred MS ( pretoze aj to je velakrat znamenie uhniezdovania ) a predsa si nasli pozitivny test a boli tehotne. Dakujem.

mirka135
15. apr 2014

Ahoj tak ja som po prvom pokuse mala bolesti naliate prsia a vseliake priznaky a nic..druhy krat som nemala vobec ziadne priznaky a tiez nic takze to je moje pozorovanie...takze neviem ako to vlastne je

hoky
15. apr 2014

Ja som pri predchádzajúcich pokusoch mala vždy príznaky a nebola som tehotná a pri poslednom som nemala žiadne príznaky a bola som tehotná a už sa gúľame do 16tt.

saxana15
15. apr 2014

Ahoj ja som ET absolvovala 4x.so ziadnymi priznakmi ,ani raz sa embryjko nechytilo ☹

kikaakika
autor
15. apr 2014

@hoky ahoj, aspon trocha pozitivne naladenie, pretoze uz sa ma zmocnuje negativita strasna a panika, obavy. Gratulujem k uspechu 😵 . Kiez by som isla v tvojich stopach 😉 A nemala si vobec ziadne pocity? ani len slabe pichnutie ani len tlaky v podbrusku ako niektore zeny opisuju? Ja nemam absolutne nic. toto je 3. IVF ( a aj treti transfer ) ,nikdy som nic necitila a ani to nevyslo. Tak uz mam v hlave, ze to nevyslo, aj ked som len 2 den po vklade 😖

kikaakika
autor
15. apr 2014

@saxana15 ved to, u mna je to treti transfer ( 2x KET a teraz ET ), mala som 3 IVF. A tiez nikdy ziadne pocity a embryjko si ani netuklo, Vies aj kde mozete mat chybu? Ja neviem, ci je chyba vo mne alebo v embryach a to je to najtazsie, lebo clovek nevie ktorym smerom. ..... @mirka135 no tak to je ozaj teda zavadzajuci poznatok 😖 , ked si mala tie falosne priznaky, mala si aj poboloevanie v podbrusku ako na ms?

mirka135
15. apr 2014

@kikaakika hej prvy krat som mala uplne priznaky ako pri MS pobolievanie v podbrusku,pichanie vo vajecnikoch ..zilky na prsiach naliate a nolave prsia no proste vsetko a nic z toho teraz druhy krat ziadne z priznakov proste nic...a zase sa nepodarilo tak ja neviem ci to vobec zena citii podla mna nie

hoky
15. apr 2014

@kikaakika Ja som asi prototyp bežca na veeeeeeľmi dlhé trate.Pri tom poslednom x-tom pokuse keď neboli žiadne príznaky som nemala chuť už ísť ani na kontrolu tehotenstva z krvy, lebo som si bola na 100% istá že to nevyšlo. Ešte aj tehotenský test ktorý som si v to ráno robila som so snehobielym výsledkom hodila do koša. A predstav si pred odchodom k lekárovi som mala nutkanie ho z toho koša vybrať a bol na ňom pomaly neviditeľný duch čiarky a predstav si to som už čakala dvojičky, len sme o jedno v 6tt prišli. Takže je pravda, že keď sa na to človek úplne vybodne tak vtedy to vyjde. A tie príznaky, ktoré máš teraz sú z liekov, hormónov ktoré sa pri IVF berú, vôbec nie sú smerodajné či si tehotná.

mayama
15. apr 2014

Ahoj tak ja som nemala absolutne žiadne príznaky a teraz som v 8 tt a nemam stale žiadne, vôbec sa necítim tehotna, už som si aj namyšlala že som o to prisla, a malemu babetko sa dari.... Ja ta chapem, že maš strach že ti nič nie je a predsa si tehotna, potom ťa nahanajú zle myšlienky, ale tie zahod za hlavu a teš sa že sa nemusíš sklanať nad weckom. Papapa

saxana15
15. apr 2014

@kikaakika ahoj,ja zacinam tohto tyzdna stimulovat nj 3 ivf.2 ET neuspesne,2 KET neuspesne. ☹ teraz sa mam ako na to tesit?! Mam 2x laparo v priebehu dvoch rokov za sebou plus partner na nic spermiogram.takze prirodzene otehotniem len zazrakom ☹ drzim ti palce!

kikaakika
autor
16. apr 2014

@mirka135 podla toho, co sledujem vraj to podbrusko, pocity ako na ms, by mohli byt priznaky uhniezdovania. ale je to asi individualne. teda dufam. ja nemam absolutne ziadne bolesti nic. som dost sklamana a aj ked som len 3 dpt uz tusim, ze to nevyslo 😖 .

kikaakika
autor
16. apr 2014

@hoky tak to je uzasne! 😵 ktory den si isla na krv? a test iba duch. gratulujem 😵 , je mi luto, ze ste o jedno prisli, to sa stava. ono asi nebolo zdravucke. a to zdravucke krasne pokracuje. toto je tvoje prve tehotenstvo? ja praveze nemam absolutne ziadne priznaky, ani z liekov. Prajem Vam vela zdravicka, nech drobcek pekne rastie 😉

kikaakika
autor
16. apr 2014

@mayama ahoj, dakujem za povzbudenie 🙂 . Nemala si ani len pocity ako na ms? ja nemam nic. a nikdy nic necitim. Vies, ja by som radsej sa sklanala nad weckom 😝 . Ale take priznaky prichadzaju neskor. Po transfere vraj na druhy, treti den ma vela zien pichanie, tlaky v podbrusku alebo pocity ako na ms. A gratulujem velmi k uspechu a prajem vam vela zdravicka 🙂

kikaakika
autor
16. apr 2014

@saxana15 ahoj, ja ti verim, ze je to tazke. Mas toho tiez vela za sebou 😖 . ja sa vzdy na stimulku tesim a idem do nej s velkou nadejou a velmi dobre naladena. Len po odbere, ked volam kvoli vyvoju embryi a potom vklad , vtedy sa tie pocity menia. Takze sa tes, je tu nova nadej 😉 . A musis verit, ze to vyjde. Drzim ti palce, nech to vyjde tentokrat. Ja som mala teraz prvykrat ET. Predtym z kazdeho ivf jeden KET. Dali sme embrya na pgd testovanie, takze to sa caka na vysledok 2-3 tyzdne, preto ET nie je mozny. A preto som aj mala tak malo vkladov, lebo sa mi preselektovali tie ' vhodne' embrya. prve ivf z 3 blasocyst peknych bolo iba jedno geneticky ' zdrave' a vhodne na vklad. pri druhom ivf zo 4 peknych blastocyst ostali dve vhodne. Ale vidis, aj pgd presetrene a nechytili sa. Takze neviem, kde je problem. Rozmyslam aj ja nad 2. laparkou 😖 . a cim ides stimulovat? kolko jednotiek?

hoky
16. apr 2014

@kikaakika Na krv som išla 10 deň po prenose a je to naše prvé po 16 rokoch manželstva.

mayama
16. apr 2014

@kikaakika Ahoj ja som hned po transfere cca 4 hod. pocitila take pichnutie v brušku, myslela som si že je to po transfere normalne, ale to sa uhniezdovalo embryo, na druhy den mi príšerne vadil zvuk a krik, ale potom večer toho dna nič až do dnešného dna. Len mi narastli prsia/resp. mam ich plnšie/ a sem tam ma pichne v krížoch, ale t preto lebo mi rastie bruško. Už som v 8 tt.

kikaakika
autor
17. apr 2014

@hoky to bolo teda dlhe cakanie.... a nakoniec sa podarilo. to je vyborne 🙂 ja keby som cakala teraz tolko rokov, tak to uz stara baba by bola zo mna, takze vela cau zial nemam 😒 . som 4dpt a star nic. v nedelu budem s malou dusickou testovat,tak uvidime. to budem 7 den po transfere. bojim sa, lebo naozaj vsade citam ako zeny bolelo podbrusko a to boli asi priznaky uhniezdovania. tehotenske prichadzaju neskor samozrejme.

kikaakika
autor
17. apr 2014

@mayama a to pichnutie bolo jednorazove? iba jeden pich? tvoje embyjko sa teda pekne rychlo zahryzlo 😀 . Mne manzel hovori, ze mozno som to pichanie mala v noci, ked som spala. optimista, pri kazdom vklade to hovori. neviem, ci ukludnuje mna alebo seba 😉 . a testovala si ktory den? a kolkodnove embryko si mala?

hoky
17. apr 2014

@kikaakika Osobne si myslím, že skôr ako 10-11 dpo nemá zmysel testovať, len to blbo pôsobí na psychiku, veď ja som mala vysoké FSH s dvojičkami a na teste mi vyšiel sotva viditeľný prúžok aj to až po pol hodine A tie príznaky sú fakt individuálne ja som mala prvé príznaky že som vôbec tehotná až po dvoch mesiacoch dovtedy absolútne nič.

kikaakika
autor
17. apr 2014

@hoky mas na mysli 10-11 dpo ( den po ovulacii, opu ) alebo 10-11 dpt ( den po transfere ) ? sorry, ja tak analyzujem, lebo uz som zufala. tie tehotenske priznaky chapem, to prichadza neskor. len tie priznaky uhniezdovania, podbrusko tlaky ako na ms, pichanie ..... ale ked vravis, ze ty si nic take nemala, tak mi davas nadej, ze mozno budem aj taka vynimka. Ale aj tak sa velmi bojim, ze nic z toho nebude ☹ .

hoky
17. apr 2014

@kikaakika Po transfere.

saxana15
17. apr 2014

@kikaakika dakujem 🙂 puregon 200. Brala som aj gonal,ale z neho bol lahky hyperstimulak

mayama
18. apr 2014

@kikaakika ahoj to pichnutie som mala aj neskôr potom, v noci, bol to čudny pocit až som vyskočila z postele, embryo sa v den et rýhovalo, teda hladalo kde by sa pichlo, mala som PK 5 den, testovala som sa na 7 den po et, bol tam ale len slabý duch ale testuj sa obdeň. Ahoj

gombicka
12. aug 2014

zienky, je to tu este aktivne? ja som 4 den po transfere a pride mi ze ma prestali boliet prsia...este vcera boleli...,myslite ze je koniec?

dejna0412
22. aug 2014

@gombicka Ahoj,ja som 3 den po transfere,prsia ma vobec neboli ale pod bruskom mam stale take tlaky,to je jediny priznak co mam.Ako si dopadla????

gombicka
22. aug 2014

@dejna0412 ja nie velmi dobre...hcg na 10 den (v pondelok) bolo velmi nizke..iba 24,3...v ten den ma byt aspon 60-70. Dnes rano som bola na kontrolnu krv. Vysledok budem vediet poobede...vsetko vsak nasvedcuje mimomaternicovemu :( :(

dejna0412
22. aug 2014

@gombicka uh je☹to mi je velmi luto☹ale este mas stale nadej
🙂dufam,ze Hcg bude vysie🙂kam chodis do caru???

danalesa
1. dec 2014

Ahojte, predam 2 balenia Decapeptylu, 7injekcii v 1 baleni, expiracia 01/2015, nepouzite, udrziavane vylucne v chladnicke, cena ako v lekarni, t.z. po preplateni zdravotnou poistovnou. Ak mate zaujem, piste do spravy.

stanulka30
2. júl 2015

@kikaakika ahoj a ako to nakoniec dopadlo, výsledok som sa už nedočítala ☹... Ja mám tiež ten istý problém, ako si mala ty, že žiadne príznaky, vôbec nič ☹

lusilik
21. jún 2016

Ahojte, nájde sa tu niekto kto necítil, ani pichnutie, ani prsia, ani mu nebolo zle, ani predmenštruačné bolesti ani nič a predsa mu ukázal tehotenský test // čiarky?

saska6867
23. jún 2016

@lusilik ja som necitila vobec nic a ani teraz necitim, ziadne pichanie v brusku ani citlivejsie prsia. teraz som v 6tt a za dva tyzdne idem na ultrazvuk. tie tri tyzdne od krvneho testu po ultrazvuk su nekonecne 🙂

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre