Ahojte som strašne sklamana 😦 tento týždeň som mala mať plánovanú iui A 10dc folikul 13 mm 10 mm 8mm 12dc folikul 13mm A drobné folikuli 😦 doktor že mám to zastavene A že iui nebude A cakat na menzes A zase stimulácia z clostylbegypt. ...2x1.Neviem prečo ale ja si myslím že ten clostylbegypt mi to tam len rozhadzal inak vždy som mala krasne folikuli minuly mesiac bez stimulacie 11dc 12mm folik 😕. Povedal že sa máme snažiť. Ešte otázka máte niekto skúsenosti z ľahkou alergiou na spermie? Ďakujem za odpovede.
Ja som chodila na folikulometriu rok a vysla druha iui.Drzim palce
Rok vás sledovali? A iui prebehla pri akej veľkosti folikuli? Brala ste aj clostylbegypt? Ďakujem za odpoveď
Foliky by mali mať nad 20mm aby sa pichol pregnyl
Ahoj mne clostyl tiez hned nezabral vobec som nemala foliky oba malinke ... az raz som mala 11DC 13folik jeden jediny nic ine potom 14DC 16folik ...bol piatok ..pregnyl som si lichla v sobbotu v pondelok IUI nik to nepozeral ci dozrel alebo co ... a som v 22tyzdni ..
Didi2102 som sklamana pretože mohli má ešte skontrolovať na 14dc A teraz zase odznova 😦
Chodím do martina helios
No ved prave presne. Tiež si myslím že keď nenarastol tak to nemá zmysel silit 😦
Minulý som mala na 16dc ovulaciu vtedy mavam bolesti A ako ta vyviedol?
No ja som si tiež myslela že cítim ovuláciu, aj podľa bolesti aj hlienu a prídem na sono a folik ešte tam, síce nejakých 18mm ale ešte dozrieval, nebol prasknutý... odhadoval že ovulácia bude až za 2-3dni
@vyhuelka toto je naozaj zaujímavé. A už ideš len na vklad či? Držím ti palce. Ja som teraz brala od 3dc do 7dc A toto sa mi stalo bola som v soku.ano každá sme iná 😕 my chodíme ku Staroveckej zatiaľ sme boli len na konzultácií A plánovali iui No nevadi ideme do toho ďalej A som neskutočne zvedavá ako zareagujem teraz
Bola som na sono u Krajkovica dal mi tak isto 2x1. A kedy máte vklad? Koľko máš embrii? Verím že sa to podarí ak nemáte nejaký problém .
To je nadhera daj potom vediet čo ti povedali 😊
Waaau tak supeeer by si mala najprv na sono nie? Či to pred tA pozru A ide sa nato. Koľko si dáš embrii? Alebo koľko sa dáva ako odporúčajú? .držím moc palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.