Zákrok pred KET

17. okt 2021

Ahojte žienky, zajtra absolvujem vklad, prosím vás ako prebieha zákrok? Budem v narkóze? Čo si treba vziať...môžete mi prosím vás napísať pár informácií, napr. či môžem pred zákrokom jesť, ako to prebieha, doktor iba povedal, že mám prísť s poloplným močovým mechúrom...

karhu
17. okt 2021

prides, na recepcii sa ohlasis, v kancelarii podpises papiere, v ambulancii vlozia embryo, 10minut si polezis, vyplatis a ides domov, bez narkozy..naco by tam trebalo narkozu?

autor
17. okt 2021

Vdaka, a rano sa mozem najest?

karhu
17. okt 2021

nepamätam si, ale tusim ze ano..zaludok im netreba a nech ti nie je zle..len ten mocovy mechur by mal byt plny, lepsie potom vidia co sa kde..aspon tak nejak to vysvetlovali..

ailiba
17. okt 2021

Áno, žiadna narkoza. Treba vypiť 1,5 vody, musí byť plný močový mechúr. Úprimne, ja som nič nejedla, len som pila, najedla som sa potom. Doniesť si nočnu košeľa, ponožky a papuce. Len som si ľahla na "kožu", vložili embryjko a išla som si na 20 minút ľahnúť, výcika a domov. Nič specialne (niečo ako IUI). Držím palce🙏

autor
17. okt 2021

Juuj ďakujem za odpovede😘

sasenka6
17. okt 2021

Tak ja som nepotrebovala ani nočnú košeľu ani papuče ani nič 😃 len ten mechúr, vvkabinke som si vyzliekla spodok, sup na kozu vložili, trvalo to asi 40 sekúnd, jedine čo mi vadilo bolo sono na bruchu kde mi tlačila sestrička na ten plny mechúr 😃 potom 15 min zostať ležať, obliecť a domov

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre