Prosím vás drzte mi palce zajtra. Som zufala,zajtra idem na OPU (1.ivf) a podla uzv mam len jeden 21mm folikul.
Mala som dlhy protokol, 14 dni som pichala decapaptyl a 7 dni menopur, vcera o 21:00 pregnyl. Chodim do GF.
@zuzu1108 Dakujem ti!
@leplezetlen nezáleží na tom že je jeden, ale že bude ten správny 🙂 držím palce, mňa čaká OPU v sobotu 🙂
@leplezetlen a amh ti brali aku mas hodnotu? A menopuru si ake dávky mala?
Amh znamena co? Menopur som pichala takto: prve tri dni 200, a potom uz len 150.
@nikadomi Dakujem a viem,ze staci aj jeden, len som z toho velmi smutna,lebo tu skoro kazda baba ma okolo 10-15 folikulov.
@leplezetlen amh je antimulerovhormon on poukazuje na to aka je ovarialna zásoba. Najlepšie je okolo 2-3 mat ja mam 6,42 a tersz som mala 12vajok pri krátkom protokole.
Oni to prve ivf skúšajú ako zena zareaguje na stimuláciu
@zuzu1108 Tak netusim, asi mi amh potom nebrali, no ale verim ze mam ich este vela,ved mam len 27 rokov.
@leplezetlen tiež by som bola smutná takže plne chápem, ostáva len veriť, asi nemožeš viac spraviť :( a my Ťa možeme len povzbudiť a veriť s Tebou 🙂
@bondy Mozno mas pravdu,len mozno by bola skoda tam nechat taky velky folikul ... No neviem...zajtra uvidime...
@nikadomi Dakujem,si velmi mila!
@leplezetlen pokiaľ už si mentálne nastavená na OPU, v žiadnom prípade to neodkladaj, bolo by Ti podľa mňa ešte ťažšie. Potom ale naozaj bude treba poriadne prekonzultovať čo a ako, nechať si zmerať amh a nastaviť nabudúce liečbu šťastnejšie. Samozrejme stále treba byť v tom že nabudúce nebude potrebné... A teraz už pekne uvariť čajík, prichystať veci na zajtra, poslednýkrát sa najesť, vyložiť nohy a hladkať bruško 🙂
@leplezetlen fuha,držim palce,aj ja som mala dlhy protokol,chodili sme do GF a mala som 11 vajičok a 10 bolo zrelych na oplodnenie,neboj nič to nie je bude to ok 🙂
@leplezetlen Ozvi sa ako dopadlo OPU 😉
baby je to normálne, aby dlhý protokol a jeden folikul ? @leplezetlen kolko trval dlhý protokol ?
@victoriasju Tak normlane to nieje. Dlhy trva +- mesiac. (ja som tak mala)
Podla mna zle zvolena stimulacia. A ked je mlada baba, tak nemusi mat vobec dlhy protokol. Ale zial prva stimulacia je "pokus omyl".
Ja som mala pri dlhom protkole 21 folikulov 15 vajicok a 12 bolo zrelych pri 150j Merionalu a Dipherelin.
Ale kazdy je iny.
A pri kratkom 125j Puregonu 12 vajok a vsetky zrele.
@zuzu1108 dakujem za objasnenie . . . bojim sa toho aj ja, mam AMH 0,14 ☹
@victoriasju A vitamin D3 ti kontrolovali aku mas hodnotu? niekedy znizene amh moze byt sposobene aj jeho nedostatkom.
A ty ides tiez na dlhy protokol? JA chodim do Brna do Reprofitu a tam kto ma nizsie amh tak navrhuju soft stimulaciu,lebo sa vela x stane ze pri vysokych davkach je velmi malo vajicok.
Zajtra nam bude volat embryologicka, ked vsetko bude poriadku tak v sobotu idem na ET! 😊 Aj jeden folikul vie robit zazraky! 😊
@leplezetlen Urcite vie robit zazraky 🙂 . Nech je to ten spravny 🙂 .
@leplezetlen ahoj drzim silno palce,neboj dobre bude,mna to caka buduci tyzden zaciname
@leplezetlen všetky Ti z úprimného srdiečka želáme aby sa Ti to podarilo !!! 🙂
@zuzu1108 čítala som tvoj koment ohľadne vitamínu D3, neviem, či to je môj problém, ale som sa rozhodla, že si ho dnes kúpim, pondelok idem na hormonálny profil a som zvedavá, aký ho budem mať a opýtam sa aj na vitamin D3
Dakujem Vam velmi pekne!!!
@victoriasju Kolko mg si si kupila?
@zuzu1108 kupila som 400 mg, je to ok ?
@victoriasju To je velmi malo. Ja beriem 2000ku a kto ma výrazný nedostatok tak aj 5tisic
Daj si aj tri aspon. A pro dcku sa ma brat aj magnezium lebo ho znižuje.
Ale zase ty nebudes brat 2tisicku. Tak občas si daj aj magnezko 🙂 .
@zuzu1108 dakujem za rady, dam si urcite aspon tri 🙂 inak ja mam uz odsuhlasenu ziadost od oktobra na soft, a chcem to zacat riesit vo februari v marci, mala som vzdy cysty, tak doktor chcel počkať
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@leplezetlen Drzim palce aby vo foliku bolo zrelé vajíčko 😊. Čím si stimulovala ked sa utvoril jeden folikul? Do akého centra chodíš?