Zadná nádcha pri stimulácii

domi355
27. okt 2024

Dobrý deň,

som v stimulácii pred IVF a aktuálne mam menštruáciu, pri ktorej som včera zacala s injekciami Meriofert a Decapeptyl picham už 9.den. Momentálne mám po týždňovej nádche a začala mi zadna nádcha, upchate dutiny, kasel, tlak v hlave, občas teplota. Neberiem antibiotiká, iba domáca bylinna liecba, paralen,sprej do nosa muconasal,tablety sinupret a sirup stoptussin.

Môže mať táto choroba vplyv na následnú stimuláciu a kvalitu vajíčok?

Odporúčali by ste to ukončiť, rešp. preložiť to na nasledujúci mesiac?

Ďakujem

bozenka67
28. okt 2024

@domi355 ahoj ja som toto riešila tiež pri prvom IVF. Nádcha, desivý kasel, no hrôza, keďže som vedela, že pôjdem do narkóze, vedela som, že musím byť fit. Brala som aj lieky, inak by som sa z toho duševného kašlú nedostala. Antibiotika nie, ale iné. Výsledok bol taky, ze 11 kvalitných vajíčok, no vzišli z.nich len jedno embryo na vklad,aj to az na 6 den kultivacie. Na 5. Den nam tvrdili, ze ziadne. Položilo ma Skoro. Výsledok to jediné sa nechytilo. Ja by som po tejto skúsenosti už počas choroby stimuláciu prerušila.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre