Zadarilo sa niekomu mimino v Gyn Car Košice ?

ideapad
3. feb 2019

Zadarilo sa niekomu mimino v Gyn Car Košice ?
Milé žienky chcem sa tu spýtať ci sa Vám zadarilo mat mimino v Gyn Car KE a ci vám stanovili dobrú liečbu...
A aké máte skúsenosti s embryoscopom..

mpravda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ideapad
autor
3. feb 2019

@mpravda aha a aké sú vaše metódy keď ženy majú problémy... Z ničoho nič im niečo pomôže... Aké máte štatistiky a kde robíte a ako sa vola vaša ambulancia

mpravda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pivonka6
3. feb 2019

@mpravda Ak vás poznajú ľudia na celom svete, prečo je na Googli na vás len 51 odkazov?

ideapad
autor
3. feb 2019

@pivonka6 a ja si myslím ze tému som dala inú prosím nerobte si tu reklamu iný lekári keď vy ste ovšem lekár tu nič podobné nedávajú... Ženy tu riešia iné problémy... Potrebujú rady inšpirácie od druhých... Aby ich to posúvalo ďalej...

frl
7. feb 2019

@mpravda prosím ako je to s tým psom? Vzali sme jedného z útulku, je komplet ockovany, nemá parazity. Nespí s nami v posteli, ani nevhodí do spálne. Je v obývačke na pelechu občas na kolenách 🙂 Vzali sme ho aby som sa nezblaznila, chodím veľa na prechádzky a usmievam sa o 80% častejšie ako predtým. Môžem mi to uškodiť pri otehotnení?

bobricek1979
7. feb 2019

@frl jezis nepocuvaj vsetko ak sa náležite o psíka staras a nechodite vencit nevoem kade tak absolut nemusis mat strach. Vies kolko ludi ma pssikov a majú deti len sa ho nezbav myslim psika. Ten absolut za nič nemôže

frl
7. feb 2019

@bobricek1979 to viem že za nič nemôže len už chcem vylúčiť všetky rizika. Mysleli me (aj s doktorom) že sa to podarí hneď, nemala som problém otehotnieť, len obísť hnusní chorobu, ktorú nechcem dať do vienka. A teraz cakam 2 tyz už 2. krát :(

bobricek1979
7. feb 2019

@frl neboj nič nueje stratené

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre