Zadarilo sa niekomu mimino v Gyn Car Košice ?
Milé žienky chcem sa tu spýtať ci sa Vám zadarilo mat mimino v Gyn Car KE a ci vám stanovili dobrú liečbu...
A aké máte skúsenosti s embryoscopom..
@mpravda prosím ako je to s tým psom? Vzali sme jedného z útulku, je komplet ockovany, nemá parazity. Nespí s nami v posteli, ani nevhodí do spálne. Je v obývačke na pelechu občas na kolenách 🙂 Vzali sme ho aby som sa nezblaznila, chodím veľa na prechádzky a usmievam sa o 80% častejšie ako predtým. Môžem mi to uškodiť pri otehotnení?
@frl jezis nepocuvaj vsetko ak sa náležite o psíka staras a nechodite vencit nevoem kade tak absolut nemusis mat strach. Vies kolko ludi ma pssikov a majú deti len sa ho nezbav myslim psika. Ten absolut za nič nemôže
@bobricek1979 to viem že za nič nemôže len už chcem vylúčiť všetky rizika. Mysleli me (aj s doktorom) že sa to podarí hneď, nemala som problém otehotnieť, len obísť hnusní chorobu, ktorú nechcem dať do vienka. A teraz cakam 2 tyz už 2. krát :(
@frl neboj nič nueje stratené
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.