Ahojte, ak mate niekto cerstve skusenosti pripadne nejake tipy na co si dat pozor co dodrzat alebo cokolvek cim sa chceme podporit piste 🫶🏻 nas caka buduci piatok vstupne vysetrenie v Ziline, nemame ziadne problemy ale snazime sa rok neuspesne. Sama som zvedava ako to dopadne ja mam vsetko ukazkove aspon podla preventiviek a pod. Mam stres podobny pracovnemu pohovoru😄ci uz to dopadne dobre alebo zle hlavny bude vysledok
@sunshine15 z vlastnej skúsenosti,niektoré problémy sa pri preventívne neodhalila 😔 a mužom počas preventívky nerobia spermiogram. Ja som toho svojho poslala v decembri 2021 a nevyšiel nijako slávne,kontrolný sme mali počas vstupneho vyšetrenia,bez nejakej výraznej zmeny. Mne stres z tej návštevy spôsobil,že mi neprišla ms 😔
@natalia_r ja 26 manzel 29
@barju verim, niekedy to neni jednoduche ja sa viacmenej asi tesim zatial a dufam ze je vsetko ok a ked nie budeme to riesit, mam mat zrovna ovulaciu ked tam ideme tak som zvedava ci nieco uvidia
@sunshine15 len asi vám nedajú hneď liečbu,lebo budú potrebovat hormonálny profil a ja som na to musela počkať do 2DC
@barju nevadi pockam mne zatial ide skor o ten zaklad ci je manzel plodny atd aspon nieco cokolvek
držím palce 🙏 daj vedieť potom ako si dopadla 🍀
ja som minule čítala od jednej ,že GynFiv ZA určite nie 😭 tak som ostala v šoku
Lebo ja som zlý prístup nezažila
@simona1994 vždy je to o osobných preferenciach čo jednému vyhovuje druhému nemusí. Nech si každý urobí vlastný názor po par návštevach
@barju presne
Žene ktorej sa podarí IVF alebo IUI povie len kladnu recenziu tej ktorej to nevyjde zas bude nadávať
Mne to tam nevyšlo,ale zase nebudem na nich kydat
A v každom CAR sa niečo nájde prečo si ho človek nevyberie
My to mame najblizsie logisticky najlepsie a kamaratka ma odtial uz druhe babo a to nemali uplne lahke diagnozy beh na dlhe trate takze verila som jej boli spokojni vzdy tak uvidime nechame sa prekvapit ☺️
@sunshine15 my sa tiez chystame, 14.10 mame prvu konzultaciu. Tiez som tu davala prispevok ci tam niekto v blizkej dobe bol ale nikto neodpovedal tak dobre ze si zalozila diskusiu 😊 znamych sesternica tam bola a su spokojny,cakaju babatko. 100 ludi 100 chuti.
@sunshine15
@bocka33 personál je za mňa veľmi milý a ide to tam rýchlo
Ja nemôžem na nich zle povedať
Vďaka vyšetreniam mi toho veľa zistili
Ja som tam bola teraz v Apríli na ET
@bocka33 kludne mozme popisat ☺️
Dobrý deň.
Chcem sa Vás opýtať, milé žienky, má niektorá z Vás poruchu hypofýzy? ( nefunkčné vaječníky, vzhľadom na poruchu hypofýzy- žiadne hormóny.. menštruácia len vďaka liekom.) a napriek tomu umelo otehotnela ? Čaká ma umelé oplodnenie v gyv centre, stimulácia vaječníkov.
Ale rada by som vedela, niečo zo života či nás je viacej, a či sa podarilo. Ďakujem za odpoveď 🙂
@sunshine15 jasne mozeme,aspon budem mat cerstve info 😄 my ideme prvy x tak som na to cele zvedava
@simona1994 inak platia sa tam vstupne vysetrenia? Alebo len lieky a nadstandardy?
Ahoj... My máme vstupnú kontrolu za sebou... Priateľ spermiogram (dopadol výborne) ja odber krvy, stery, sono... Dnes výsledky... Všetko ok, až na môj vitamín D, mam ho malo... Takže 4.10. Ideme na koordinačny pohovor, kde nasadia liečbu, hormóny... Teším sa... Keďže som po operácii polypov a cysty, tak snáď to už pôjde hladko...
@bocka33 platili sme spermiogram 35€ a HYFOSY 150€
@simona1994 dakujem 😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sunshine15 ahoj, mozem sa spytat kolko mate rokov s partnerom?