Začala som si pichať Diphereline. Ani som nič necítila,v pohode som chodila do práce...Pred troma dňami som k tomu pridala Menopur a Puregon.Je mi strašne zle.Asi sa dám vypísať. Ako ste to znášali???Aké máte skúsenosti s GYNFIV BA ? Personál, prístup a tak....Na kontroly budem chodiť na Sliač (zajtra prvýkrát) Rada by som vedela, ako ste sa cítili, ak tu niekto taký je 🙂 ďakujem
ahoj mimika79 no ja som si pichala tiez puregon a menopur a bola som nafuknuta ako balon po nich je to normal mojmu muzovi sa nepaci moc gin fiv nepacil sa mu pristup ako sa k nam spravali ako na beziacom pase ked sme tam boli prvy raz tak sme odisli ako dezorientovany a hlupy tak neviem ja som mala fajn pocit az na to ze nam sa nepodarilo otehotniet ale nevzdavame sa
Píchám si druhý den Menopur a také beru Euthyrox 100. Strašně mě bolí hlava a je mi i na zvacení, ale ještě jsem nebyla, možná to i vydržím. Nevím, jestli to je tím Euthyroxem. V příbalovém letáku jsem si přečetla, že Menopur není pro lidi s problémy se sníženou funkcí štítné žlázy. Docela mě to děsí,ale doktorka to věděla, tak snad ví co dělá!? Spíš tím asi mysleli lidi, kteří to nijak neléčí - my přece máme Euthyrox a tím pádem by žláza měla být v poho.
Ještě si to musím píchnout 5x, je to pro mně mordor, nikdy jsem si před tím sama injekci nepíchala. Ale zatím žiju, tak držte palce ať to tak pokračuje dále. 😅
Do Wiki Modrý koník pribudol nový článok o hormonálnej stimulácii Menopurom. Nájdete v ňom aj s presný postup aplikácie s fotkami. Pozrieť sa dá tu: https://www.modrykonik.sk/menopur/
jeej dakujem za radu od zajtra začinam pichať menopur
je tu niekto, kto si pichá, alebo pichal Puregon? malo by byť k tomu nejaké pero, ale mne v lekárni k liekom žiadne nedali, ani neponúkli. mám si ho dokúpiť, alebo ako to je prosím?
@vernost aj ja si picham druhy den..dnes si pichnem 3x a v pondelom do martina.tak mozno budeme spolu v cakarni 🙂 ako to zvladas,ide ti to v pohode...nic ta neboli? mna to stipe pri vstreknuti tekutiny...vpich je v pohode ale potom stipanec...nechcem si predstavit posledny den ake bude brucho
seliselka,mne nič ne ny v pohode ani modriny nemám troška to štipe ale to je nič mi ideme okolo 7-8hod tak sa možno uvidíme
Ahojte mne dnes predpisali 3x menoupr, lebo som uz dobrala luveris a aj gonal mi konci. Mala by som ist cochvila na odber vajicok. Musi byt menopur v chladničke?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@mimika79 ahoj, ja som teraz zacala pichat menopur