Z15 vajíčok len 4

18. jún 2024

ahojte. vcera som bola na odbere, bola som celkom spokojna, ked mi povedali, ze odobrali 15 vajicok. dnes su z tych 15 len 4, vraj zrelych bolo 5 a 4 sa podarilo oplodnit. ako pocitam, tak pocitam, tak dalsich 5 dni a genetiku neviem, ci nieco prezije. som dost smutna. kopa penazi fuc a nevyzera to dobre. mate niekto takuto skusenost? podarilo sa aj napriek tomu? odber mi robili 12.den, riaditel ceskeho heliosu niekde pisal, ze odber by mal byt najskor 14. den, tak neviem, ci je chyba aj v centre alebo len v mojich nekvalitnych vajickach. mozem ich mat tak (realitivne vela) a kazde tretie zle?

luccija
18. jún 2024

Môžeš vďaka Bohu aj za tie 4.Sanca je vždy aspoň ti ich vyselektuju.Pri bežnom cykle si predstav koľko by to trvalo, keď je každý x zle

cookie29
18. jún 2024

Kvantita neznamena kvalitu. Kamoske odobrali cez 30 a nakoniec ani jedno na vklad. A staci Ti jedno, to spravne. Drzim palce.

P.S. Pokial nedoverujes lekarom, tak zmen CAR.

deedaa
18. jún 2024

Odobratých 16 vajíčok. Na oplodnenie bolo 6 z toho a do tretieho dňa prežili 2. Tie sme rovno vložili a jedno sa chytilo a má cez 2 roky. Vždy je šanca. Netreba vešať hlavu a byť pozitívny.

evivb
18. jún 2024

Ahoj, ja som mala 23, 15 sa oplodnilo a ostalo iba 2 vhodne na vklad. Hned prvy KET vysiel. Drzala som ale protizapalovu dietu, brala medrol a pichala fraxik.
Mame este jedno, buduci rok ideme pre neho. 🙏🏻

thereisabear
18. jún 2024

Z 10 vajíčok vyšli 2, jedno mi tu pobehuje. Nezúfaj.

angeli121212
18. jún 2024

Prepáč ale vôbec nie si na tom tak zle.. mne v tej dobe odobrali len tri vajíčka nejakým zázrakom sa tri oplodnili a dotiahli do 6teho dňa kultivácie a jedno sme vložili z toho mám syna a dve máme zmrazené.. toto bol môj tretí cyklus.. nevzdávaj to tak ľahko a nezúfaj umelé oplodnenie nie je jednoduchá cesta a ver tomu, že sú ženy čo im ledva jedno odoberú.. inak bodka na záver môjho príbehu po prvom pôrode asi rok a tri mesiace som otehotnela prirodzene takže aktuálne čakáme druhé dieťatko

lulu1188
18. jún 2024

Ahoj mne odobrali 15 vajíčok s toho 10 zrelých . Stoho vznikli 3 embrya . Ktoré išli na genetiku ale len jedno sa vrátilo zdravé . Ktoré mi vložili a piatok idem na krv a uvidíme či bolo to pravé. Je to naše už 4 IVF a myslím aj posledné už nemáme energiu. Držím palce

mirkam3
18. jún 2024

Ahoj. Nie si na tom tak zle, ako sa dnes cítiš. V skupinách IVF nájdeš baby, ktoré ledva mali pár folikulov a z nich majú už dieťatko, aj tie šťastné, ktoré mali riadnu úrodu kvalitných folikulov, aj take, ktorym síce odobrali cez 20, ale ku vkladu sa zial ani nedostali. Je to veľmi individuálne, najbližšie dni ti napovedia viac.

Mne odobrali v Reprofite 12 a správne oplodnenych bolo iba 5 + sieste už hneď dalšie rano bolo otázne (troska pozadu), takze sme boli realisti. Tiež som sa bála presne tak ako ty, ze treba ešte prežiť celu tu kultiváciu a genetiku a ze mi takýmto tempom snáď ani nic neostane 🥺. Doteraz hovorím, ze tie dni počas kultivácie boli pre mna psychicky z celého IVF najnáročnejšie… A vies co? Štyri expand. blastocysty dožili do konca, jedna síce neprešla genetikou, no jedno drobča je aktuálne v 16tt u mna v brušku a 2 v rovnakej kvalite ešte mame zamrazené. Viac sme si ani nemohli priať. Držím palce, nech si na tom podobne 😍.

jankaa26
19. jún 2024

Ja som mala 23 folikulov, 12 vajicok a zrele len dve. Uplne ta chapem, bolo mi doplacu, ked mi to povedali. Tieto dve su zmrazene po PK ako expandovane blastocysty. O mesiac, dva ideme na KET.

snowflakenel
19. jún 2024

4 su super. Zalezi na kvalite. Drzim palce

dasty1992
21. jún 2024

6 vajicok odobratych, 5 bolo zrelych a 3 embryjka sme mrazili😉.. nevesat hlavu,nieje vsetko o kvantite,skor o kvalite. Niekomu odoberu aj 30 vajicok a niekedy ziadne neprezije kultivaciu

autor
25. jún 2024

tak nakoniec zostalo len jedno embryjko, zatial je zamrazene, ani sa neoplati samostne posielat na genetiku. problem bol nakoniec v zle nastavenej stimulacii. z 15 bolo 7 vajicok nezrelych, 3 uz prezrete. neviem, ci ist obmesiac na dalsie kolko s upravenymi davkami alebo zhanat inu kliniku. pravdepovediac, neviem kde, vsetky maju vela negativnych recenzii. do brna si to nejak neviem predstavit priestorovo a casovo. ale bojim sa teraz, aby to druhe kolo na rovnakom mieste nedopadlo podobne. dalsich cca 2300 eur. nechapem, preco mi stimulaciu neupravili po prvom odbere krvi a po druhom mi hned volali, ze idem na odber, este som vobec nemala cas ovulacie. lekarka pritom vcera sama priznala, ze som hned nadmerne reagovala...

deedaa
25. jún 2024

V ktorom CAR si bola? Na každé jedno sú aj pozitíva, aj negatíva.

autor
25. jún 2024

@deedaa gynfiv. lekarka mi navrhuje aj rovnake lieky, len znizene davky, aby to islo pomalsie. s tym, ze si to este nemusim vyzdvihnut za ten mesiac, keby sme sa rozhodli, ze uz nemame zaujem...

dasty1992
27. jún 2024

Ja Vam poviem tiez,ze na kazde centrum su aj negativne aj pozitivne recenzie a niekedy netreba hned po nejakom neuspechu "cuknúť". Mne tiez zaciatkom roka museli predcasne zastavit stimulaciu,lebo sa hormony zblaznili a pritom stimulaciu som mala rovnaku ako pri 1.IVF. Aj doktor vzdy povie ze aj 1zena vzdy moze inak zareagovat na stimulaciu a uz som sa teda presvedcila na sebe 😉. Dalsia stimulka uz potom napr vysla, znizili mi davku hormonov,trvala ale celkom aj dlho, cca 3 tyzdne. Ale kazdopadne dajte aj na svoje pocity.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre