Z jedného embrya dvojičky. Stalo sa to niekomu?

anusik2
24. aug 2011

to sa mi stalo, bola som na prenos a z jedneho embrya vysli dvojicky? som v šoku, stalo sa to niekomu???

pici
24. aug 2011

@anusik2 mohli to byt aj trojicky aj stvoricky. :D proste sa embryo zdvojilo... cize v tvojom pripade ak by vkladali dve si mohla mat trojicky

gab
24. aug 2011

@anusik2 hej, stava sa to, jednym znamym sa narodili trojicky

moni
24. aug 2011

@anusik2
dvojnasobna radost 😵 gratulujem!!!
podobne vlastne vznikaju jednovajecne dvojicky

lauricka
24. aug 2011

jasne, to sa normalne moze stat, blahozelam, nech to dotiahnes co najdlhsie, ja v to tiez dufam 🙂

bbtina
24. aug 2011

@anusik2 rozdelilo sa a mas jednovajecne dvojicky🙂 gratulujem

tinna13
25. aug 2011

@anusik2 z jedneho vajicka mozes cakat aj trojicky, to bol moj pripad. blahozelam

nemko
25. aug 2011

ale ved toto je ulne bezne, bud rada, ze nie su 3
...a na druhej strane bud rada, ze su 2 - stale lepsie ako keby mal prenos neg vysledok 😉
drzim palce

haannka
25. aug 2011

@anusik2 si v šoku? ved to je nádherný dar, dvojičky sú dnes úplne bežné (ak sa bojíš, že by si to nezvládla) a dvojičky jednovaječné - hned by som ich brala 😀 ...blahoželám a nech sa to dotiahne do šťastného konca. Čo by som ja dala, keby bol prenos s jedným embryjkom 2-násobne pozitívny...ja som bola na 4 prenosoch mali sme cca dohromady 20 embrzjok a iba jedno jediné sa uchtilo, z ktorého mám syna.....a hned by som ich kľudne brala 2 aj 3. 😅

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre