Vytlačili ste vzduch pri injekcii Clexane?

13. júl 2023

Prosim vas..Pri injekcii CLEXANE vytlačali ste vzduch?
Aplikacia ako pri stimulacii?

mikitilik29
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
trgypadl
13. júl 2023

Ahoj, mas to napisane aj v pribalovom letaku, ze sa nema odstrekovat

lavender94
13. júl 2023

Z clexanu sa vzduch nevytláča. Je to nezvyk ale je to tak správne

marinecka95
13. júl 2023

Vzduch sa nevytláča

stellarstar
13. júl 2023

Vzduch sa nikdy nevytláča je to na to tam aby všetok tej tekutiny sa dostal tam kam ma a ked niečo nie je jasné na to je tam aj príbalový leták ktorý si treba s pochopením prečítať!!!

autor
13. júl 2023

@stellarstar ale ved ja sim si pribalovy letak prečítala
chcela som vediet skusenosti ostatnych ved nato tato stranka predsa je
tak poprosim komentare písat bez pripomienok a vykričníkov ved sme ludia !!!! dovi dopo

stellarstar
13. júl 2023

Keď si prečítala leták tak prečo sa pýtaš ci treba vytlačiť? Veď jedna kocka už dala screen co je v letáku napísané 🙈

guudy
13. júl 2023

@stellarstar mozno caka, ze zeny na MK to budu vediet lepsie ako pribalovy letak ;)

stellarstar
13. júl 2023

@guudy však ako inak 🤣

vandica
13. júl 2023

Inak mne sestrička na reproimuno keď mi ukazovala ako to pichať, tak, že to mám vytlačiť. Potom ale za mesiac som si čítala aj navod, a tam že nevytlacat. Tak netreba byť hneď ,,milé" na kočku. Keď zdravotník vám niečo povie, tak mu dôverujete, a potom zistíte, že sa to tak robiť nemá, tak idete hľadať pomoc medzi baby, ktoré majú skúsenosť.

taktotedanie
14. júl 2023

Na fb je stranka umele oplodnenie, inseminacia, ibf, isci, iui tam sa mozes kludne pytat a ziadna tam nebude “hrat mudru”

autor
14. júl 2023
autor
14. júl 2023

@taktotedanie vždy sa nájde niekto čo si o sebe myslí že vie všetko … veď sme len ľudia.Čo je toto za dobu.

autor
14. júl 2023

@vandica práve pre toto som to chcela vediet , komentáre typu a to si nevieš prečitat pribalový leták? no nie , načo je táto stránka veď aby sme si poradili .

autor
14. júl 2023

@guudy skúsenosti??

autor
14. júl 2023

@vandica My máme tiež v rodine sestričku , povedala že vzduch vytláčajú , tak som nevedela ..Preto som chcela vediet skúsenosti ostatných.

kvetinka75
14. júl 2023

autorka - ja som tiež sestra a ešte som sa nestretla s tým, aby niekto vytláčal vzduch.

autor
14. júl 2023

@kvetinka75 no ved preto som pridala túto otázku ..

stellarstar
14. júl 2023

Mam poruchu zrážanlivosti krvi a vzduch som nikdy nevytlacala, prečítala som si leták a riadila sa dla toho

guudy
14. júl 2023

Smerodajny je letak od vyrobcu, nie skusenosti anonymnych ludi na verejnom fore. Keby si sa pytala ako sa starat o kvetinu, tak v pohode. Ale tu ide o zdravie - tvoje. S tym sa predsa nehazarduje a neriesi sa s cudzimi ludmi - laikmi (ak ti aj niekto napise, ze je zdravotnik, tak ziadnu zaruku nemas, ze to tak aj naozaj je).
A ak by ti tu zeny napisali, ze treba okrem vzduchu vytlacit aj polovicu obsahu striekacky, tak sa tym budes riadit? ;)
Btw, tiez si picham liek na riedenie krvi 🙂

beata_k
14. júl 2023

@kvetinka75 A ten vzduch tam potom nevadi? Myslim v tele. Ci ako to funguje? 🙈

stanulienkat
14. júl 2023

@beata_k ten vzduch funguje tak, ze najprv sa vytlaci tekutina-liek a nadledne vzduch dotlaci von zo striekacky aj poslednu kvapku tekutiny. Striekacka sa musi este par sekund nechat v kozi, aby to riadne dokvapkalo.

beata_k
14. júl 2023

@stanulienkat A ten vzduch sa tam nedostane? Myslim do tela.

stanulienkat
14. júl 2023

@beata_k nie. A keby aj, nic ti to nespravi. Vadilo by vacsie mnozstvo a aj to do zily.

kvetinka75
14. júl 2023

@beata_k to sú injekcie pod kožu, nie do svalu, alebo do žíl, nevadí to tam.

beata_k
14. júl 2023

@stanulienkat
@kvetinka75 ok, dakujem za vysvetlenie

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre