Prosim vas..Pri injekcii CLEXANE vytlačali ste vzduch?
Aplikacia ako pri stimulacii?
Ahoj, mas to napisane aj v pribalovom letaku, ze sa nema odstrekovat
Z clexanu sa vzduch nevytláča. Je to nezvyk ale je to tak správne
Vzduch sa nikdy nevytláča je to na to tam aby všetok tej tekutiny sa dostal tam kam ma a ked niečo nie je jasné na to je tam aj príbalový leták ktorý si treba s pochopením prečítať!!!
@stellarstar ale ved ja sim si pribalovy letak prečítala
chcela som vediet skusenosti ostatnych ved nato tato stranka predsa je
tak poprosim komentare písat bez pripomienok a vykričníkov ved sme ludia !!!! dovi dopo
Keď si prečítala leták tak prečo sa pýtaš ci treba vytlačiť? Veď jedna kocka už dala screen co je v letáku napísané 🙈
@stellarstar mozno caka, ze zeny na MK to budu vediet lepsie ako pribalovy letak ;)
@guudy však ako inak 🤣
Inak mne sestrička na reproimuno keď mi ukazovala ako to pichať, tak, že to mám vytlačiť. Potom ale za mesiac som si čítala aj navod, a tam že nevytlacat. Tak netreba byť hneď ,,milé" na kočku. Keď zdravotník vám niečo povie, tak mu dôverujete, a potom zistíte, že sa to tak robiť nemá, tak idete hľadať pomoc medzi baby, ktoré majú skúsenosť.
Na fb je stranka umele oplodnenie, inseminacia, ibf, isci, iui tam sa mozes kludne pytat a ziadna tam nebude “hrat mudru”
@stellarstar a?
@taktotedanie vždy sa nájde niekto čo si o sebe myslí že vie všetko … veď sme len ľudia.Čo je toto za dobu.
@vandica práve pre toto som to chcela vediet , komentáre typu a to si nevieš prečitat pribalový leták? no nie , načo je táto stránka veď aby sme si poradili .
@guudy skúsenosti??
@vandica My máme tiež v rodine sestričku , povedala že vzduch vytláčajú , tak som nevedela ..Preto som chcela vediet skúsenosti ostatných.
autorka - ja som tiež sestra a ešte som sa nestretla s tým, aby niekto vytláčal vzduch.
@kvetinka75 no ved preto som pridala túto otázku ..
Mam poruchu zrážanlivosti krvi a vzduch som nikdy nevytlacala, prečítala som si leták a riadila sa dla toho
Smerodajny je letak od vyrobcu, nie skusenosti anonymnych ludi na verejnom fore. Keby si sa pytala ako sa starat o kvetinu, tak v pohode. Ale tu ide o zdravie - tvoje. S tym sa predsa nehazarduje a neriesi sa s cudzimi ludmi - laikmi (ak ti aj niekto napise, ze je zdravotnik, tak ziadnu zaruku nemas, ze to tak aj naozaj je).
A ak by ti tu zeny napisali, ze treba okrem vzduchu vytlacit aj polovicu obsahu striekacky, tak sa tym budes riadit? ;)
Btw, tiez si picham liek na riedenie krvi 🙂
@kvetinka75 A ten vzduch tam potom nevadi? Myslim v tele. Ci ako to funguje? 🙈
@beata_k ten vzduch funguje tak, ze najprv sa vytlaci tekutina-liek a nadledne vzduch dotlaci von zo striekacky aj poslednu kvapku tekutiny. Striekacka sa musi este par sekund nechat v kozi, aby to riadne dokvapkalo.
@stanulienkat A ten vzduch sa tam nedostane? Myslim do tela.
@beata_k nie. A keby aj, nic ti to nespravi. Vadilo by vacsie mnozstvo a aj to do zily.
@beata_k to sú injekcie pod kožu, nie do svalu, alebo do žíl, nevadí to tam.
@stanulienkat
@kvetinka75 ok, dakujem za vysvetlenie
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.