Vysoká sliznica počas stimulácie pred mimotelovým oplodnením

apolenka6
2. nov 2012

Ahojte! neviete mi povedať aké máte skúsenosti ked počas stimulácie na IVF je vysoká sliznica? ja som dnes 10deň stimulácie, OPU bude tak za 2,3 dni a už mám sliznicu 19mm vysokú ?! 😕 bojím sa či to nebude problém pri udržaní embrya a ked mám PK či bude ešte stále rásť ...a "vraj "ani moc vysoká nie je dobrá,tak neviem 😕 Dakujem!

vafinka
2. nov 2012

@apolenka6 ahoj, ja si mysim, ze je to ok, ja som dnes 8 den a mam 16mm, bo dnes som bola na kontrole a je to ok. ja si myslim, ze je to ideal pre mimi 🙂

apolenka6
autor
2. nov 2012

@vafinka bodaj by to bola pravda 😉 dr. sa vyjadrila,že horšia je malá ,ale ale....keby už aspoň nerástla 😠 ved mne už stačí 😀

vafinka
2. nov 2012

@apolenka6 aj mne, ved sama uvidis, co bude. aj som pri prvom pokuse mala este asi viac ako ty, a bolo to ok.

leonetka
20. jún 2014

@apolenka6 ahoj, momentalne mam podobny problem ako ty pred par rokmi. pozeram, ze dietatko uz mas, zadarilo sa aj pri tak vysokej sliznici alebo az ked bola nizsia?

apolenka6
autor
20. jún 2014

@leonetka Ahoj zadarilo som nám hned aj pri tejto vyššej sliznici 😅 držím palce !!! 😉

leonetka
20. jún 2014

@apolenka6 dakujem za rychlu odpoved! ani si nevies predstavit ako si ma ukludnila 🙂

apolenka6
autor
20. jún 2014

@leonetka ale viem už si spomínam ako ma to znervóznilo vtedy 🙂...ale už som aj zabudla čo to všetko obnášalo ,ale stojí to za to 🙂

leonetka
20. jún 2014

@apolenka6 no ja som doteraz ani netusila, ze to moze byt problem. vsade sa pise o nizkej a tak som si myslela, cim vyssia tym lepsia. ale teraz ma doktor schladil, ze je to rovnako zle ako prilis nizka. tak som z toho na prasky a bojim sa, ze nedojde k vkladu ak bude privysoka.

apolenka6
autor
20. jún 2014

@leonetka ja už neviem presne ,ale potom prestala rásť ...bola v pohode ,neboj bude to dobré a namysli na zlé 😉

leonetka
20. jún 2014

@apolenka6 prestala rast sama od seba, alebo ti ju nejako liekmi "pribrzdili"?

apolenka6
autor
20. jún 2014

@leonetka nie nič mi nedali ,ale to už bolo dávno tak neviem aká bola pri vklade

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre