Vyslo niektorej IUI v Gynfive v BA? Na kolky pokus? Pripadne aj v inom centre v BA
@jj298 praveze viem, ze sanca len 12% co sa udava. Ja mam za sebou 4x iui, a nic. Tak uvazujem, ci skusat dalej. Nakolko mame indikaciu, ze prirodzene to asi nepojde (ani nejde x rokov). Vraj IUI.. len som zvedava, ze ci niekto skusal aj viac ako 4x a vyslo to....
Ja som to vzdala s iui po prvom neuspesnom pokuse. Ale teda na inej klinike.
vyšlo nám to, na tretí vklad
Ahoj, my sme boli 3x na IUI v gynfive a nevyslo. Vsetky vysetrenia mame ok. Dokonca aj imunologiu, hematologiu. Takze sa chystame na IVF. Ja som s pristupom v gyn-fiv spokojna zatial. Vela ludi nadava na nich, ale poznam pripady ze tam vysli IUI aj IVF. Na kazdej klinike to tak je proste nikde nie je 100% uspesnost. Treba verit. Ako vsak pisali baby vyssie uspesnost IUI je nizsia vyrazne ako pri IVF a zalezi aj od toho v com je problem u vas. Drzim palce
Nam vyslo IUI na 1x u nich v Ba. Dr Harbulak. Neskutočne sme im vďační. S prístupom pred aj po iui. chodili sme do Nr, v Ba sme boli iba na IUI. Držím palce ❤️
@bebina23 ano, to potvrdzujem. Dr. Harbulak je super… 🙏🏻
@kvietok1990 kvietok1990 my sme boli u Stenovej, ona bola tiez vynikajuca.
@tl999 mne robil Harbulak prve IUI a Stenova dalsie dve IUI a bola velmi mila. Sice to nevyslo ale tak pristup bol aj tak fajn. Uvidime ako IVF…
@kvietok1990 drzim vám velmi palce!
@tl999 si velmi mila, dakujem. Verim, ze to podari, lebo uz takmer 4 roky sa fakt trapime.
my sme tiez v ba gynfiv , všetci su velmi milý
zial nam nevyšlo ani raz iui teraz uz sme v procese ivf , aktualne mam po odbere a pripravujeme sa na vklad 🙏🏻
@akiknabruh drzim velmi palce nech ste uspesni a daj vediet ako ste dopadli 🍀🍀🍀
@kvietok1990 ďakujeme 🙏🏻
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Vies ked ti tu milion ludi napise ze vyslo na prvy pokus, tebe vyjst nemusi. Pri IUI je celkovo dost mala pravdepodobnost.