Uz viac ako 4 roky sa pokusame o dieta. Mame vsetky vysetrenia s manzelom ok. Jedine co sme neabsolvovali je genetika.
Na jesen ideme do umeleho lebo IUI nevysli. Je tu niekto kto mal vysledky ok, nedarilo sa a pomohlo ivf? Budem rada za zdielanie vasich skusenosti… 🙏🏻
@kvietok1990 nam tiez tvrdili ze mame vsetko ok. A pritom 5 rokov nikoho (ani v car) nenapadlo odsledovat mi ovulaciu. Iui nevyslo, ivf ano
@malalienka85 dakujem krasne 🙏🏻To je uzasne
@jj298 hlavne ze sa podarilo 🙌🏻
Ano 🙂 Mate vysoku sancu,drzim palce
@katuskamala1 🙏🏻😘dakujem za povzbudenie
@kvietok1990 my sme cakali 10r, vsetky vysledky ok, 3neuspesne iui, ivf vyslo na druhykrat, zmenili sme aj car, potom nasledovalo prirodzene tehu
Mojej sesternici. Druhé IVF úspešné. Mala ma už cez pol roka.
My ideme do prveho ivf prave, vsetko ok u oboch, aj geneticky, a aj tak nic. Ale ja som stara, tak sa to pricita tomu. Pritom AMH mam 1.5, tak neviem, co sa telu nepaci 🙂
@veselo_neveselo drzim palce velmi.🙏🏻 Niekedy je to proste medzi nebom a zemou…
tak isto 2roky nic, vysledky obaja v poriadku 🤷🏽♀️
vyslo 1ivf ☺️
Dakujem dievcata za vase povzbudive slova ❤️Pomohlo mi to velmi🙏🏻
@kvietok1990 2x IUI neg, 1x IVF neg. Výsledky všetky bez nálezu, vraj zdraví. A teraz zrazu po 9,5 rokoch sme prirodzene otehotneli.
@tvoriva_dusa to je uzasne… zazraky sa deju. Treba verit ❤️
@veselo_neveselo čo to je stará? 😉.. lebo aj nás kvôli veku už môj gynekológ poslal na Repro kliniku a aj keď ja som ešte podľa vyšetrení ok, tak už odporúča ísť rovno do IVF.
@blondtana Ja uz mam po 40 :-/
@veselo_neveselo aj ja, dokonca už 45 😉
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj áno my. Tri roky snaženia všetky vyšetrenia Ok spermiogram takisto ukážkový a ani ťuk. Potom 3 x IUI nič a vyšlo nám prvé IVF, druhý vklad. Mame 5 ročného synčeka, bolo to náročné ale stalo to za to, držím palce