Prajem pekný deň, chcela by som sa opýtať. Som 14 dni po vklade už vyhatchovanej blastocysty 6 dňovej.
Na HCG som bola prvý krát 12 deň po vklade hodnota - 1502.
Ďalší odber 14 deň po vklade a hodnota - 4200.
Je to v poriadku prosím?
Ďakujem za Vaše skúsenosti.
@alex1656 Ano, je to vysoke, Ak dobre ratam tak ta prva hodnota je teoreticky 18 den po olulacii a ta druha hodnota je 20 den po ovulacii.
Podla kalkalcky co pouzivam, je maximalna hodnota na 18. den okolo 760 a na 20. den okolo 2250.
Neviem ci je to zle. Urcite je dobre ze sa dvojnasobuje.
Opytala si sa na to doktora?
Zatial klud. Ja som zase mala neskutocne nizke a ani sa prvy kratnezdvojnasobilo a dopadlo to velmi dobre.
@andreatytler pýtala som sa lekára, povedal že je zvýšené, ale že priorita je násobenie a nie úplne hodnota.
Lebo som vlastne aktuálne podľa menštruácie v 4+4 tt a tam sú obrovké rodiely myslím od 18 do 7300.
@bambulienka25 našla som na interne hrozbu Dow. Syndrómu napr.
@bambulienka25 aj pri MMT bývaju vysoké hodnoty? Ja že naopak nízke
@bambulienka25 teraz som to pozerala, práve naopak stúpa pomaly a býva jeho hladina nízka.
@alex1656 podľa mňa je super to hcg. Áno, je dosť vysoké, ale podľa mňa to bude v poriadku.
Bola to hatchujuca blastocysta a asi sa aj skoro ujala. Ja som mala blastocystu, na 9. Deň po vklade len ducha na teste a 14.den skoro 1200hcg. A babo nemá genetickú poruchu. Podľa mňa to bude u teba v poriadku.
@ailiba tak o tom premýšľam aj ja, naša blastocysta už sla von z obalu a som si na 100% istá že v noci bolo už uhiezďovanie v tento istý deň ako bol vklad.
A v centre nám povedali že s takým embryjkom im otehotnie 90% žien že bolo veľmi živé po rozmrazení a že bolo tak pekné že sa naň bol pozrieť aj lekár.
Snáď bude všetko ok, mám trošku strach.
@alex1656 ja sa nejdem vyjadrit k cislu HCG (ktore ma kazda zena ine, a dolezite je aby rasto)... Ale skor ma prekvapuje, ze sa v tom takto "rypkas". Tes sa, bud v klude a pokoji, mysli pozitivne a necitaj negativne clanky preco by toto nebolo ok. Pockaj si 2 tyzdne, srdiecko bude bit.. a vsetko pojde, ako ma. Ak budes mat nejake pochybnosti, chod na nifty a mas istotu, ze vsetko je ok. Drzim palce, uzivaj si tehu.
@janula12345 asi máš pravdu nechám to tak, každá sme iná a možne je tak silné alebo sú 2 🤣
@alex1656 tak ak sa zahniezdila ešte v ten deň, tak je to podľa mňa úplne normálne hcg. Ako som písala, ja som mala až 9.den po KET ducha na teste, takže sa embryjko muselo uhniezdit neskôr a mala som hch (pardon, prvýkrát som sa pomýlila... Bolo to okolo 2100). Takže keby sa uhniezdilo už skôr o pár dní, tak by tiež mohlo byt toľko.
Neboj sa, podľa mňa je to v poriadku. Akurát mi potom bývalo dosť zle od žalúdku z toho rýchleho nárastu. Ale som teraz v 21.tt a všetko je v norme.
Nestretuj sa, bud rada, že máš takého bojovnika💗
tuto mas databazu hcg hodnot pre 20 den po ovu pri jednom plode a pri dvojickach.
http://www.betabase.info/chart/betaByDay/20/Single
http://www.betabase.info/chart/betaByDay/20/Twins
Stale si v norme viacmenej 🙂 Vyssie hcg je rozhodne lepsie znamenie ako nizke. Vidim ze tu bola debata o mmt, to som mala ja a mas pravdu - vtedy je to nizsie a rastie pomalsie.
@alex1656 Drzim palce a daj vediet.
Ja som mala na 14. Deň hcg okolo 3tisic, neviem už presne koľko a bolo všetko ok
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@alex1656 podla mna ano hodnota sa kazde dva dni zdvojnasobuje takze za mna ok