Vyšiel vám niektorej druhý pokus KET?

diorissima
9. sep 2019

Ahojte je tu niektorá , ktorej vyšiel KET na druhý pokus?

kvetiiiinka
10. sep 2019

@diorissima ahoj, mne vysiel az 4 KET

lapaloma1987
10. sep 2019

Ja idem na 3 pokus....
@kvetiiiinka aj nieco zmenili po kete ci bez injekcii.....

simi9020
10. sep 2019

Ahojte ja som bola minulý štvrťrok na 2 KET.. Takže ešte neviem ci sa to podarilo...

diorissima
autor
10. sep 2019

@simi9020 ahojte kocky, a idete v prirodzenom cykle bez hormónov? Ja ich už chcem odmietnuť mne robia veľmi zle

terka866
10. sep 2019

@diorissima ahoj a brala si estrimax aj z toho ti bolo zle? Ja prvé KET v prirodz. cykle a nič.. Teraz chcem práve skúsiť s estrogenmi no neviem :/

diorissima
autor
10. sep 2019

@terka866 ahoj , možno ja som extrémny prípad ... neviem mne bolo proste strašne zle, migrény zimnice trpnutie končatín vracanie atd atd

terka866
10. sep 2019

@diorissima fuuu tak riadne ťažké si to mala...drzim veľmi palce, niekde som čítala ze bez hormónov je väčšia šanca...

kvetiiiinka
10. sep 2019

@lapaloma1987 v centre nezmenili ani nic ale ja som chodila na intralipidy do NR

simi9020
10. sep 2019

@diorissima ja mam aj estrimax aj peogesteeon.... Estrimax beriem 4x1 a peogesteeon 3x1

simi9020
10. sep 2019

@diorissima j beriem estrimax 4x1 a peogesteeon 3x1

diorissima
autor
11. sep 2019

Nuž to ďalšie skúsim bez aj keby boli proti v Martine , celkovo neviem ako vy ale stratila som úplne to presvedčenie ako pred IVF kde sim mala pocit že idem na istotu ...

terka866
11. sep 2019

@diorissima na hormóny ťa nútiť nemôžu... Druhá vec je že budeš musieť ovulovat aby ti mohli spraviť KET bez hormónov... Aj ja som ho stratila, mam pocit že iba vkladajú, pritom tie neúspechy sú tak ťažké :/

lapaloma1987
11. sep 2019

Dievcata ako myslite ze bez hormonov?? Ja som brala estrimax a progesterone capiky... zeby sa dalo bez toho?? Mne pivedali v centre,ze teraz po vklade si budem pichat dake injekxie na riedenie krvi....
@kvetiiiinka co su to tie intalipidy? 🙏🙏🤷🏼‍♀️🥰❤

terka866
11. sep 2019

@lapaloma1987 mne to vysvetlil Dr. tak ze bud sa bude cyklus sledovať, vtedy musí byť ovulácia potom vklad a pár dní pred vkladom sa začne s progesteronom.... Alebo ked neni ovulácia tak sa 1dc sa dava estrimax a neskôr aj progesteron...

oslo1
11. sep 2019

Ja som mala tretie ivf uspesne. Fresh cycle nevysiel, ale KET ano. Isla som bez liekov. Ziadne, nic a zadarilo sa.
Drzim palce x

diorissima
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
diorissima
autor
11. sep 2019

@terka866

@lapaloma1987 estri a prog sú hormóny

kvetiiiinka
11. sep 2019

@lapaloma1987 mala som zvysene NK bunky to su vlastne bunky ktore zabranuju uhniezdeniu embrya v maternici vtedy sa podavaju intralipidy aby sa NK bundy znizili a embryo sa uchytilo... To je tak polopate vysvetlene skopirovala som ti aj odborne ako to je...

Výskumy preukázali, že skoré tehotenské straty (spontánne potraty, zamĺknuté tehotenstvo) a zlyhanie implantácie (uhniezdenie embrya), ktoré sa prejavuje neplodnosťou, alebo opakovaným zlyhaním liečby asistovanou reprodukciou, môžu byť spôsobené nadmernou aktivitou NK buniek ("Natural Killer"). NK bunky sú špecifickou populáciou bielych krviniek, starajúce sa o obranyschopnosť organizmu, ich aktívna forma však môže napadnúť aj embryo, uhniezďujúce sa do dutiny maternice a oslabiť ho natoľko, že dôjde k jeho zániku. Bolo preukázané, že včasné podanie Intralipidu dokáže zabrániť aktivácii NK buniek. Bez tejto aktivácie potom NK bunky nepredstavujú pre embryo žiadne nebezpečenstvo.

kvetiiiinka
11. sep 2019

@lapaloma1987 tie zvysene NK bunky mi zistili v NR na Reprodukcnej imunologii... Tam zistuju aj ci nemas alergiu na partnerove spermie, ci nevytvaras protilatky voci embryjam a tak vlastne vsetko co je spojene s otehotnenim

lapaloma1987
11. sep 2019

@kvetiiiinka ja som v crm bb... asi sa ich na to spytam 🙏🤷🏼‍♀️

kvetiiiinka
12. sep 2019

@lapaloma1987 no spytaj sa v centre ale ja ked som sa ich na to spytala tak ma odbili, takze ja som sa objednala do NR z vlastnej iniciativy kedze som chcela uz urobit vsetko preto aby to vyslo

simi9020
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simi9020
16. sep 2019

Ahojte baby
Ako ste dopadli??? Mate už výsledky z krvi????

kilauea
20. sep 2019

Ahojte mňa druhý pokus ešte len čaká, ale urobili mi viacero vyšetrení takže sa rozhodli, že to bude bez extrimaxu lebo to nie je potrebné. Dúfam že sa to tentokrát podarí 🙂 veľa šťastia aj Vám

zuzik8425
3. okt 2019

@kvetiiiinka ahoj,prosim ta to ti zistili z krvy v ramci imunologickeho vysetrenia ze mas zvysene NK bunky?dakujem

kvetiiiinka
4. okt 2019

@zuzik8425 ahoj, ano z krvy mi to zistili

lapaloma1987
4. okt 2019

Ja som sa dnes objednala na ket 🤷🏼‍♀️ uvidime

diorissima
autor
7. okt 2019

Ahojte, čaká tu niektorá na výsledok KET?

193169
14. okt 2019

Ahojte. Ja som bola na druhom Ket 8.10. Prvé ket som mala v auguste, zial neúspešne. Budúci týždeň idem na krv. Test som si zatiaľ nerobila. To cakanie je hrozne.

salonka28
25. okt 2019

@193169 ahojte dievčatá chcem sa spýtať ako dlho ste čakali na ďalší pokus išli ste hneď alebo vám odporučili pauzu mesiac ?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre