Ahojte je tu niektorá , ktorej vyšiel KET na druhý pokus?
Ja idem na 3 pokus....
@kvetiiiinka aj nieco zmenili po kete ci bez injekcii.....
Ahojte ja som bola minulý štvrťrok na 2 KET.. Takže ešte neviem ci sa to podarilo...
@simi9020 ahojte kocky, a idete v prirodzenom cykle bez hormónov? Ja ich už chcem odmietnuť mne robia veľmi zle
@diorissima ahoj a brala si estrimax aj z toho ti bolo zle? Ja prvé KET v prirodz. cykle a nič.. Teraz chcem práve skúsiť s estrogenmi no neviem :/
@terka866 ahoj , možno ja som extrémny prípad ... neviem mne bolo proste strašne zle, migrény zimnice trpnutie končatín vracanie atd atd
@diorissima fuuu tak riadne ťažké si to mala...drzim veľmi palce, niekde som čítala ze bez hormónov je väčšia šanca...
@lapaloma1987 v centre nezmenili ani nic ale ja som chodila na intralipidy do NR
@diorissima ja mam aj estrimax aj peogesteeon.... Estrimax beriem 4x1 a peogesteeon 3x1
@diorissima j beriem estrimax 4x1 a peogesteeon 3x1
Nuž to ďalšie skúsim bez aj keby boli proti v Martine , celkovo neviem ako vy ale stratila som úplne to presvedčenie ako pred IVF kde sim mala pocit že idem na istotu ...
@diorissima na hormóny ťa nútiť nemôžu... Druhá vec je že budeš musieť ovulovat aby ti mohli spraviť KET bez hormónov... Aj ja som ho stratila, mam pocit že iba vkladajú, pritom tie neúspechy sú tak ťažké :/
Dievcata ako myslite ze bez hormonov?? Ja som brala estrimax a progesterone capiky... zeby sa dalo bez toho?? Mne pivedali v centre,ze teraz po vklade si budem pichat dake injekxie na riedenie krvi....
@kvetiiiinka co su to tie intalipidy? 🙏🙏🤷🏼♀️🥰❤
@lapaloma1987 mne to vysvetlil Dr. tak ze bud sa bude cyklus sledovať, vtedy musí byť ovulácia potom vklad a pár dní pred vkladom sa začne s progesteronom.... Alebo ked neni ovulácia tak sa 1dc sa dava estrimax a neskôr aj progesteron...
Ja som mala tretie ivf uspesne. Fresh cycle nevysiel, ale KET ano. Isla som bez liekov. Ziadne, nic a zadarilo sa.
Drzim palce x
@lapaloma1987 estri a prog sú hormóny
@lapaloma1987 mala som zvysene NK bunky to su vlastne bunky ktore zabranuju uhniezdeniu embrya v maternici vtedy sa podavaju intralipidy aby sa NK bundy znizili a embryo sa uchytilo... To je tak polopate vysvetlene skopirovala som ti aj odborne ako to je...
Výskumy preukázali, že skoré tehotenské straty (spontánne potraty, zamĺknuté tehotenstvo) a zlyhanie implantácie (uhniezdenie embrya), ktoré sa prejavuje neplodnosťou, alebo opakovaným zlyhaním liečby asistovanou reprodukciou, môžu byť spôsobené nadmernou aktivitou NK buniek ("Natural Killer"). NK bunky sú špecifickou populáciou bielych krviniek, starajúce sa o obranyschopnosť organizmu, ich aktívna forma však môže napadnúť aj embryo, uhniezďujúce sa do dutiny maternice a oslabiť ho natoľko, že dôjde k jeho zániku. Bolo preukázané, že včasné podanie Intralipidu dokáže zabrániť aktivácii NK buniek. Bez tejto aktivácie potom NK bunky nepredstavujú pre embryo žiadne nebezpečenstvo.
@lapaloma1987 tie zvysene NK bunky mi zistili v NR na Reprodukcnej imunologii... Tam zistuju aj ci nemas alergiu na partnerove spermie, ci nevytvaras protilatky voci embryjam a tak vlastne vsetko co je spojene s otehotnenim
@kvetiiiinka ja som v crm bb... asi sa ich na to spytam 🙏🤷🏼♀️
@lapaloma1987 no spytaj sa v centre ale ja ked som sa ich na to spytala tak ma odbili, takze ja som sa objednala do NR z vlastnej iniciativy kedze som chcela uz urobit vsetko preto aby to vyslo
Ahojte baby
Ako ste dopadli??? Mate už výsledky z krvi????
Ahojte mňa druhý pokus ešte len čaká, ale urobili mi viacero vyšetrení takže sa rozhodli, že to bude bez extrimaxu lebo to nie je potrebné. Dúfam že sa to tentokrát podarí 🙂 veľa šťastia aj Vám
@kvetiiiinka ahoj,prosim ta to ti zistili z krvy v ramci imunologickeho vysetrenia ze mas zvysene NK bunky?dakujem
@zuzik8425 ahoj, ano z krvy mi to zistili
Ja som sa dnes objednala na ket 🤷🏼♀️ uvidime
Ahojte, čaká tu niektorá na výsledok KET?
Ahojte. Ja som bola na druhom Ket 8.10. Prvé ket som mala v auguste, zial neúspešne. Budúci týždeň idem na krv. Test som si zatiaľ nerobila. To cakanie je hrozne.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@diorissima ahoj, mne vysiel az 4 KET