Vyšetrenie priechodnosti pred umelým oplodnením

verkverk
15. máj 2019

ahojte,baby potrebujem podporit,mam ist na vysetrenie priechodnosti,lebo chceme ist na umele,len toho sa strasne bojim...ako to u vas prebiehalo...:(

adulkas
15. máj 2019

@verkverk neboj prezijes

lilyianka
15. máj 2019

@verkverk tiež si myslím, že to chvíľu vydržíš, aj keď u mňa to bolo veľmi nepríjemné a bola som rada,že už mám po

queen_mary
16. máj 2019

Mne lekar hovoril, ze uz sa to pokaly nerobi, ani kamoske v brne nerobili ked tam chodila. Pri umelom je to uplne jedno, tak vajickovody nepotrebujes. Jedine pri iui, alebo ak by ste dalej skusali prirodzene, ale opat sa mozu upchat.

jaanulina
16. máj 2019

@verkverk ja som bola na tzv. Hysofy vysetrenie priechodnosti vajcovodov, pichli mi kontrastnu latku a kontrolovali priechodnost, robili sono vysetrenie a hned videli ako ta tekutina ide cez vajickovod...u mna total v pohode, slabsi tlak v podbrusku ako keby zacinal menzes, po vysetreni som asi 2 dni slabo spinila a najlepsie bolo, ze sme sa vyhli umelemu, kedze to nejako spojazdnili a hned po vysetreni som otehotnela prirodzene 🙂 Drzim prsty nech to vsetko dobre dopadne 🙂

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
queen_mary
16. máj 2019

@verkverk daj si hyfosy. Nienje to take invazivne ako laparoskopia

danulienka78
16. máj 2019

Tiež som bola na tom v gyn five, išla som na 1.konzultaciu a oni ze hneď mi spravia priechodnosť, aby mi ušetrili ďalšiu cestu, tak som sa ani nestihla predtým báť a stresovať. Nepríjemné, ale dalo sa to vydržať, myslela som si, že to bude horšie

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danulienka78
16. máj 2019

@verkverk iba jednu tabletku vypiť a cipku do konecnika

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
danulienka78
16. máj 2019

@verkverk ja som na tom bola už pred šiestimi rokmi, vtedy som platila tuším 60 alebo 70€

catherinah
16. máj 2019

Ja som za hyfosy platila 100€.
Mozes to odmietnut.

siska266
16. máj 2019

@verkverk Ahoj,ja som tiez bola na hyfosy ale kvoli iui,vsetko v pohode priechodne som mala potom mi robili 2 x iui aj tak neuspesne.Zakrok bol trochu neprijemny,taky tlak trochu stipkanie,da sa vydrzat.Stalo ma to 150 eur

siska266
16. máj 2019

A mne nedavali ziadne tabletky ani cipok proti bolesti.Centrum ale v Martine Iscare

verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
verkverk
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre