ahojte,baby potrebujem podporit,mam ist na vysetrenie priechodnosti,lebo chceme ist na umele,len toho sa strasne bojim...ako to u vas prebiehalo...:(
Mne lekar hovoril, ze uz sa to pokaly nerobi, ani kamoske v brne nerobili ked tam chodila. Pri umelom je to uplne jedno, tak vajickovody nepotrebujes. Jedine pri iui, alebo ak by ste dalej skusali prirodzene, ale opat sa mozu upchat.
@verkverk ja som bola na tzv. Hysofy vysetrenie priechodnosti vajcovodov, pichli mi kontrastnu latku a kontrolovali priechodnost, robili sono vysetrenie a hned videli ako ta tekutina ide cez vajickovod...u mna total v pohode, slabsi tlak v podbrusku ako keby zacinal menzes, po vysetreni som asi 2 dni slabo spinila a najlepsie bolo, ze sme sa vyhli umelemu, kedze to nejako spojazdnili a hned po vysetreni som otehotnela prirodzene 🙂 Drzim prsty nech to vsetko dobre dopadne 🙂
@verkverk daj si hyfosy. Nienje to take invazivne ako laparoskopia
Tiež som bola na tom v gyn five, išla som na 1.konzultaciu a oni ze hneď mi spravia priechodnosť, aby mi ušetrili ďalšiu cestu, tak som sa ani nestihla predtým báť a stresovať. Nepríjemné, ale dalo sa to vydržať, myslela som si, že to bude horšie
@verkverk iba jednu tabletku vypiť a cipku do konecnika
@verkverk ja som na tom bola už pred šiestimi rokmi, vtedy som platila tuším 60 alebo 70€
Ja som za hyfosy platila 100€.
Mozes to odmietnut.
A mne nedavali ziadne tabletky ani cipok proti bolesti.Centrum ale v Martine Iscare
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@verkverk neboj prezijes