ahojte,
bola by som rada, keby ste mi poradili, kde na slovensku sa da vysetrit AMH. Citala som, ze v iscare. Bola tam niektora z vas? museli ste byt ich klientkou? ako to vysetrenie prebieha?
budem vdacna za kazde info.
gerdi, tiež si myslím, lebo napr.aj spermiogram stojí 9eur, ale ked si ich pacientom, tak je to gratis.Podobne to bude asi aj pri tomto.Ale tak vyskúšaj, zas podla mna ti to urobia, a hádam to nebude nejako drahé..držím palce 😉
@saska1 ,
v tomto pripade mi nejde az tak o peniaze...som samoplatcom pri kazdom ivf, pretoze chodim kvoli pristupu lekarov do brna...nechcem tym povedat, ze si mozeme dovolit rozhadzovat peniazmi...ale proste su veci/zalezitosti, na ktore by som si zobrala aj uver...
v tomto pripade mi ide o to, aby mi to vysetrenie vobec urobili, aj ked nie som ich klientka...
aha, takže zlé skúsenosti na SVK? 😒 je fakt, že na brno som počula hodne chvály...my ideme vyskúšať prvé IVF do iscaru, a potom sa uvidí...
neviem, ci to v brne robia, zatial sondujem po slovensku. kontaktovala som mailom svoju endokrinologicku, ci by mi ten hormon mohla zobrat a poslat do labaku s tym, ze som ochotna si to zaplatit...tak uvidim
co sa tyka tych zlych skusenosti so svk car-ami...osobna skusenost nebola, skor som dala na to, co som si tu vsetko poprecitovala...zistila som, ze ma samoplateny soft ivf vyjde na podobne peniaze ako "poistovnou hradene" ivf na slovensku...
ahoj...aj mne robili v Iscare odber na AMH a neplatila som zato nic...ale som ich pacientkou
@bobricek ,
no platia ceny, ktore maju na nete
AMH - tento odber krvi mala moja sestra pred mesiacom v Sanatoriu Helios v MArtine, platila tusim 7 alebo 8€.
ahojte. dievčatá, prosím Vás, neviete ako pracujú cez veľkú noc v GF? mám ísť na veľkonočný piatok na kontrolu po IUI a neviem, či tam niekto bude a zabudla som sa spýtať. Ďakujem 🙂
AMH robia aj v Blave v Medirexe, necelých 8 e to stojí
Mne AMH spravil moj gynekolog - bez poplatkov.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj gerdusha...ano, iscare to robí...ja som ich pacientkou, takže mi to urobili v rámci odberu krvi, a za pár dní boli výsledky.Neplatila som nič.Ak nie si ich pacientkou, netuším, či sa niečo platí, ale odhadujem ,že asi aj áno.