Ahojte, zaujíma ma či sú nejaké vyšetrenia povinné pred IVF bez ktorých Vám IVF nevykonajú?
Absolvované máme všetko okrem repro-imuno. Sme po vyšše troch rokoch snaženia a dvoch neúspešných IUI.
pred IVF potrebuješ testy nie staršie ako tri mesiace: hormonálny profil a partnerov spermiogram.. teda nás na to upozornili pred prvou konzultáciou v Brne
Ďakujem za info, zajtra ideme na konzultáciu tak sa snáď dozviem čo je potrebné.
Urcite ano a drzim palce!!!
@riskoh ďakujem. Viem čo ma čaká ale stále mám akýsi “strach alebo obavy” z toho čo budeme musieť zvládnuť. Vám IVF vyšlo?
Nemajte strach ani obavy,naladte sa hlavne pozitivne a prijmite veci tak ako su. Prve nevyslo,psychicky ma to zlozilo,druhe vyslo ,potom sme este boli na Ket -nevyslo a v 40 som otehotnela prirodzene,takze hlavu hore
Nám repro imuno robili až po 1.neúspesnom ET a 1.neúspešnom KET
My sme dnes boli na konzultácii, tak manželovi urobili spermiogram, v apríli ideme na genetiku a po výsledkoch na krv a púšťame sa do IVF. Tiez sa snažíme už 3 roky a neúspešne IUI mame za sebou.
Tak baby - pokračujeme v boji po vyše troch rokoch snaženia, dvoch insemináciách… dnes na konzultacii v centre pred IVF. Už tento cyklus začínam so stimuláciou, vklad v apríli. Teda ak všetko pôjde tak ako má 🙏
Vybavili ma množstvom injekcií, absolvovala som “školenie” čo a ako pichnúť takže nastavená som pozitívne a verím v pozitívny výsledok // 🥰
Držím päste nech to vyjde a čoskoro budete môcť držať v náručí vytúžené bábätko!
A ake centrum navstevujete?
Ahojte, som v 1. IVF a prvom neúspešnom vklade. Chcem isť na 2. vklad KET...Lekárka mi však odporúča vyšetrenie pod narkózou hysteroskopia + biopsia endometria + Nk bunky..... mali ste niektorá toto vyšetrenie, vaše skúsenosti? čítala som, že toto vyšetrenie odporúčaju (robia) až po 3 neúspešných vkladov alebo potratov....tak celkom nerozumiem , prečo mi hneď chce lekárka toto vyšetrenie robiť...šli by ste skúsiť ešte vklad alebo radšej najprv vyšetrenie? dosť sa toho bojím, najmä narkózy... Máte niektorá s týtmto skúsenosť ? ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
My sme uz dalsie vysetrenia po neuspesnych iui ,neabsolvovali,islo sa na ivf