Ahojte, o miminko sa pokúšam niečo okolo 7 rokov,som po 2 neúspešnom IVF, skončilo sa to ako pri 1IVF, začala som krvácať skôr ako som išla vôbec na krv...kedže poisťovňa prepláca len 3 pokusy už nechcem nič zanedbať a chcem si dať porobiť čo najviac vyšetrení...zatiaľ viem iba o genetike, hematologia, na imunologickom vyšetrení som bola pred cca 3 rokmi ešte vtedy s ex-manželom, treba ísť znova kedže mám nového partnera? rozmýšlam o Prednisone ked pôjdem do IVF..babulky, dajte vaše skúsenosti, rady, čokoľvek čo by mne ale aj iným babulkám mohlo pomôcť, tu je každá rada nad zlato...všetkým vám vopred ďakujem.
@cisielko myslim ze si vypisala tie najdolezitejsie vysetrenia. tiez by som isla po nich. len ma napada, v ramci tej imunologie si mala vysetrene co konkretne? nie je tam este nieco co by sa dalo dovysetrovat? moze to byt iba jedna mala imuno reakcia a uz to nevyjde... moc ti drzim palce, obdivuhodne bojovat 7 rokov a nevzdavat sa.
@cisielko ešte možno štítna žľaza a toxoplazmoza,moja gyn mi robila aj toto.držím palce,aby Vám to do tretice vyšlo 😀 😀 😀
@tigi hladám všetky rady, nápady, proste všetko...no čo sa týka tej imuno tak už ani neviem 😝 musím si to pozrieť, viem, že tam robili aj testyy či niesom nejaká alergická na spermoše, len to som bola vtedy s ex 😝
@annamary27 júj super, toto by ma nenapadlo, štítna sa mi marí, že mi robil ale toxio nie...to mi robili pred 3 rokmi v centre, a vraj som ju prekonala 😖
tiež ma napdlo neviete ako sa volá nejaké vyšetrenie, že moja maternica berie embrajká ako nejakú chorobu a snaží sa ich sama zbaviť, nepomohol by tam vtedy ten prednison?
@cisielko na to sa robí test z krvi na protilátky.mne to robili v centre.
@annamary27 aha, bože ja už ani neviem čo mi vlastne robili 😝
dnes mi volali výsledky 12,53 negatívne ☹
No čo už musím to nejako zvládnuť a dobojovať 3 IVF. ak by vás ešte niečo napadlo budem vdačná za každú radu..dakujem vám
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nikto mi neviete poradiť?