Ahojte, viem, ze ste tu v tom skúsene a chcem sa spytat. Aky som podla vas teraz tyzden tehotenstva, ked som mala vklad 4.10. A vkladali mi 5dnove embryo? Vsetky kalkulacky mi ukazujú 8+0, no v CAR mi vypočítali v pondelok podla toho okrúhleho kalendárika 6+5 - teda dnes som 7+2. Nechapem ako sa to presne pocita. Mala som prirodzený cyklus, Gonasi som pichla 28.10.. datum poslednej menštruácie je 8.9. Dakujem
Ja som bola 6+5 a malo 7,9mm takže ja by som to nejak neriešila koľko má mm, proste prvý deň MŠ a je normálne ako pri prirodzenom počatí , takže dneska áno ste 9+0 i keď nechápem podľa čoho vypočítali 7+2 🤦🏻🤷
V deň vkladu je 2+5. Teda v CAR to to vypočítali dobre.
Počíta sa to podľa poslednej ms....bez ohľadu na ivf ....buď embryo pomalšie rastie alebo to neskôr doženie ak je všetko v poriadku...uvidíš na ďalšej kontrole
@andrea_r016 Dakujem za odpovede, nakoniec je to pre mna bezpredmetné, nakolko som vcera v 8tt o babo prisla😢
@leyla01 to mi je ľúto....tiež som prišla o prvé bábo v 8tt ....prajem veľa síl
@andrea_r016 dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@leyla01 počíta sa rovnako ako pri prirodzenom otehotneni.