Ahojte, prosím vás, približne ako dlho trvá vykonanie IUI od kedy podám žiadosť až po samotnú IUI ? Išlo by o IUI v nejakom centre v Bratislave. Prípadne by sme mi prosím vedeli povedať ktoré bratislavské centrum je v tomto najlepšie a najrýchlejšie?
Veľká vďaka!
vdaka za odpoved 🙂 a do CAR ste prišli obaja hned po skončení menštruácie?
@rachel36a ak sa môžem opýtat, bolo IUI úspešné?
prides do CAR, urobia vam vysetrenia a zhodnotia ci ste na iui vhodni. ak ano dohodnete sa na dalsom postupe, vacsinou sa to stihne hned dalsi cyklus, ziadnu ziadost nepodavas, kde by si ju chcela podavat?
@rk123 vdaka zaodpoved 🙂 a tie vyšetrenia sú v rámci ceny ktorá je uvedená na stránke daného CAR?
@natalia123456789 nie, zial nebolo... 2x IUI neuspesne...potom sme uz isli do IVF...
Objednali sme sa, prieli na !rv, sonl, a muz spermiogram...a nasledujuci cyklus sme boli na inseminacii
@natalia123456789 to ma kazde car asi inak, ja si uz presne nepamatam ako sme to mali my bohuzial 😞
Do centra som prišla už z výsledkami od môjho Dr. Vrátane hyfosy ,je potrebné vedieť či máš vlastne priechodné vaječníky...
V ten cyklus sme absolvovali iui...
1.neuspešne
2. skončilo MA
3. A posledne úspešne 👶
@majka_3 dakujem pekne za odpoved 🙂
Neponahlaj sa hned s iui... Chodte do car a dajte si urobit vysetrenia obaja. Ty si si dala vysetriet priechodnosť vajcovodov? Mne napr i ster z sliznice maternice (nie klasicky ster z krcka hej..) ukazal to, co by mi inak ani asi nezistili.. Je pre teba irelevantné pocut komu vyslo a komu nie, lebo mame ine diagnózy.. Nam sa niekolko iui nepodarilo, ale manzel mal morfo len 1.5%, kamos zas mal spermie len pomale, im sa iui podarilo a potom i dalsie prirodzene otehotnenie... V kazdom pripade drzim palce na vasej ceste. Bud trpezliva.
Dakujem krásne za povzbudenie! 🙂 pojdeme teda tento mesiac na vyšetrenia a snád buduci sa podarí IUI
@natalia123456789 My sme tiež nečakali dlho na IUI.... základné vyšetrenia,mne nasadili lieky nakoľko som mala PCO ,potom.kontrolovali ci pomáhajú lieky a ďalší cyklus došlo k iui ...čakala som určite že to bude trvať dlhšie 😊 My sme toto absolvovali v MT v Iscare a iui vyšla na prvýkrát,a to hneď dvojnásobne 🥰
@janulka2805 krásne 😊 v pondelok idem ku svojej gynekologičke, nech mi urobí hormonálny profil, tento mesiac by som chcela vyšetrenie priechodnosti vajcovodov a snad buduci cyklus uz pojdeme na IUI 😊
@natalia123456789 Tak držím silno prsty ✊️✊️😊😊😊
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Prisli sme do CAR a hned nasledujuci cyklus sme mali IUI...ziadnu ziadost sme nedavali...