Zdravím chcem sa opýtať či neviete koľko stoja vstupné vyšetrenia ako spermiogram a všetko ostatné v centre asistovanej reprodukcie?
@helus888 podľa toho aké vyšetrenia vám nariadila. Za konzultáciu sme neplatili nič nikdy, spermiogram bol 50€ ja som musela ísť aj na hyfosy a tam bola cena tuším 160€. Boli sme v repromedice v BA
@dadaberkova no my ideme do Nitry a vôbec netuším čo nám budú robiť a koľko to bude stáť. Ja nemám za sebou vlastne žiadne vyšetrenia okrem toho že nemám v poriadku hormóny hormóny
@helus888 ono za Odber krvy atď sme neplatili nič, len ten spermiogram a mne tu priechodnosť vajcovodov robili. Za konzultácie sme nikdy neplatili aaa potom až za iui. Co vyšlo dosť draho podľa mnsa boli aj lieky ktoré som mala nasadené, injekcie, atď. Ale zas oplatilo sa. Na 1.x sa nám podarilo a teraz nám chyba asi 8tyzdnov k pôrodu 💙🙌🏼 držím palce. Ono tiež som sa bála ze tam necháme milióny ale myslím ze pokiaľ nejdete na ivf tak je to celkom únosné. Nie najlacnejšie ale čo v dnešnej dobe je 🤷🏽♀️🤦🏼♀️
@helus888 ahoj. My sme si dali podrobny spermiogram 130eur,mne krv 7eur,bola som na hyfosy to tusim stalo 160eur, postkoitalny test 25 eur.
@007sindy007 Ahoj a to v Nr ?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@helus888 ahoj my ideme do iscare martin. Bolo nam povedane ze na prvej konzultacii sa plati len spermiogram 30e nic viac