Vstupné vyšetrenie v CAR - ceny

helus888
19. sep 2021

Zdravím chcem sa opýtať či neviete koľko stoja vstupné vyšetrenia ako spermiogram a všetko ostatné v centre asistovanej reprodukcie?

maria898
19. sep 2021

@helus888 ahoj my ideme do iscare martin. Bolo nam povedane ze na prvej konzultacii sa plati len spermiogram 30e nic viac

dadaberkova
19. sep 2021

@helus888 podľa toho aké vyšetrenia vám nariadila. Za konzultáciu sme neplatili nič nikdy, spermiogram bol 50€ ja som musela ísť aj na hyfosy a tam bola cena tuším 160€. Boli sme v repromedice v BA

helus888
autor
19. sep 2021

@dadaberkova no my ideme do Nitry a vôbec netuším čo nám budú robiť a koľko to bude stáť. Ja nemám za sebou vlastne žiadne vyšetrenia okrem toho že nemám v poriadku hormóny hormóny

dadaberkova
19. sep 2021

@helus888 ono za Odber krvy atď sme neplatili nič, len ten spermiogram a mne tu priechodnosť vajcovodov robili. Za konzultácie sme nikdy neplatili aaa potom až za iui. Co vyšlo dosť draho podľa mnsa boli aj lieky ktoré som mala nasadené, injekcie, atď. Ale zas oplatilo sa. Na 1.x sa nám podarilo a teraz nám chyba asi 8tyzdnov k pôrodu 💙🙌🏼 držím palce. Ono tiež som sa bála ze tam necháme milióny ale myslím ze pokiaľ nejdete na ivf tak je to celkom únosné. Nie najlacnejšie ale čo v dnešnej dobe je 🤷🏽‍♀️🤦🏼‍♀️

leamax
21. sep 2021

@helus888 v NR sa za vstupne konzultacie,hormonalny profil ani spermiogram neplati

007sindy007
26. sep 2021

@helus888 ahoj. My sme si dali podrobny spermiogram 130eur,mne krv 7eur,bola som na hyfosy to tusim stalo 160eur, postkoitalny test 25 eur.

helus888
autor
26. sep 2021

@007sindy007 Ahoj a to v Nr ?

kellysss
6. jan 2022

@helus888 ahoj aj my sa chystame do NR kolko ste platili za spermiogram moja dr nam to odporučila ja mam nieco s hormonmi tak cakam na zaciatok cyklu nech mi nadstavy hormonalnu liecbu. Do nitry ideme zatial riešiť len ten spermiogram

helus888
autor
6. jan 2022

@kellysss Ahoj nakoniec sme nešli otehotnela som prirodzene

kellysss
7. jan 2022

@helus888 jej tak vam gratulujem 🙂🍀

kellysss
7. jan 2022

@leamax prosim vas a kde v nitre v gin fiv?

leamax
7. jan 2022

@kellysss nie,gyncare

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre