Dobrý deň, má niekto podobnú skúsenosť? Včera sme boli na transfere darovaného embryjka (po PK 5 dní) Od darkyne sme mali 8 vajíčok, 6 oplodnili...3 z toho sa prestali vyvíjať hneď po pár dňoch, 1 o deň neskor...Do finále prišli 2 blastocystičky....Jednu mi tranferovali...dnes sme volali do CARu a vraj tá posledná ktorú sme chceli dať zamraziť sa tiež už prestala vyvíjať...Je ešte nejaká šanca, že tá blastocysta, ktorú mám v bruchu prežije, keď nepriežil nijaký "súrodenec"??
manžel má spermie OK, takže asi museli byť nekvalitné vajíčka od darkyne....to teda poteší.. a to sme mali PICSI aj PK...a z 8 vajíčok 7 nevyvinutých a jedno vo mne.. aká je asi tak šanca, že práve to jedno sa bude vyvíjať ďalej... ☹((((
Ďakujem veľmi!!!cikyta- Dúfam, že aj nám tu bude po byte onedlho niečo pobehovať (a nebudú to naše škrečky, ktoré ušli z klietky 🙂
@malinka26 ahoj, na ja mám podobnú skúsenosť, mali sme darkyňu odobrali 10 vajíčok, oplodnilo sa 8, dve mi teraz v nedeľu vkladali po PK na 5 deň, a dr. nám povedala že asi 5 bude na zamrazenie, a dnes mi prišiel mail že zamrazili iba jedno aj to BH/2 kvalite. Ide ma rozhodiť či tie dve čo mám v sebe ako dopadnú, už som si patrične aj poplakala. To za mi zdá ako zlý sen, za toľké peniaze....
ČR, Tomášov Zlín.... tiež ma ide šľak trafiť... človek za to vyhodí 50 000 a nedostane ani tie garantované zdravé vajíčka... v piatok idem testovať po 10 dňoch od transferu, tak som ako na ihlách... Chvíľu si verím na sto percent že to vyšlo, chvíľu depka...
@malinka26 @sally2401 mna by tiez celkom zaujimalo, ako to dopadlo.
My mame tiez stale problem s tym, ze embryjka su nizkej kvality a nechcu sa vyvijat.
1. IVF - 7 embryí - 2 vlozili po PK, ostatne sa prestali vyvijat - IVF neuspesne,
2. IVF - 6 embryí - 2 vlozili po PK a zase to isté - neúspech...čiže čo cyklus to len 1 vklad a koniec...teraz sme v 3. IVF - a v inom CAR, bolo 8 embryí - 2 sme vlozili na tretí deň (šesťbunkové) a mame aj mrazacikov - 2x jednobunkove a 1x blastocystu...tak zostava verit, ze teraz uz to vyjde. Na krv idem 10.7. Testy nerobim, radsej si pockam
Tak my sme dopadli zle, zostáva ná veriť, že druhé ivf s inou darkyňou sa podarí. Začala som cvičiť Mojžíšovej metódu, tak dúfam,že to pomože...
@malinka26 budem držať palce, aby to druhýkrát už vyšlo!
@maxilienka dnes som 14 deň po et test pozitívny, na krv nechodím o 2 týždne sa objednám na sono
@sally2401 úžasnéééé GRATULUJEM! 🙂 🙂 🙂
Ja mam za sebou podobnu skusenost.Mala som12 vlastnych vajicok,kultivovali 7embryi,2mi vlozili trojdnove,neuspesne a volali ze z 5 zvysnych sa vsetky prestali vyvijat..takze nic na zamrazenie,boli sme v ba repromedica,ja aj partner uplne ok pritom,len nepriech.vajcovody..ideme 2.krat inam zrejme uz..a po naliehani ma dr.poslal na genetiku..embrya vkladali aj s lepidlom a boli monitorovane kamerou..zbytocne
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
ahoj jemino až ma zmrazilo preboha ja idem tiež na darované no úplne som zmeravela