Vklad - október 2021

ryhlopredam17
26. okt 2021

Ahojte idem na vklad teraz v sobotu tak sa chcem spytat ci je tu este niekto kto tiez aby sme sa podporili a pisali si 🙂
Viac síl viac pozitívneho myslenia 🙂 Uz som absolvovala treti odber vajicok a mame posledne embryjko. Tento krat zapajam do pichania hormónov aj manzela a myslim si ze je to pre oboch o nieco silnejšie prežívanie. Viac ma chápe a ja citim ze mi rozumie, ked vidí kolko som toho ochotná podstúpiť. Predtym som chcela byt hrdinka ale dnes viem ze sme v tom dvaja a vzdy aj budeme tak som ho zapriahla 🤗🙂

skoricaopica30
20. nov 2021

@ryhlopredam17 ahoj no ako si na tom? Podarilo sa? Ja som mala tiez odber aj vklad v oktobri, cakam uz na prvu kontrolu ♥️

ryhlopredam17
autor
20. nov 2021

@skoricaopica30 nie opat. Uvidime co nam povedia v decembri na kontrole. Genetiku embryi by som nerada robila. Este nam ponúkli Éra test ale budem musiet absolvovat opat odber vajicok lebo uz nemame embryo. A kupila som ovulacne testy tak este aj to skusim ked tato draha liečba nepomáha tak neviem ale skusam verim aj ked mam uz nervy ze clovek vsetko obetuje, zaplatí, a aj tak nic tak nechapem ci je to naozaj biznis alebo som neschopná mat deti aj ked som zdrava a s muzom nemame medzi sebou ziadne zdravotne problemy ani zvlášt iba spomalene spermie, ktore dôkazu prirodzene oplodniť. 🙂

skoricaopica30
20. nov 2021

@ryhlopredam17 to ma mrzi, ale nesmies si pripustat taketo zle myslienky..ja viem ze sa to lahko hovori a tazko sa to zije, ale proste pre to vytuzene babo my zeny spravime cokolvek, keby mi povedali ze ak si dam ruku odtat tak to pomoze ver mi ze nevaham, my zeny proste ideme az na maximum a nakoniec to vsetko za to stoji… akupunkturu si pripadne neskusala? Pomaha nie len fyzicky ale hlavne psychicky..

ryhlopredam17
autor
21. nov 2021

@skoricaopica30 vsetko som uz skúšala aj tam nam povedal ze som zdrava aj s manzelom 😄 kaslem na to aj zivot bez deti je pekny ale ked pridu tak budem stastna 😜😍

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre