Vklad na tretí deň

5. júl 2022

Ahojte baby, je tu nejaka ktorej vysiel vklad na 3 den ? Na zaklade coho vam robili vklad na 3 den a nie na 5 ? Ide o to, ze do 5 dna nam prezilo len 1 embryjko a teraz rozmyslam ci sme nemali mrazit uz na 3 den vtedy sme mali 6 embryjok vhodnych na vklad.. na jednej embryologickej poradni som sa docitala, ze nie kazde embryo sa dozije 5 dna skrz podmienky atd.. rozmyslame ze pri druhom ivf dame mrazit uz na 3 den..

mulm
5. júl 2022

Aj mna to zaujima zajtra mam odber

jarrys
5. júl 2022

mrazenie nie je mozne na 3ti den lebo hrozi tam ze by naslesdne rozmrazenie neprezilo. Aby sa embryjko mohlo zmrazit musi byt aspon v stadiu blastocysty co je na 5-6den. Preto ak je viac embryjok sa robi predlzena kultivacia aby sa mohli zmrazit. Lebo aj pri 5-6dnovej blastocyste hrozi ze ked sa bude rozmrazovat na vklad nemusi to dat.

jarrys
5. júl 2022

co sa tyka vkladu na 3den ten sa robi vacsinou vtedy ked vidia ze sa emvryjko nevyvija ako ma a daju ho do maternice s tym ze mozno sa chyti v prirodzenom prostredi lebo predsalen kultivator aj ked si mozes objednat ten lepsi je umele prostredie.

s_o_n_i_k_e
5. júl 2022

súhlasím s @jarrys mrazenie sa nerobí na 3ti deň je to žiaľ moc skoro, rozhodujúci pre mrazenie je 4-5deň, kedy je rizikové obdobie a nám tiež mrazili až na 6deň. 1IVF sme mali 5 oocytov vložili nám na 3ti deň 2 embryjka a na 6deň ostalo už len jedno :( tak z 1 IVF máme jedného mraziačika. No žiaľ výsledok negatívny. Z 2IVF mali sme 11 oocytov a do 6dňa prežilo 5 tak dokopy máme zmrazených 6 mraziačikov. Presne aj toto nám embryolog povedal, že sa vkladá na 3deň, že bude vo svojom prirodzenom prostredí. Držím silno palce!

autor
6. júl 2022

@s_o_n_i_k_e dakujem ❤️ A pri druhom ivf si mal aky casovy odstup od prveho ivf ? Plus uzivali ste nejake doplnky ked bolo to druhe ivf vyrazne lepsie ?

s_o_n_i_k_e
8. júl 2022

ja mám 36r nečakala zázraky, ja som v 1 IVF užívala len INOFOLIC výsledok odberu bolo 5 oocytov z toho výsledkom bolo 1 mraziačik a dve vložili na 3deň, IVF neúspešne.

Do 2 IVF som dala všetko s tým, že som po nociach a hodinách urobila svoj plán s ktorým som do toho išla:
- 2x denne INOFOLIC,
- VIT C 500mg,
- Materinská kašička 2x denne (toto bolo podľa mňa najviac topka),
- Femibion1,
- Gynex kvapky denne 7kvapiek (mimo dní, kedy som mala menšturáciu - pauza).

Čo bolo výsledkom po odbere 11 oocytov, čiže v mojom veku 36 som bola dojatá so slzami v očiach.

Na 6 deň od odberu sme mali na mrazenie 4 embryjka, čiže aktuálne máme 5 mraziačikov. Tak držím silno palce, hlavne pokojná duša a pri sebe milujúceho partnera.

autor
8. júl 2022

@s_o_n_i_k_e dakujem ti velmi si zlata ❤️ Ulozim zi tie doplnky a vyskusam..

s_o_n_i_k_e
8. júl 2022

Držím silno palce! Hlavne menej stresu a hlavu v klude 🙂 a stále sa pokúšať, nikdy nevieme kedy motyka vystrelí 😘

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre