Zienky je nejaky sposob ako cez nasu poistovnu si nechat preplatit cast zaplateneho KET-u? Transfer nam nevysiel, platila som tam 527 €, co uz mi pride ako dost len za vklad... nevravim o cestovani a dalsich nakladoch na lieky, laboratorne odbery krvi som tiez platila :/ (spolu nas 1 KET vysiel na 750 €)... ani ET nevysiel tam sme nechali 1.900 € z vlastnych, poistovna nam zaplatila 1.400€, cize spolu 3.300€... v slovenskych CAR je v cennikoch napr 290 € s poistenim a bez poistenia 590 €... som zhrozena z tych cien kedze ja nemam ziaden problem, muz len spermiogram horsi. Ostatne vsetky mozne vysetrenia mame v norme aj tak sa trapime a teraz aj financne. Mame posledne embryo tam a asi tak skoro po neho nepojdeme.... kazdy spomina Brno ako topku, no nam to tam nevychadza 😒😒😒
@jj298 ahoj. Dakujem za tvoju skusenost. My mame vysetrene uz snad vsetko a bez ziadneho zleho vysledku, okrem spg - morfologia 2%. Hematologiu, stitnu, reprodukcnu imunolo v nr obaja mame spravenu aj genetiku no proste len € nas to stoji... mala som jedno biochemicke prirodzene; jedno s et, ket negativny uplne. Snazjme sa 4 roky vyse. A posledny rok riesime dovod ze to nejde.. vravia nam; ze na umele chodia ludia a diagnozami a zakazdym povedia ze mam velku sancu, E problem nevidia ani na umele a nejde to ani tak.
KET sa nikde nepreplaca. V cene 1 ivf cyklu hradeneho zcasti poistovnou je v cene len prvy vklad (ET), ak ten nie je mozny tak 1.KET ale ziadny iny. My sme do Brna chodili a mame od nich dve krasne deticky,aj z ET aj z KET.
@e1i ahoj. Tak dobra sprava, ze vam z reprofitu vysli dve deticky.. no my uz mame posledne mrazene embryo, tak ho pojdeme mozno aj buduci mes po neho a ked to dopadne ako doteraz; tak sa zmierim, ze to nepojde alebo zmenim na "stare kolena" partnera a skusim mozno najst niekoho ineho, mozno si len my dvaja nesedime hoci lekarske vysetrenia ako som pisala OK. On uz ma jedno dieta 15 r z byvaleho vztahu.
@e1i a tiez sme v reprofite.. neviem kde je problem, ze nam to nevychadza. Cele to na mna dolahlo, racionalne myslenie ma opusta.
@jj298 dakujem.
Stavaju sa aj take veci ze dvaja su jednoducho nekompatibilni. Poznam par ludi ze spolu deti nemali a kazdy s inym partnerom ano.
Mne naopak v Brne Reprofit veľmi pomohli.... stimuláciu som ani nevedela, že si dačo picham...ET nám vyšiel a som 23tt...mali sme genetiku a všetky embrya sa nám vrátili v poriadku....ja mám viaceré diagnózy z hematologie, reprodukčnej imunológie, endokrinologie a priateľ slabý spermiogram a aj napriek tomu nám to vyšlo....ja zas mám zle skúsenosti s centrom na Slovensku....tu som sa dopracovala len na potrat v 8tt.... ostatné vklady nám nevyšli a bola som z toho riadne zdeptana že som dala aj embryo zničiť ale proste som to tak cítila a viem že som spravila dobre....proste tu som to uzavrela a išla ďalej...popravde niekedy ani tip top centrum nedokáže pomôcť niektorým párom....
A koľko napríklad si mala vajíčok? Koľko oplodnenych. Máš ovu normálne? Amh? Štítka hodnotu poznáš? Výška sliznice ?
ahoj no ket sa nepreplaca ako ti uz niekto tuto napisal.
chcem sa opytat, genetiku embryii ste robili?
my sme mali obaja dobre vysledky, vsetko v poriadku, dali sme embrya na genetiku a 50% bolo “zlych”.
tie nevhodne sa aspon vyselektovali a usetrila som si zbytocne vklady a sklamania
@andrea_r016 a podarilo sa vám v Brne ?
@noreska1 áno....dnes je tu so mnou skoro 5 mesačne dieťatko ❤️ len vďaka nim
@andrea_r016 jeej gratulujem❤
@noreska1 ďakujem ❤️....o rok si ideme po ďalšie ❤️ držím palce aj tebe nech sa zadarí 🍀 veľa šťastia
@andrea_r016 ďakujem krásne a tebe držím palce❤
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.