Ahojte babenky, potrebovala by som poradit.
20.10.2020 to je o par dni idem na vklad dvoch embryi SPLN Kosice. Je mozne, ze by koli Covidu zakazali, aby kliniky fungovali normalne? Prosim viete nieco o tom? Dakujem
@mikasz tiež si myslím že tak to budú riešiť aj teraz...v nemocniciach pribúdajú covidoví pacienti, časť lekárov v karanténe a bude sa to zhoršovať....a je núdzoví stav, takže lekárov aj gynekologov môžu preložiť zo dňa na deň do nemovníc a týka sa to aj súkromnej sféry....takže predpokladám že nové prípady budú riešiť až keď bude vakcína0(po novom roku)
Moze sa stat vsetko. Preto treba zit pre dnesok a nevytvarat si tisice paralelnych buducnosti.
Ps - ja som 38tt a uz ma strasia s tym aj tym...ignorujem to. Zijem dnes, riadim sa situacipi dnes. A chapem, ze je to pre teba dolezite, ale cokolvek ti tu my povieme moze byt inak. Cize je to uplne zbytocne. Radsej si v mysli vizualizuj ako to dobre prebehne, ako sa uhniezdi, ako aj v tychto pphnutych casoch sa vsetko podari. Mne vizualizacie pomohli v mnohom. Aj otehotniet.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@hilia možné je všetko ak nebude dostatok personálu Lebo budú doma v karanténe.. teraz pomôže len vestecka guľa žiaľ ☹️