Vklad embrya a Covid-19. Budú kliniky fungovať normálne?

hilia
11. okt 2020

Ahojte babenky, potrebovala by som poradit.
20.10.2020 to je o par dni idem na vklad dvoch embryi SPLN Kosice. Je mozne, ze by koli Covidu zakazali, aby kliniky fungovali normalne? Prosim viete nieco o tom? Dakujem

bykaterina
11. okt 2020

@hilia možné je všetko ak nebude dostatok personálu Lebo budú doma v karanténe.. teraz pomôže len vestecka guľa žiaľ ☹️

mikasz
12. okt 2020

@hilia tak ja pevne verim, ze moj ket nezrusia 🙏 v prvej vlne nas car fungoval v obmedzenom rezime, t.j.ziadne nove stimulacie, co sa dalo, odlozili na neskor, robili len minimum zakrokov

mogaa
12. okt 2020

@mikasz tiež si myslím že tak to budú riešiť aj teraz...v nemocniciach pribúdajú covidoví pacienti, časť lekárov v karanténe a bude sa to zhoršovať....a je núdzoví stav, takže lekárov aj gynekologov môžu preložiť zo dňa na deň do nemovníc a týka sa to aj súkromnej sféry....takže predpokladám že nové prípady budú riešiť až keď bude vakcína0(po novom roku)

krisbar
12. okt 2020

Moze sa stat vsetko. Preto treba zit pre dnesok a nevytvarat si tisice paralelnych buducnosti.
Ps - ja som 38tt a uz ma strasia s tym aj tym...ignorujem to. Zijem dnes, riadim sa situacipi dnes. A chapem, ze je to pre teba dolezite, ale cokolvek ti tu my povieme moze byt inak. Cize je to uplne zbytocne. Radsej si v mysli vizualizuj ako to dobre prebehne, ako sa uhniezdi, ako aj v tychto pphnutych casoch sa vsetko podari. Mne vizualizacie pomohli v mnohom. Aj otehotniet.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre