Ahojte mam aj radosť ale som trošku aj smutná, včera som bola na odbere, mala som 4 vajíčka tým ze som mala soft cyklus a dnes mi volali ze mame len jedno embryo 😔 teším sa ale aj som smutná ze keď náhodou to nevyjde tak všetko zase od znova lebo ďalšie uz neni 😔 vyšiel vám hneď prvý krát?
no vždy je to 50:50
Nám áno. Mali sme jedno a už má rok. Viem ako sa cítiš, o to viac ti držím palce 🙏
Mali sme jedno. Na vedlajsej posteli pani mala 4. Moje embryo ma dnes uz 18 rokov a ona nema deti..,
Baby ďakujem pekne, snáď budete mat pravdu a konečne sa dočkáme aj my po 5 rokoch 🙏😔
Mne nevyslo tiez sme mali len jedno :( Teraz cakam kym mozem na dalsiu stimulaciu
@miroslava2710 ahoj... Som na tom podobne... 1 embrijko a et nevyšiel... Aj viete prečo to nevyšlo? Kedy idete na ďalšiu stimuláciu?
@evinku no ja som ostala hned po vklade chora ci som mala covid to neviem nerobila som test ale doktorka aj gynekolog sa zhodli ze je dost velka pravdepodobnost ze to bolo prave kvoli tomu. Ja som totizto celkom mlada a jediny dovod preco nemozme mat prirodzene je upchaty vajcovod takze celkom aj verim ze to mohlo byt tou chorobou. To ze sme mali len jedno embryo bola asi zla stimulacia lebo zo 6 vajicok iba jedno bolo zrele a z toho embryo najlepsej kvality. Tak dufam ze dalsia stimulacia bude lepsia a mala by byt vo februari. Vam povedali co moze byt dovod ze to nevyslo? a dovod iba jednejo embryjka?
mali sme jedno embryo a teda vysiel prvy vklad ☺️
My sme mali 3.Vyslo prve a tretie. Sancu urcite mas👍
@miroslava2710 tiež som. Mala nasadené antibiotiká tesne pred vkladom tiež som toho názoru, že to nevyšlo koli tomu... Lebo sma mali tiež embrijko najlepšej kvality to 4- roch... Z krvi mi vyšiel hcg výsledok 2, čo si myslím, že tam niečo bolo, ale žiaľ sa neujalo... Zajtra ideme na kontrolu do car, tak uvidíme co nám povedia... Aký bol dôvod toho, že ich bolo malo a aj prečo sa to neujalo, keďže ja som už mala 2x tehu bez problémov (15 rokov dozadu) a partner mal ukážkový spermiogram...
@miroslava2710 ahoj ja som to mala rovnako styri vajíčka a iba jedno sa oplodnilo a najvyššej kvality ale o dva dni od vkladu horúčky ,herpesy ,stratený hlas RT samozrejme neúspešný. Teraz čakám do januára na ďalšiu stimuláciu
ahoj
ja som mala sice viac ale prvy vklad ktory mi robili hned po odbere nevisiel druhy o mesiac ano uz ma 4 rocky a dalsi nam vysiel na prvy krat po 2 rokoch
mam znamu ktora isla az mesiac po odbere a vyslo jej na prvy sup tak neviem mozno to ma suvis urcite by som nesla hned ale nechala by som telo troska oddychnut skus sa poradit o tom
drzim prsty
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Nám áno, držím palce.