Ahojte baby, založila som túto skupinu aby sme si mohli vymieňať pocity počas tých nekonečných dvoch týždňov čakania. Budem rada ak sa pripojíte 🥰 držím všetkým veľmi veľmi silno palce nech sa nám splní ten najkrajší sen ❤️❤️❤️
Ahoj nech sa nám to všetkým podarí ❤️❤️❤️❤️ ja trosku oddychujem 😘 dnešný vklad ma vôbec nebolel 🥰
držím vam palce všetkým kočky 😊
Ahojte 🙂 držím palce aby sa drobci riadne uhniezdili 🙂....žienky bolelo vás brucho po vklade? Ako by som to nazvala také menštruačné ale troška silnejšie....prišla som domov tak som si išla pospať 🙂
Ahojte
Áno, nech sa nam vsetkym splní sen ❤️❤️❤️
Ja som tiež už doma a v oddychovom režime
@andrea_r016 dnes po vklade mam kľud žiadna bolesť 😉 môj prvý vklad co som mala KET v decembri tak v prvý deň som mala také postipovanie...... Dnes ma ani vklad nebolel.. Dnes my vklad robila moja Dr minule iná ❤️
@andrea_r016 ahoj ja som nejaká divná ale mna absolutne nic nebolelo, ani po odbere, preto som mohla mať aj dnes ET ☺️
Dievčatá chcela som sa spýtať, mne dnes vkladali embryo XB/1 myslíte že je to dobre?? Ja tým štádiam vôbec nerozumiem 😃
@andrea_r016 lepidlo som neriešila... No ja neviem v akej kvalite my dávali embryjko viem ze blastocysta nikdy si mnou neriešili kvalitu ako som sa tu dočítala že A+ B+ to vôbec neviem..... Testovať chcem vydržať co najdlhšie sa netestovat minule som sa už 7 deň a bola som veľmi stresovana a smutná 😉
@andrea_r016 mne kázali až 7.2. 🍀❤️
@andrea_r016 ja mam ísť na krv už 2.2.2020 dáko rýchlo nie???
Dievčatá a nepýtali ste sa na výšku sliznice?
Ahojte,
Ja som cely den prelehnila pred telkou.
Ale priznavam dnes žiadne pocity. Nič. Ani kŕč, ani pichnutie nič.
Na kontrolu idem 7.2. Neviem ako s testovaním ci to vydržím. Zajtra mam este RD a od stredy do práce...
@andrea_r016
A nestretli sme sa ... alebo mozno aj hej 😘
Ja mám ísť na krv tiež 7.2.
My sme použili lepidlo
Tak som zvedavá
Ako sa cítite?? Pichate si niekto clexane?? Máte Amelgen? ☺️
@bambi275 ja som bola posledná na vklade 🙂 presne o 10,30 má brali...nechali ma ležať na sále....kocka taká blondínka čo bola predomnou tak ju dali na izbu do postele 🙂 o koľkej si bola ty?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@lienka_9 ahoj 🙂 bola si ivf či iui?