Ahoj je tu niekto taky co bol dnes na vklade?Aby som nebola sama co caka od dnesneho dna😊alebo sa chysta v najblizsie dni?
@marinecka95 ahoj ja dnes bolo na ivf vklade a ty?
@aduska01111 ja iui 17.12 🙂
@aduska01111 ahoj ja som bola 17.12 vklad
@veronika300
@marinecka95 takze budeme cakat spolu...a drzat si palce 😊a v akom CAR ste boli..Ja v heliose MT
@aduska01111 aj ja som bola v Heliose v MT 🙂 snáď nám to vyjde všetkým 🙂 ja idem 30.12 na krv.
@marinecka95 ja idem tiež 30.12 na krv tiež chodím Helios Martin a ako sa zatiaľ cítite ? Ja nemám skoro žiadne príznaky občas ma bolí podbruško ale inak vôbec nič som nedočkava to bol môj prvý vklad váš ?
@veronika300 Ahoj, na začiatok - tykajme si 🙂
Cítim sa úplne normálne, občas mám také tlaky v podbrušku ale nič viac, dnes ma bolia kríže 🤷♀️
A bolo to naše prvé iui 🙂
@marinecka95 kiež by nám to všetkým trom vyšlo a mali sme krásne sviatky 🙂 a aduska tvoj to bol prvý ? Kedy budete testovať ?
@veronika300 ani nevieš ako si to veľmi prajem 🙂 ako dlho už bojujete?
Testovať budem najskôr 11dpo
@marinecka95 Ja budem asi 7 od vkladu uvidím ako sa budem cítiť ...ja som už som tehotná prirodzene bola 4 krát a vždy som potratila tak teraz sme šli do ivf a verím že to pomôže ..v podstate o bábätko sa už snažíme 3,5 roka ty ?
@veronika300 ja som otehotnela za 3 roky intenzívneho snaženia len jeden krát - teraz v júni - žiaľ nedopadlo to dobre a na začiatku 9tt som potratila. Odvtedy ani ťuk. Teraz to bolo naše prvé iui - Dr povedala, že šanca je tam - dôvod prečo sa nám nedarilo bola moja neskorá ovulacia, krátka luteálka, a zvýšená hodnota protilátok voči spermiam. Týmto spôsobom sa vraj všetky tieto veci obídu a mohlo by to vyjsť 🙏
@veronika300 och to mi je ľúto, 4 krát je masaker. Tak dúfajme, že rok 2022 je náš 🥰
@marinecka95 no je to veru masaker hlavne na psychiku a na to že každá kamarátka už má babo a ja nič ale verím že tentokrát to vide mrzí ma aj tvoja strata kedy mavas ovuláciu ? Ja 20 DC .a proti tým protilátkam aj berieš niečo ?
@veronika300 no nejak v rozmedzí 20-25 deň cyklu. Nie nato neberiem nič - hodnota je hraničná. Hodnota ktorá má byť maximálna je 60 a ja mám 57. Dr zhodnotila že to nie je katastrofa a že iui by mohol byť spôsob, ako to obísť. Vraj najviac spermií zabijem už len keď sa dostanú do tela, na krčok - že iui im cestu skráti a moje telo nebude bojovať proti nim a preto by sa to mohlo podariť 🙂
@marinecka95 no držím palce verím že sa to obom podarí a bola si aj na imunológii ? Ja som bola v Nitre ale nič nezistili mám už aj hematologiu štítnu a genetiku paru a nič nezistili akurát že mám leidenovu mutáciu na to beriem v tehotenstve clexan
@veronika300 áno bola, nič okrem tých protilátok - zvýšená hodnota (Dr pomenovala - je to hraničné) 🤷♀️ Tak snáď sa tento krát zadarí 🙂
@marinecka95 @veronika300 dievcata tak ja som zatial este tehotna nebola a to sa uz 7 rokov snazime..mam 32 rokov...minuly rok som podstupila laparoskopiu kde mam vsetko vporiadku do pol roka som mala otehotniet a nic..tak nas po roku gynekologicka odporucila do CAR,tam zistili ze manzel ma zlu morfologiu spermiu....tak nam rovno povedali ze aby sme sli rovno do Ivf..tak sme aj sli..v maji my dali prvu liecbu ale som ju tak neprijala dobre mala som len 3 vajicka a oplodnilo sa len jedno ktore aj vydrzalo PK..No len sa neujalo po vklade..3 mesiace potom mi dali novu liecbu troska silnejsiu...mala som 7 vajicok oplodnilo sa 5 ale spravne vydrzali 4 embrya...ktore sa dali zamrazit a vcera som bola na 1 KET tak dufam ze nam to vyjde😊no pocity mam zatial len take ze vcera ma boleli vajecniky a trocha krize....dnes trocha krize,snazim sa iba lezat tak som zvedava..kontrolu mi dali az na 3.1...tak to je sranda ze vsetky sme z heliosu v MT ...budeme si navzajom drzat palceky😀
@aduska01111 tak držím palce nech vám aj nám to vyjde 🙏 No mňa tie kríže dnes riadne chytili ale nemyslím si, že to bude skrz IUI - keďže som bola len 17.12 tak je to príliš skoro nato aby sa tam niečo “dialo”.
Testujeme kedy. Ja najskôr 28.12. Ak teda vydržím 🤣
@aduska01111 ja mám 28 tak tiež sa dlhšie snažíte verím že všetkým nám bude dopriate tak to máte celkom dosť mrazacikov mňa boli trošku to podbruško ale inak fajn no ja keďže som bola na vklade 5 dnovej blastocyty a vklad bol 17.12 tak chcem testovať okolo 23.12 a ste spokojné s heliosom koho ste mali dr ? Ja dr Culbovu
@veronika300 ja som mala dr.starovecku ona my robila aj vklad..no zatial som spokojna..modlim sa aby to vyslo...ja tiez nevem ci tie bolesti su od vkladu ked som bola iba vcera...
No testovat sa nevem kedy budem...prvykrat som sa uz asik na 4 dpo...lebo som nevydrzala teraz by som sa chcela az na 7 den alebo 8 den...len sa bojim ze nevydrzim a budem zase kazdy den testovat😄
@aduska01111 myslím že má to čaká podobné že budem hádam každý deň testovať 🙂
@veronika300 @marinecka95 no dievcata potom piste ci mate nejake nove pocity abo ked sa prvykrat otestujete som zvedava...dufam ze nam to vsetkym teraz vyjde a budeme mat omnoho krajsie vianoce😊
@aduska01111 pevne verím, že áno 🙂
Dr. Staroveckú som mala aj ja - takého lekára s ľudským prístupom som ešte nezažila. IUI mi však robila Dr. Chmúrna
@marinecka95 aha...no ja som zatial spokojna...prvykrat my robil vklad doktor krajkovic a snim som bola riadne spokojna aj teraz odber vajicok my robil on,tak som bola spokojna😊
@aduska01111 ja tiež nemám zatiaľ čo vytknú, mala som konečne pocit, že niekto nám chce pomôcť
@marinecka95 naozaj tak to má teší ja som v podstate tiež spokojná len občas hlavne ráno na tých ultrazvukoch mi to prišlo ako na páse ale chápem že chcú aby ženy dlho nečakali
@veronika300 no áno, to je trošku ako pasová výroba 😁 ale fičí to tam a vždy aj za ten krátky čas stihnú vyšetriť čo majú takže sa snažím to neriešiť a veriť, že nám pomôžu 🥰
@marinecka95 a ako sa dnes dievčatá cítite ? Ja mám tie bolesti v podbrušku ale nie stále a inak nič trošku prsia má bolia
@veronika300 ja nič nové 🤷♀️
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@aduska01111 ahoj 🙂 bola si ivf ci iui?