Ahojte chcela by som sa opytat, ci nema niekto skusenost s tym ze vase folikuly nadmerne reagovali na stimulacie? Som 9.ty den stimulacii a najvacsie folikuly mam 21 mm, priemerne okolo 18-20mm. Dr povedal ze musim dokoncit 11 dni stimulacii, lebo stale su nezrele aj ked su velke. Cize este dva dni pichat inj a pak Ovitrele. Nestalo sa to niekomu? Boli potom taketo folikuly pouzitelne? Vedeli ich odobrat?? Tych mensich tam mam malo🙈.
@bm_ nakoniec sme ukoncili stimulacie na 11ty den, 14 folikulov odobrali, 7 oplodnili, mame 4 mrazacikov. O tom ze sa u mna potom rozvinulo OHSS to je uz vec druha 🤣. Cakame na vklad 🙂
Super parada to ti dobre dopadlo🙂 drzim palce pri vklade. Mna s ohss strasili aj sme odkladali vklad ale nic mi nakoniec nebolo chvalabohu.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj, ako si dopadla? To som este nepocula ze by mi povedali z ultrazvuku ci su nezrele. Ta velkost je ozaj dost dobra, ja som pri takej uz pichala hcg. Stimulovala som 9 dni a na 11 bol odber . Ale asi zalezi aky mas protokol a ako tvoje telo reaguje. V mojom car 18-20 je idealne na ovitrelle, potom este za dva dni podrastu a to hcg ich vraj nejak nakopne este 😂 daj vediet ako ti to dopadlo a drzim palce🙂