Vaše skúsenosti s poisťovňami pri IVF

simik22
26. sep 2011

Ahojte, aké máte skúsenosti s poistovnami? rozmyslam, ci nezmenit poistovnu, kym sa este da... pravdepodobne nas caka buduci rok IVF.. takze ktora je naj? Kde sa doplaca najmenej?

ani3012
26. sep 2011

si nenapísala,že či chceš meniť zdravotnú,PZP alebo nehnuteľností,alebo životné.....
aj tak si myslím,že keď príde isté k istému,tak všetky poisťovne sú na jedno kopyto..... 😝

UPS! Už viem ktorú myslíš 😀 Sesternica bola v Spoločnej zdravotnej poisťovni, písala revíznemu lekárovi,aby mohla postúpiť aj tretí zákrok v rámci poistenia ale aj tak dosť platila na lieky .....

viktoria1975
26. sep 2011

Len rychlo pre z Dovery! Mame velmi velmi zlu skusenost. Neschvalili prvu ziadost a druhu len po "posoleni " a opakovanych intervenciach. Sme starsi par - 36 a 48 a snazime sa o dieta 2,5 roka a nic im nebolo svate...

veji
26. sep 2011

ja si myslim ze Union je dobra poistovna. Ja sama som v nej poistena a som spokojna. Taktiez pracujem na ambulancii a mozem povedat, ze s preplacanim vykonov nemame ziadne problemy, co sa tyka Unionu. To sa vsak neda povedat o Dovere.

pici
26. sep 2011

mam union. menila som prave kvoli IVF pretoze som bola VSZP a neviem ci by som moc pochodila...

lauritka
26. sep 2011

Vseobecna zdravotna poistovna, nerobili ziadne problemy pri schvaleni ziadosti o IVF. Ani nie do mesiace to bolo schvalene. 😉

marikac
26. sep 2011

ja som bola cely zivot vseobecna a odchadzam do unionu...aj ked uz neusetrim tento rok...ale nastvali ma.....
v nemocnici si musim platit CTG /5 euro,lebo ako jedina poistovna to vseobecna nepreplaca...
ale ak sa zaujimas o IVF, tak holky ti poradia.

ketrinka29
28. sep 2011

..ja som tiež vo všeobecnej a keď som absolvovala IVF minulý rok v sept., tak schválenie trvalo mesiac. Preplatili nejakých 1000eur a niečo na lieky, no aj tak to stálo okolo 1300eur, ktoré sme museli zaplatiť, no v takomto prípade to človek nerieši. Aj tak sa nám nezadarilo. 😢 A v januári som otehotnela prirodzenou cestou a to nám v gyn five povedali, že šancu máme 1: 1 000 000. 😀 Teraz keď porodím malú, dám ju určite do Unionu, ale to len preto, lebo som jej pediatričku vybrala v súkromnom centre Medissimo a ročný poplatok sa tým znižuje o 200eur ročne. Majú dobré výhody.
Mala by si si to obvolať a pýtať sa priamo na zákrok, ktorý chceš preplatiť a potom sa rozhodnúť. Máš na to 3 pokusy, tak snáď sa zadarí, inak si to potom celé hradíš. To je naše zdravotníctvo.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre