Ahojte, aké máte skúsenosti s poistovnami? rozmyslam, ci nezmenit poistovnu, kym sa este da... pravdepodobne nas caka buduci rok IVF.. takze ktora je naj? Kde sa doplaca najmenej?
Len rychlo pre z Dovery! Mame velmi velmi zlu skusenost. Neschvalili prvu ziadost a druhu len po "posoleni " a opakovanych intervenciach. Sme starsi par - 36 a 48 a snazime sa o dieta 2,5 roka a nic im nebolo svate...
ja si myslim ze Union je dobra poistovna. Ja sama som v nej poistena a som spokojna. Taktiez pracujem na ambulancii a mozem povedat, ze s preplacanim vykonov nemame ziadne problemy, co sa tyka Unionu. To sa vsak neda povedat o Dovere.
mam union. menila som prave kvoli IVF pretoze som bola VSZP a neviem ci by som moc pochodila...
Vseobecna zdravotna poistovna, nerobili ziadne problemy pri schvaleni ziadosti o IVF. Ani nie do mesiace to bolo schvalene. 😉
ja som bola cely zivot vseobecna a odchadzam do unionu...aj ked uz neusetrim tento rok...ale nastvali ma.....
v nemocnici si musim platit CTG /5 euro,lebo ako jedina poistovna to vseobecna nepreplaca...
ale ak sa zaujimas o IVF, tak holky ti poradia.
..ja som tiež vo všeobecnej a keď som absolvovala IVF minulý rok v sept., tak schválenie trvalo mesiac. Preplatili nejakých 1000eur a niečo na lieky, no aj tak to stálo okolo 1300eur, ktoré sme museli zaplatiť, no v takomto prípade to človek nerieši. Aj tak sa nám nezadarilo. 😢 A v januári som otehotnela prirodzenou cestou a to nám v gyn five povedali, že šancu máme 1: 1 000 000. 😀 Teraz keď porodím malú, dám ju určite do Unionu, ale to len preto, lebo som jej pediatričku vybrala v súkromnom centre Medissimo a ročný poplatok sa tým znižuje o 200eur ročne. Majú dobré výhody.
Mala by si si to obvolať a pýtať sa priamo na zákrok, ktorý chceš preplatiť a potom sa rozhodnúť. Máš na to 3 pokusy, tak snáď sa zadarí, inak si to potom celé hradíš. To je naše zdravotníctvo.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
si nenapísala,že či chceš meniť zdravotnú,PZP alebo nehnuteľností,alebo životné.....
aj tak si myslím,že keď príde isté k istému,tak všetky poisťovne sú na jedno kopyto..... 😝
UPS! Už viem ktorú myslíš 😀 Sesternica bola v Spoločnej zdravotnej poisťovni, písala revíznemu lekárovi,aby mohla postúpiť aj tretí zákrok v rámci poistenia ale aj tak dosť platila na lieky .....