V ktorom dni sa začína stimilovať?

nina_tn
30. nov 2015

Ahojte,
chcela by som sa spytat v ktorom dni cyklu sa zacina stimulovat.
Dakujem.

ckatka
30. nov 2015

Ahoj. Mne začali od 3. Potvrdili si to ultrazvukom a nastavili množstvo

koka231
30. nov 2015

@nina_tn ja som zacala na 24dc

nina_tn
autor
30. nov 2015

@ckatka Nam min.tyzden potvrdila poistovna ziadost, hned sme sa objednali v centre. Mozes mi prosim povedat co sa zhruba robi na tomto sedeni? Ja budem este pred menstruaciou, bude to asi 34.den..

koka231
30. nov 2015

@nina_tn na tomto sedeni ti/vam daju lieky na stimulku povedai kedy pichat ako pichatkedy prist na kontrolu popodpisujete papiere daju ti vymenny listok na predoperacne muzovi daju na krv vymenny

zuzkavladko
30. nov 2015

Kedy zacnes stimulovat zalezi od toho, aky budes mat protokol, ci dlhy alebo kratky. Pri kratkom sa zacina pichat 2-3DC, pri dlhom okolo 24-26DC.

nina_tn
autor
30. nov 2015

@zuzkavladko A od coho zavisi aky budem mat protokol? Diky.

zuzkavladko
30. nov 2015

@nina_tn V rozlicnych CAR maju zauzivane rozlicne postupy. Zalezi aj od tvojej diagnozy. Tam kde som ja chodila davali rad radom dlhe protokoly. Ja som ale napr. na lieky v dlhom protokole nereagovala, tak mi nakoniec dali kratky protokol s inou kombinaciou hormonov.

nina_tn
autor
30. nov 2015

@zuzkavladko Aha. My sme boli v Heliose v Martine, diagnoza je taka ze muz ma zly spermiogram.. Tak uvidime..

zuzkavladko
30. nov 2015

Inac odporucam ti pridat sa do tejto skupiny https://www.modrykonik.sk/group/2220/detail/
Myslim, ze tam sa ti ozve viacej kociek a urcite niektora z nich chodi do centra tam ako ty a bude ti vediet viacej poradit 😉

nina_tn
autor
30. nov 2015
zuzicek88
1. dec 2015

@nina_tn zalezi na tom,ci mas kratky,alebo dlhy protokol

mikema
4. dec 2015

Ahojte, ja mam na 3 mesiace injekcie, ktore ma daju do umeleho prechodu a potom mame hned stmulovat. Kazda injekcia posobi mesiac. Kedy po poslednej injekcii sa zacne stimulovat?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre