Ahojte,
chcela by som sa spytat v ktorom dni cyklu sa zacina stimulovat.
Dakujem.
Kedy zacnes stimulovat zalezi od toho, aky budes mat protokol, ci dlhy alebo kratky. Pri kratkom sa zacina pichat 2-3DC, pri dlhom okolo 24-26DC.
@zuzkavladko A od coho zavisi aky budem mat protokol? Diky.
@nina_tn V rozlicnych CAR maju zauzivane rozlicne postupy. Zalezi aj od tvojej diagnozy. Tam kde som ja chodila davali rad radom dlhe protokoly. Ja som ale napr. na lieky v dlhom protokole nereagovala, tak mi nakoniec dali kratky protokol s inou kombinaciou hormonov.
@zuzkavladko Aha. My sme boli v Heliose v Martine, diagnoza je taka ze muz ma zly spermiogram.. Tak uvidime..
Inac odporucam ti pridat sa do tejto skupiny https://www.modrykonik.sk/group/2220/detail/
Myslim, ze tam sa ti ozve viacej kociek a urcite niektora z nich chodi do centra tam ako ty a bude ti vediet viacej poradit 😉
@zuzkavladko diky
Ahojte, ja mam na 3 mesiace injekcie, ktore ma daju do umeleho prechodu a potom mame hned stmulovat. Kazda injekcia posobi mesiac. Kedy po poslednej injekcii sa zacne stimulovat?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj. Mne začali od 3. Potvrdili si to ultrazvukom a nastavili množstvo