Ahojte, mali ste pri riadenom vklade estrofemom a utrogestanom bolesti podbruska po vklade ?
Som 11ty deň po vklade, ešte som netestovala budem až na 14ty deň no od vkladu mam stále take iste bolesti v podbrusku a mam zlý pocit že sú len kvoli vkladaniu progesteronu 😞
Pociťovali ste niektora taketo bolesti podbruska nemenne a takto dlho po vklade a dopadlo to pozitívne ?
@sabinami áno spôsobujú..v podstate v tebe navodzujú tie pocity ako pred MS. U každej ženy ale inak. Mne keď vyšiel ale prvý vklad aj keď len na chvíľku, cítila som tie pocity ako pred MS a potom keď vklad nevyšiel som necítila nič. Je to hrozne individuálne, teraz už viem aj ja, že najlepšie urobíš ak to nebudeš riešiť.
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@sabinami ahoj tie bolesti môžu naznačovať príchod MS ale aj otehotnenie. Ak si tehotná dnes by si už mala pozitívny test. Ja som vždy začínala testovať 11 DPT a vždy keď to vyšlo čiarka bola už viditeľná, žiadny duch. Držím palce aby to vyslo