uspesne inf skusenosti
ano pomilila som sa
@gabikacentrum no, toto je dobra tema, to aj mna zaujima. rada by som vedela, ze aky je priemerny pocet ivf, kym sa podari otehotniet. stojime pred rozhodnutim, ci IUI, alebo IVF. doktor nam odporucal IVF, ale mame z toho strach, tak sme sa rozhodli popracovat na spg a skusit IUI...ale este zvazujeme aj toto. len mam obavy, ze vsetky tie komplikovane pripravy budu na nic a ze to nevyjde
ahoj nemas sa coho bat mne to prebehlo zatial v pohode
@tomiholjubavi skus stonkovy zeler a kokteily z neho,my sme sli na ivf,nas prvy spermiograf bol katastrofa a hrozil nam darca ale mali sme dlhsiu absenciu a tie kokteily a spermii bolo dost,ja som mala smolu ze som mala OHS...inak sa to da prezit ale kym je ina moznost tak skusajte
ahojte, tak nam sa podarilo IVF na prvykrat, teraz som uz v 24 tyzdni a zatial je vsetko ok. Predtym sme
sa snazili 6 rokov, ale s prestavkami. Najprv sme skusali iba hormonalnu liecbu u mna, ale nepodarilo
sa a psychicky ma to dost vycerpalo tak sme si dali pauzu, potom sme skusali normalne zase nic a nakoniec
sa ukazalo pri opatovnom spg, ze muz ma zlu morfologiu, tak nas dr.odporucil aj vzhladom na vek /obaja mame uz cez 30/ na IVF a sup je to tam 🙂
My sme boli 3x na IUI a nič, a to som bola po laparoskopii a mala som potvrdenú prechodnosť oboch vajíčkovodov, nakoniec nám vyšlo až 2. IVF a dokopy 7. vklad, ktorý úspešne pokračuje a sme už v 25.tt 🙂 Ale ja som bola dosť komplikovaný prípad s viacerými diagnózami, ktoré som sa, žiaľ, dozvedela až po prvých potratoch ☹
ahoj autumn11 aj nam sa podarilo na prvy krat ale som nervozna este som nebola na ultrazvuk ja to viem len z krvy ale necitim sa vobec zle sem tam ma pobolieva v podbrusku inac nic tak som nervozna ci je vsetko ok ako si sa ti citila
@gabikacentrum ja som tak isto nemala ziadne nevolnosti ani nic ine. To prislo az po 8 tyzdni a potom to stalo za to. Skoro dva mesiace som si tykala s hajzlovou misou 😀 Ale to pobolievanie podbruska som mala aj ja a az skoro do konca tretieho mesiaca. To sa pripravujea roztahuje maternica.Ale nie kazda ma taketo tazkosti. Mam kamosky, ktore ani nevedeli, ze su tehotne a vsetko je ok. Neboj, viem ze su to stresy, zazila som aj ja kym som nevidela drobca aj so srdieckom, ale treba verit, ze je to ok. Drzim palce.
dakujem verim ze to bude vsetko ok ale stresy su a velke
@gabikacentrum tak co podarilo sa?
My sme mali 2 neúspešne Iui - zlý spermiogram, a teraz sme tesne po IVF. Mam tusaka ze to vyslo 🙂 dusik na teste dnes
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Asi myslis IVF, ci nie?