Ahojte tehulky po IVF,IUI,resp.buduce tehulky,ktorym ostala uz len tato cesta k vytuzenemu dietatku 🙂. Hladala som nejaku temu,ohladom tehotenstva po ivf alebo iui,ale nenasla som ziadnu aktualnu.Preto by som privitala vase prispevky,rady,pocity,samozrejme aj problemy pocas tehulkovania...
@21majka Tak teda Maji pridávam sa k tebe do tejto témy 🙂 Najprv sa chcem poďakovať DR Hermanovi za to že po siedmich rokoch snaženia sa môžme aj my s mm tešiť s malinkej fazuľky 🙂 pri menšej liečbe a nasadení Metfortimu sa nám podarilo prirodzene 🙂 Ale Maji s mm je to klop klop dobre ...teraz sa zmenil 🙂 tak hádam že mu to aj ostane aj nadalej 🙂 teraz si nič neprajem len nech sme s drobčekom v poriadku to je asi najhlavnejšie 🙂 v pondelok idem k DR na kontrolu a na potvrdenie srdiečka keď som bola na utz som začínala 5 tt tak v pondelok už budem v 7 tt tak verím a dúfam že srdiečko bude byť ako Zvon 😝 mojik netrápia ta nevolnosti ? juuj mna zo začiatku strašne teraz je to lepšie 😵 dobre že si otvorila túto tému a dúfam že sa nás tu nazbiera veľa žienok :*
@susanci tak to je naozaj fantasticke,normalne som za teba stastna 🙂 🙂 🙂 .Ja som mala nevolnosti od 6 tyzdna tak do10 tyzdna,ale iba take pocity tazkeho zaludka,nechutenstvo,odpor k jedlu ale nezvracala som.A zvlastne,ze som tie nevolnosti mala iba poobede.Rano som bola uplne fit,ale prislo 15:00 poobede a uz mi bolo tazko.A presli uplne tak ako prisli. 😀 .A prsia ako?Bolia ta?
@21majka juuj moja dakujem 🙂 ale ja som na začiatku zvracala ... a teraz tak ako ty je mi ťažko na žalúdku ale dá sa to zvládnuť 🙂 na začiatku ma ciciny straaašne boleli nemohla som ani spať ale teraz je to už lepšie 😉 si domka či v IRL? dúfam že oddychuješ alebo chodíš do práce?
ahojteeeeeeeeeeee
@susanci ja som v IRL,tu budem travit tehotenstvo,ale rodit pojdem domov na SK.Neverim tu doktorom,je to vsetko take neprehladne,chaoticke,len obvodny doktor a porodne asistentky,ziadne vysetrenia lendavaju otazky...Tak dufam,ze to dotiahneme do uspesneho konca 😀 .Ja inak normalne robim,chodim do prace v pohodicke,oddychujem kazdy den poobede,ked skoncim v praci 🙂 Ale ja som bola stale taka trosku aktivna,doma by som neobsedela 😀 .Ale jasne,ze pre babatko vsetko,tak urcite by som aj ja lezala a oddychovala keby som musela.Ty sa len pekne setri,vyloz nozky a relaxuj 🙂 🙂 🙂
@21majka veď jasné nebudeš riskovať a predsa doma je doma 🙂 ja by som tiež išla do roboty ako doma ale tak ako DR vravel nebudeme nič riskovať a tak odpočívame domka 🙂 len sem tam je nuda ale tak dá sa to zvládnuť :D ja mám dosť namáhavu robotu aj veľa stresu máme v nej tak že mne by to neprospievalo ... a tak som domka 😝 len pekne dávajte na seba pozor a šetrite sa ...a samozrejme že to dotiahneme do uspesneho konca a hlavne krasného :* kedy sa budeme tešiť s malinkých uzlíčkov :*
ahojte ja som tiez po ivf...ale ja uz mam tych tt trochu viac 🙂
caute zienky, tak ja sa k vam pridavam, po 3 neuspesnych IVF mi vysiel KET, stale tomu nemozem uverit, som sice len na uplnom zaciatku, ale aj tak mam neskutocnu radost...
Ahojte tehulky,ako sa Vam tehulkuje?Co mate nove?Ja som bola v piatok u obvodneho lekara tu v Irsku a zase som pocuvala srdiecko svojho mrnuska cez taky smiesny monitorovaci pristroj 😀 .A zase mam novy termin porodu-uz treti v poradi 😀 😀 😀
Ahoj maji beriemm ho 3x.tak ty mas furt iny termin pozeram ja ze fest menis hahha.
Ahojte tehulky,ako sa mate?Ako sa vam tehulkuje?mne dnes kamoska priniesla fonendoskop a tak som skusila pocuvat srdiecko nasho mrnuska.A ono to bolo naozaj pocut.🙂 Skusali ste nejakym pristrojom do domacnosti pocuvat srdiecko?Ja som pozerala,ze by som si zaobstarala nejaky ten monitorovaci doppler na pocuvanie srdiecka,ale dneska som sa presvedcila,ze to pocut aj cez ten fonendoskop 🙂 🙂 🙂 Je to super pocit 🙂
Ahoj,ja som po prvom IVF+ICSI a prave som zacala 22tt. Utrogestan som brala do 12tt a odvtedy bez liekov. Tehotenstvo prebieha standardne, vysledky vsetky su v poriadku, 3D usg nam ukazal nasu zdravucku princeznicku 🙂 V CAR sme boli Reprofit Brno. Tiez by ma zaujimalo ako tehulkujete a ako sa vam dari.
Ahojte, ja som mala tento tyzden pozitivny krvny test, som asi 5 tt ... ako sa daju vydrzat casy medzi kontrolami, ked neviete, co sa vo vnutri deje??? Najradsej by som si zaobstarala vlastny ultrazvuk!!!!
no tazko sa daju vydrzat,ale nemas inu moznost 🙂 tiez to bolo pre mna tazke, kym mala nezacala kopkat 🙂 tak uz sa sama hlasi. pozri,ak nebudes mat ziadne problemy, je jasne, ze sa ma male dobre a pekne rastie....len sa netreba stresovat....aj ked sa som zrovna medzi tie kludne mamicky nepatrila nazaciatku 🙂
ahojte, 🙂
@zuzmil urcite sa nestresuj,mysli uz len na dobre veci,pretoze aj stres a nervozita zle vplyvaju na tehulkovanie ☹ .Tak si to zacni uzivat a tesit sa z toho,ze to vyslo a budes mamicka 😀 😀 😀 A gratulujeeeem 🙂
@ganesh Presne tak,ja takisto nepatrim k tym najkludnejsim mamickam,ale to si myslim,ze kazdu z nas raz-za cas pristihnu pochybnosti,ci je vsetko oki.Ja som si akurat objednala doppler monitor,takze cakam balicek kazdym dnom,lebo casto ma strasia zle myslienky,ze srdiecko nebije,kedze este pohyby necitim,lebo je este skoro.Ale zase po kazdej navsteve u lekara som stastna,lebo je stale vsetko oki...klop klop klop na drevo 🙂 🙂 🙂
@21majka no tak to uz budes potom kludnejsia. pozri,ak by sa malo nieco stat,itak zial tomu nezabranime.
no ja som zacala citit pohyby v 18tt,nechapem ako som to dovtedy vydrzala 🙂 ale teraz sa mala hlasi stale,takze som viac menej v pohode. aj ked boli nazaciatku dni,ked som ju necitila aj dva dni a uz som zas v hlave splietala blbosti 🙂
@ganesh ja viem,ze keby sa malo daco stat,ja s tym nic neurobim.Hlavne tu v IRL nechavaju vsetko na prirodu,tu ti nepodaju ani ziadne lieky v pripade krvacania,proste nic-nie ako u nas na SK,urobia ti ultrazvuk,nasadia nejake lieky resp.si ta nechaju na pozorovanie...a tu?Absolutne nic,tak len musim verit,ze vsetko bude oki 🙂 Aj ty cakas prve?Lebo som citala,ze niektore uz pri prvom tehu zacali pocitovat pohyby v 14 tt.Mne sa to zda skoro,ale kazda sme ina....Takze ti v kutiku duse zavidim,ze ty uz citis drobceka 😀 😀 😀
@21majka no tak to fakt nic moc v IRL,podla mna to nie je spravne,kedze niekedy staci malickost,aby zene pomohli. podla mna v 14tt je skoro na prvorodicku. vraj aj 18tt je skoro....takze ak nebudes citit nerob paniku :D ano ja cakam prve dieta. moja kamoska,tiez prvorodicka, zacala citit az po nejakom 21tt,ale to kvoli tomu,ze ma placentu vpredu.
je to uzasny pocit,aj ked niekedy ti neda spat :D uvidis,ze hned zistis,kedy zacnes babo citit....vsak uz si pomerne blizko 🙂
ahojte.a ja uz citim také stelenie v brusku a som len 15tt no cakam dvojky mozno preto uz citim .ni su to este také kopanceky len steklia.
Dievcata, kolko dni po ET ste mali na ultrazvuku potvrdene srdiecko?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj,
tiez som hladala nejaku aktualnu temu, nasla som tuto:
https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-repr...
ja este nie som tehotna, vlastne sme na samom zaciatku, v stredu sme boli na odbere a zmrazili nam vsetky embrya, lebo som mala strasne vela vajicok a transfer by bol nebezpecny. O cca dva tyzdne idem na kontrolu a snad v marci budeme moct ist na transfer a embryo sa ujme 🙂.
Tak snad sa ti ozve niekto, kto ma pozitivne skusenosti a uz s radostou "tehulkuje". ...dufam, ze sa raz pripojim aj ja 🙂