Koľko vás tam stálo IVF a ako celý proces od začiatku do konca prebiehal? Boli ste spokojné?
u mna skusali najprv IUI a neuspesne, predtym mi robili priechodnost vajcovodou. A po neuspesnych inseminaciach som podstupila IvF a tiez neuspesne s darcekom tromboza pravej dolnej koncatiny. takze teraz som zastavena kvoli tomuto.
😉 to nevadí, aj tak ti ďakujem, že si mi napísala svoje skúsenosti 🌷
@spiska ahoj, ja mam velmi pozitivnu skusenost, v unice som podstupila svoje 2. IVF. Pre unicu sme sa rozhodli potom co nam nevyslo 1. IVF v BA a na odporucanie znamych. V aprili minuleho roku sme mali 1. konzultaciu a v juli uz bol vklad, cize islo to rychlo. Citila som sa tam velmi dobre, pristup skvely od vsetkych zamestnancov, velmi dobra organizacia, necitila som sa tak ako na pase, narozdiel od BA. Dokonca uvazovali tak, aby sme zbytocne nekupovala celu krabicku stimulacnych injekcii, ked vypotrebujem len 2, cize mi tie potrebne davky predali oni. Zacinala som pregnylom, aj pero mi zapozicali a poslednu davku co mi v pere chybala mi vyskladali zo zvyskov, aby som nemusela kupovat celu ampulku. Vyslo nas to tam cca na 3500 € aj s cestou, konzultaciou, hormonmi. Priplacali sme si ICSI + MACS + asistovana hatching + mrazenie embryi po jednom. Vysiel nam hned prvy vklad, cize za nas velmi velka spokojnost. Odporucam, najma Dr. Frgalu 😉. Ak ny si mala este akekolvek otazky, pis.
Ahojte dievčatá. Na MK sa spomína mnoho centier v Brne. O Unice som sa dnes dopočula prvýkrát.
Aké máte skúsenosti? Ste spokojné?
Ďakujem Vám za odpoveď, veľmi mi pomôže pri rozhodovaní sa 🙏☺.
@lucia262 ahoj, môžem sa spýtať, že prečo práve Dr.Frgalu ste vybrali? Chystáme sa s manželom do Unica, ale neviem sa rozhodnuť, či mám Frgalu si vybrať alebo Štelcela. Dali mi termín k Štelcelovi, ale, keď čítam o unice hoci kde tak len Frgalu spomínajú a všade len v dobrom. Tak rozmýšlam , že by som sa dala radšej knemu.
Alebo náhodou nemáš skusenosti s Dr.Štelcelom? 🙂 ďakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
inak je tu vela podobnych tem treba pokukat. Ja osobne som sa rozhodla pre brno v podstate podla referencii mojich kamaratok. mala som 3 IUI a jedno IVF. inseminacia stoji okolo 100€ + som si musela dokupovat pregnyl liek. A IVF ma stalo myslim 2800€ vsetko aj s uskladnenim dalsich vajicok. Ale je to individualne zalezi dost aj od stimulacnych liekov a davok, ktore ti nastavia.