Ahojte
Je tu niekto, kto sa chystá na IVf v mesiaci máj? Ako sa vám darí? A ako prebieha Vaša stimulka?
Mrazáčikov máte, alebo??
Ja idem dnes na vklad ✊🏻🙏💪😊
ja som 6 den po vklade už len to čakanie .držim ti prsty 🙂
@wejuska7910 drzim palce!!
@wejuska7910 drzím palce🍻
@wejuska7910 ja som ,,kocúr" 😊😊ale samozrejme chápem pointu😊
Ahojte ja som dnes 2 den cyklu,pouzivam Lenzetto sprej na rast sliznice. Na buducy tyzden v stredu idem na kontrolu a tam sa dozviem kedy pojdem pre mrazacika✊🍀❤
Ahojte....aj ja sa pripájam, momentálne som 3 deň po vklade 2 fazuliek.. každej držím prsty nech sa dočkáme vytúženého bábätká. 😉
@kvetinka5251 ahoj drzim silno palce✊✊✊✊aj ja sa chystam tiez budeme vkladat 2❤
@ancike01 ďakujem 😉 toto je náš 3 pokus verím že aj úspešný.....aj ja držím silno palce ✊✊✊✊✊...len to čakanie
@kvetinka5251 dakujem ja som mala prvy pokus uspesny len 6tt som potratila. Verim ze teraz uz budes vsetko v poriadku🍀🍀🍀🍀🍀🍀
@ancike01 Sprej na rast sliznice? Co to je? O tom som este nepocula. Ja mam problem s nizkou sliznicou.
@kvetinka5251 ahoj aj si nieco citila prvy alebo druhy den?
@majoranka24 ano aj ja ho mam 1x. Vola sa Lenzetto skus vygooglit😊
@majoranka24 aj ja som ho uzivala na rast sliznice 🙂
dievčata a ked idete na dalši ket davate si nejaku pauzu od hormonov a idete neskor alebo idete hned v dalšiom cykle?
@wejuska7910 ahoj v prvý deň ku večeru som cítila pichanie v podbrušku na druhý deň nič a až dnes take mierné tlaky v podbrušku
@ancike01 silno silno držím palce nech je to už len a len dobre ✊✊✊✊
@kvetinka5251 aha ja som vcera vecer mala menstruacne bolest,dnes sem tam tlak.dufam ze je to dobre znamenie ✊🏻kedy testujes?
@wejuska7910 neviem možno v pondelok alebo budem tak silná a vydržím až do krvi 28.05 idem
@kvetinka5251 aj ja mam tlaky v podbrušku od 4 dna testovať velmi nechcem bojim sa tz budeš testovať?
@gabika108 veď to ten strach po dvoch neúspechoch sa aj bojím robiť testy...a ty kedy ideš na krv?
@kvetinka5251 krv mam 29.5 môj je to prvy vklad drzim ti prsty😊
@wejuska7910 A pomahal? Kolko ti podrastla sliznica? Ja som sa pri Estrofeme dostala z 5mm max na 8,1mm.
@gabika108 ďakujem aj tebe držím prsty 😉 a nech to čakanie rýclo zbehne, ja už zajtra musím ísť do práce tak snaď to ubehne raz dva
@kvetinka5251 ja dufam ze vydrzim aspon do 7 dna 😂
@majoranka24 ano pomohol ale neviem presne uz o kolko.ale mam pocit ze pri iui im to bolo aj tak jedno lebo viem ze raz bola uz 13mm a aj tak robili iui
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@okina257 ahoj. My cakame na menstruaciu" ...a ideme na to. Injekcie sú uz doma, este doriesit nejaké vysetrenia.vy ste v akom stadiu?