Ahojte. Mam 33 rokov a ročného syna. Dva roky sa nám nedarilo otehotniet, až nakoniec sme šli do car a našťastie sa podarilo iui na prvý krát. Chcela by som druhé dieťa, už sme sa s manželom začali snažiť, lenže aj s ohľadom na vek nechcem dlho čakať. Ak máte skúsenosti, ako to chodí v car v prípade ďalšieho tehotenstva, je potrebné znovu absolvovat všetky vyšetrenia? Keď sme boli prvý krát, všetko sme obaja mali v poriadku.
Nam pri snahe o surodenca robili v CAR vsetky vysetrenia ako pred prvym IVF.
My sme sa pred letom rozhodli, ze chceme surodenca. Mali sme 2zamrazene embrya. Vysetrenia len bezne sono, horm.profil a mohli sme ist na to.
@mikasz Ahoj chcem sa ta spýtať.nam sa podaril cez KET syn,mame ešte jedno zamrazené a začiatkom roka by sme chceli ísť na vloženie.Uz ste boli na vklade?Ja ešte kojím syna ma rok a určite ho budem musieť už stopnúť keďže budem musieť brat lieky.Myslis že by bol problém keď malého odstavím teraz ku koncu roka a pôjdeme nato začiatkom budúceho?Dakujem za odpoved
@lucmm embrya boli uplne krasne, obe sa rozmrazili v poriadku,boli zamrazene 3r. Ale nevysiel ani jeden 😞 po prvom mi zistili zvysene tsh, tak mi nasadili euthyrox a tento druhy vklad tiez nevysiel, aj som mala na teste slabeho ducha, ale potom uz negativny test aj krv, tak neviem 😔🤷🏼♀️
@lucmm určite to nemá vplyv na kvalitu embrya... mrkni: https://mamaaja.sk/clanky/infosky/25-rocna-zena...
@mikasz tak to ma mrzí,snáď sa Vám to raz podari a budete mat vytúžene babo..Ak by si si chcela s niekym popísať kľudne mi napis aj na mail myslovicova.lucia@gmail.com..Budem držať palce 🍀
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahojky,chcem ta psychicky podporiť. Prvého syna sme splodili presne ked som mala plodne dny. Druhého sme počali deň pred menzesom,tretieho deň po menzesu a štvrte sme počali 4den menzesu 🙂... Držíme všetky palčeky... a naše 4te dieťa porodim mesiac po 40ke 😉..