Ahojte. Absolvoval niekto umele oplodnenie? Aka je cena tohto zakroku resp. Vsetky mozne poplatky. Vdaka.
@domenico34 co si tu písali iné kočky, tak aspoň 3.000 eur mat pripravených.
Kuk cenníky CAR máš tam približne
Je tu viac skupin.
Pridaj sa a citaj
@domenico34 tvoja otazka je velmi naivna a zaroven ti nikto nebude rozpisovat vsetky mozne poplatky. Odkial mame vediet aky mas problem? Ake lieky budes potrebovat? Ake vysetrenia budu nutne?
My sme boli, vyslo na prvy pokus a platili sme 1500e cca.
@domenico34 odporucam pre vlastne dobro najprv prehrabať všetky možné IVF temy/skupiny tuto na MK a až potom sa pýtať relevantne detaily. Lebo presne ako ti tu baby píšu, nik ti to tu nebude dopodrobna rozpisovať keďže v 100 prípadoch môže byt 100 rôznych skúsenosti a netušíme, ako to budeš mat ty…. Ja mám za sebou tiež prvý úspešný pokus, stalo nás to skoro 6000 EUR, cca 1500 (nevieme ešte presnú sumu) by nám mala vrátiť poisťovňa.
@osky Dakujem za nazor
@domenico34 skús pozrieť plodar.sk 😉 prirodzený prístup k liečbe neplodnosti.
@anastazia12345 to by som rada vedela ako sa neplodnosť dá liečiť prirodzenou cestou..
My sme platili 1050€+lieky na stimulaciu co bolo okolo 350-400€. Ale z toho je 250€ za zamrazene embrya este.
@babushkaem Dakujem pekne
@domenico34 tak ako pisali vyssie velmi zalezi, aky mate problem, co vlastne vam odporucaju, co chcete, my pojdeme na IVF v dalsom cykle a tiez sme sa nad tym zamyslali a naozaj ak podstupujete ''bezne IVF'' aj ked co je vlastne bezne v tomto neviem - tak asi 2000 - 2500 eur nam bolo povedane. (odber vajicok preplaca poistovna, za ICSI oplodnenie sa doplaca od 280-500 eur zalezi od poctu vajicok, predlzena kultivacia 280 e, biopsia embryii 400, plus teda my dame aj na predimplantacne geneticke vysetrenie embrya a to je 350 myslim za jeden kus) a kedze to pojde na toto vysetrenie tam ten vklad cerstvych nie je mozny, cize sa priplaca za KET nejakych 400 e plus lieky samozrejme - no ako pocitam tak pocitam je cca 2500 plus lieky ale ozaj maju centra cenniky treba si pozriet a zvazit vlastne potreby a predstavy.
My sme platili 1 ivf 5000 druhe ivf 5200 zalezi co vam je ake metody si date … kolko vajickok sa oplodni cinna genetiku pojdu …
ahoj, toto je velmi individualne, zalezi od kliniky, vysetreni ktore podstupis, liekov ktore ti bude treba...ja som ho podstupila na klinike Repromeda a teda presnu ciastku za vsetko ani neviem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@domenico34 na toto vám nikto nebude vedieť odpovedať presne. Nepoznáme vašu situáciu a iné zdravotné ťažkosti. Pýtala som sa rovnako odpoveď od tisíc po 8 tisíc eur 🙂 všetko záleží čo vám tam budú robiť.