Ahojte chcem sa opytat,ze ako zistim odkedy som tehotna?Bola som na umelom oplodneni a dnes som bola na krvnom teste a zistili mi ze som tehotna🙂Len neviem odkedy sa rata tehotenstvo.Od vlozenia embryjka alebo az od tohoto testu.Prosim poradte mi.K doktorovi by som mala ist na ultrazvuk o 2 tyzdne.Ako to prebieha?A co tam je vlastne vidno uz?Dakujem
Dakujem tak to som rada
v deň ET sa rata viac ako 14 dni tehotenstva
rata sa to od prveho dna poslednej ms, ak to ale nevychadza tak od OPU + 14 dní
Takze ked som mala posledny menzes 7.3. a transfer embrii som mala 30.3. tak mam ratat od toho 7?
@veselavrba davali ste embryjká na predlženu kultiváciu?
nie myslim lebo za to sa platilo preco?co to s tym ma ak mozem vediet?
záleží na tom potom výpočet termínu pôrodu sa od toho odvíja
každopádne rátaj ako prvý den poslednej ms dátum OPU mínus 14 dní
teda ak si mala odber vajíčok napríklad 28.3. tak ms rátaj 14.3.a teda termín pôrodu by ti mali stanoviť na 19.12.2012
aha tak dakujem
Aj ja sa zaoberám touto otázkou že asi v ktorom týždni by som mohla byť? Mala som predlženú kultiváciu a boli zmrazené.....20.3. mi vkladali embriá a 3.4. idem na test. Verím tomu že som tehotná tak v ktorom týždni by som mohla byť?
@jerryjanka Ahoj citam ze sa vyznas ako vypocitat v ktorom tyzdny by som mohla byt, odber vajicok bol 4.3, å posledna menstru. 15.2, bola by som råds ak by si my vypocitala v ktorom tt som dakujem
@veselavrba mne rataju normalne od poslednej menstruacie.
ahojte neviete mi poradit doktor mi dnes povedal ze mam prestat brat utrogestan. bola som dnes nå ultrazvuk å uz aj bylo srdiecko no bojim sa ho vydadit ake mate skusenosti? dakujem
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
v den ET si uz teoreticky 14 dni tehotna.... blahozelam