Umelé oplodnenie a tehotenstvo

veselavrba
13. apr 2012

Ahojte chcem sa opytat,ze ako zistim odkedy som tehotna?Bola som na umelom oplodneni a dnes som bola na krvnom teste a zistili mi ze som tehotna🙂Len neviem odkedy sa rata tehotenstvo.Od vlozenia embryjka alebo az od tohoto testu.Prosim poradte mi.K doktorovi by som mala ist na ultrazvuk o 2 tyzdne.Ako to prebieha?A co tam je vlastne vidno uz?Dakujem

tanitta
13. apr 2012

v den ET si uz teoreticky 14 dni tehotna.... blahozelam

veselavrba
autor
13. apr 2012

Dakujem tak to som rada

jerryjanka
13. apr 2012

v deň ET sa rata viac ako 14 dni tehotenstva
rata sa to od prveho dna poslednej ms, ak to ale nevychadza tak od OPU + 14 dní

veselavrba
autor
13. apr 2012

Takze ked som mala posledny menzes 7.3. a transfer embrii som mala 30.3. tak mam ratat od toho 7?

jerryjanka
13. apr 2012

@veselavrba davali ste embryjká na predlženu kultiváciu?

veselavrba
autor
13. apr 2012

nie myslim lebo za to sa platilo preco?co to s tym ma ak mozem vediet?

jerryjanka
13. apr 2012

záleží na tom potom výpočet termínu pôrodu sa od toho odvíja
každopádne rátaj ako prvý den poslednej ms dátum OPU mínus 14 dní
teda ak si mala odber vajíčok napríklad 28.3. tak ms rátaj 14.3.a teda termín pôrodu by ti mali stanoviť na 19.12.2012

veselavrba
autor
13. apr 2012

aha tak dakujem

vodnari
28. mar 2013

Aj ja sa zaoberám touto otázkou že asi v ktorom týždni by som mohla byť? Mala som predlženú kultiváciu a boli zmrazené.....20.3. mi vkladali embriá a 3.4. idem na test. Verím tomu že som tehotná tak v ktorom týždni by som mohla byť?

sudabe
4. apr 2013

@jerryjanka Ahoj citam ze sa vyznas ako vypocitat v ktorom tyzdny by som mohla byt, odber vajicok bol 4.3, å posledna menstru. 15.2, bola by som råds ak by si my vypocitala v ktorom tt som dakujem

mauerka
5. apr 2013

@sudabe 6tt+5

sudabe
5. apr 2013

@mauerka diky to znamena 6tyzden a 5 dni?

melisska
7. apr 2013

@mauerka prosím aj ja, ket bol 13.3. 2013 6 dňové emb. Posledna ms 23.2.2013

sudabe
8. apr 2013

@melisska Ahoj ja si myslim ze si 6 tt å kedy ides nå ultzv?

melisska
8. apr 2013

@sudabe bola som ditinka rastie za dva dni z 15 na 22 mm, ale dnu dr. Nič nevidela...neviem...kontrolné sono p týždeň

sudabe
8. apr 2013

@melisska to je dobre ze rastie, drzim palce nå ultzv nech uz tam je vidno, å dr ti nepovedala v ktorom tt si? å chodis dø caru alebo k svojmu gynekologovi?

melisska
8. apr 2013

@sudabe nie nepovedala, nevie, podľa posl. Ms 6tt a 2 dni, nechodím do caru ale kumojej dr., keby nebolo brno tak ďaleko najradšej by som išla tam , trošičku sa bojím

sudabe
8. apr 2013

@melisska tak vidis bude to asi ten 6 tt tam plus minus nejake dni neskor ti povedia v ktorom si presne neboj nic mysli pozitivne å prihovaraj sa malej fazulke nech bude statocna. ja idem prvy krat nå ultrz v stredu tiez sa bojim ake nå to nemyslim å bude vsetko ok.

melisska
8. apr 2013

@sudabe najhoršie je že som si tu čítala čo to môže byť, ale ja to nedopustím, babenko ke so mnou aj ked sa oňho prirodzene bojím, keby videla aspoň zltkovy vak...., ďakujem ti moja

sudabe
8. apr 2013

@melisska nemas zaco dakovat, å nå ktory den ti brali krv å jake si mala hcg? najlepsie tie zle veci necitat lebo si potom nahovaras to najhorsie

melisska
8. apr 2013

@sudabe veď áno, ale som zvedavá....
Na krvi som nebola, mala som ísť na usg

ganesh
8. apr 2013

@veselavrba mne rataju normalne od poslednej menstruacie.

sudabe
8. apr 2013

@melisska to fakt si nebola? å jak si zistila ze si tehu?

melisska
8. apr 2013

@sudabe poslala som dr. Do brna test a kázal mi ísť na sono o 10 dni

sudabe
9. apr 2013

@melisska zauimave Ale ked pojdes nå sono ved povec doktorke nech ti zoberu krv nå hcg.

sudabe
10. apr 2013

ahojte neviete mi poradit doktor mi dnes povedal ze mam prestat brat utrogestan. bola som dnes nå ultrazvuk å uz aj bylo srdiecko no bojim sa ho vydadit ake mate skusenosti? dakujem

denulka85
14. apr 2013

@sudabe nechapem preco ti kazal vysadit utros ked si mala srdiecko..... vsetko mas v poriadku nie? este niesi v 12tt?

sudabe
14. apr 2013

@denulka85 no povedal ze vsetko je ok tak nechapem ani ja Ale asi sa pomylil å myslel ze mam vysadit estrimax? neviem no beriem ho stale len my dochadza å neviem ci mi moj gynekolog predpise ked v sprave to neni napisane.

vvia
14. apr 2013

@sudabe ja som utrogestan brala dlhsie. ale uz neviem do kt.tyzdna

sudabe
14. apr 2013

@vvia najlepsie ze este ani neviem v ktorom tyzdny som? herman povedal 6-7tt. od kedy sa pocita? od poslednej menstruacie?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre