Myslíte, že ak mám Covid a neviem o tom a idem do umelého oplodnenia, že to kvôli tomu nemusí vyjsť? Nikde som sa o tom nedocitala, však jasne, je to pomerne nová ,,záležitosť,,
V centre ti urobia test,tak sa to urcite dozvies 😁
@mirkava
@lulynka
@wejuska7910 a do akých centier chodíte? Ja som bola na KET v júni, posledný pokus z prvého IVF a nerobili mi test. Teraz chceme ísť do druhého IVF.
Gf v za
ja som bola v nedeľu na vklade a tiež mi nikto nerobil test...
Tak si daj spravit na vlastnu ziadost, je tam toho
Mne v Gyncare Nitra a robili test na protilátky dokonca aj partnerovi
Aj my sme boli obaja na Covid testy v Gynfive ešte pred OPU
Ginfiv NR mne robili uz raz pred tyzdnom a pred odberom budu robit este raz ale uz aj partnerovi.
Ak mas podozrenie na Covid, malo by byt uplnou samozrejmostou, ze sa das otestovat. A nie, ze nakazis lekarov, sestricky a oni dalsie pacientky!
Ahoj, no aj obyčajná chrípka môže spôsobiť potrat, ale nemusí, záleží od imunity a od toho, či to proste má vyjsť. V Heliose v Martine robili covid testy pred odberom/vkladom, ale myslím, že si ich pacientky platili. Ja som bola na vklade v apríli a test mi nerobili a nerobia ich už ani teraz. Ja som bola radšej doma na PN, pre istotu nech sa nenakazim, aby som neohrozila KET. Držím palce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Asi by som si dala urobit test na covid