Umelé oplodnenie a krvácanie ako pri menzese

veselavrba
10. apr 2012

Ahojte baby,mam dotaz ohladu umeleho oplodnenia.Je tu niektora co bola na umelom oplodneni a tesne pred testom na krv ci je tehotna zacala krvacat ako pri menzese?Mne sa to stalo minuly rok ked som bola prvy raz a umelom oplodneni a tri dni pred testom som zacala krvacat a potom dosiel menzes.Brala som utrogestan a aj mi menzes potiahol dlhsie ako som mavalaTeraz som bola na druhom pokuse-piatok 13.4.idem na testy ci som tehotna a dufam ze nedostanem menzes,ako prvy raz.Beriem utrogestan 3x2 a chcela by som vediet ci to niektora tiez zazila,ako ja.Alebo ci ste boli tehotne aj pocas menzesu ked ste ho dostali.Dakujem za kazdu odpoved.

olivia31
10. apr 2012

@veselavrba Ahoj skús na téme........Helios Martin začíname ...alebo....Prvé mimotelové oplodnenie na jar 2012.... 🙂

veselavrba
autor
10. apr 2012

@olivia31 Dakujem

jajka27
28. apr 2012

@veselavrba
mne sa to stalo týždeň po transfere a vlastne týždeň pred očakávaným odberom krvi na HSG....bolo to síce iba také chvíľkové špinenie....preplakala som celú noc, lebo som si myslela,že som dostala MS.Hneď ráno som zavolala sestričke, či mám brať ďalej lieky, lebo som trocha krvácala a ona ma potešila a ukľudnila, že to nemôže byť MS, aj keby som nebola tehotná, mám ďalej brať lieky a prísť o týždeň na krv. Tak ma to dosť ukľudnilo, lebo aj výsledok o týždeň bol pozitívny, bola som tehotná...hoci to netrvalo dlho 😢 Neskôr som sa dočítala, že to špinenie je výsledkom nidácie, teda uhniezďovania embrya......ak by som to bola vedela, tak sa zbytočne netrápim a neuplačem k smrti

sincerity
3. máj 2012

mne sa to stalo po obidvoch IVF. Prvy krat 8 den po ET, druhy krat 7 den po ET. Normalny menzes. Prvy krat som tehotna nebola, druhy krat ano (mala som napriek krvacaniu brat utrogestan - oralne, ale). Babatko to ale vzdalo, hcg zacalo klesat. Takze mozne to je a krvacanie ako take silne ako pri menzese by proste nemalo byt. Pri spineni moze byt vsetko v poriadku.

sirell
3. máj 2012

ja som tiez krvacala po transfere tesne pred testom. bolo to ako slabsi menzes, trvalo to ale len cca 2-3 dni. tiez som si poplakala a zbytocne, lebo som bola tehu a babatko donosila. druhykrat som otehu necakane prirodzene a tiez som krvacala-spinila 2 dni. u mna to jednoducho fungovalo tak, ze ked sa vajicko uhniezdovalo tak som krvacala.

tatinka
7. máj 2012

@veselavrba ahoj a ako si teda dopadla na testoch? si tehotna?podarilo sa to? ja som zacala krvacat 7 dni po vklade pri prvom ivf, potom ked sme mali ket zacala som trocha krvacat druhy tyzden od vkladu, mimi sa ale drzalo , tehu som bola no zial v 4 tyzdni nam nas anjelik odisiel do nebicka,,,teraz chceme ist na druhe ivf hned ako nam schvalia ziadost

veselavrba
autor
8. máj 2012

@tatinka ahoj podarilo sa 13.3.my povedali dobru spravu uz som v 9tyzdni,tak uvidime este nemam vsetko vyhrane.Je mi luto ze ti to nevyslo.ale uvidis musis verit a vijde ti to tentoraz.Mne prve nevyslo az toto druhe popripade ma este 7zmrazenych tak uvidime keby daco.

tatinka
8. máj 2012

@veselavrba dakujem a drzim ti palce moja, verim ze uz to dotiahnes do uspesneho konca,,,a preco ti prve nevyslo?

veselavrba
autor
8. máj 2012

@tatinka neviem preco to nevedeli ani doktori:(no snad to dotiahnem este mam vela pred sebou🙂

tatinka
8. máj 2012

@veselavrba uprimne ti to zelam,,,dufam ze ajnam sa uz konecne teraz v lete podari

veselavrba
autor
8. máj 2012

@tatinka dakujem a drzim ti palce neboj tentoraz ti to uz vyjde🙂

tatinka
9. máj 2012

@veselavrba dakujem pekne, verim ze to vyjde

mimi5080
21. máj 2012

Ahojte kočky, ja som práve po druhom ET. Dala som si tentokrát dve, lebo len dve zostali. Minule som začala krvácať na ôsmy deň a veľmi silno. Teraz som taktiež, začala krvacať, ale slabšie ako normálny menzes (o čosi). Veľmi sa bojím, myslíte, že je ešte šanca? ´Dakujem

mackaso
23. máj 2012

@mimi5080 ahojky, ja som začala krvácať na 12 deň po ET a maličké odišlo, nekrvácala som veľmi, ale nič z toho nebolo, ale niekedy sa stáva, že maličké sa tam udrží, tak nič nevzdávaj a buď trpezlivá, nie ej nič ešte stratené, papa

tatinka
4. jún 2012

@mimi5080 ahoj, tak co ako tyo dopadlo? dufam ze dobre a ze babo sa drzi hm ?

evka1702
2. jún 2013

ahojte neviem ci to tu je aktivne alebo nie...lebo su tu dost stare prispevky. No musim sa s vami podelit. som 8den po KET a zacinam trosku spinit. Som dost smutna, ale tak nezufam. v piatok mam ist na krvne testy. Prvykrat ked som bola na IFV v novembri ,tak to nevyslo, 2dni pred planovaným odberom prisiel menzes, potvrdilo sa ze to nevyslo.
Teraz som si dala utrogestan normalne do posvy i ked je to zatial len take slabe spinenie, no verim, modlim sa aby to vsetko tentokrat vyslo. Dam vam vediet co v piatok. Pekny den.

liveka
2. jún 2013

@evka1702 ja som špinila na 9 deň po KET, a pred 3 dňami mi krv potvrdila tehotenstvo, takže žiadne stresy Evi, zrejme sa uhniezďuje embryjko.. ak by špinenie neprešlo za deň tak volaj do Car.. v žiadnom prípade nevysadzuj lieky..

evagy
3. jún 2013

@liveka
@evka1702 ahojte, mám podobný problém, som po ivf a dostala som dnes v den odberu akoby menzes, mala som ráno krvičku na papiery, a stále chodím kontrolovať či sa mi mrcha nespustí. Zatial sa držím ale mám z toho obavy . O chvílu sa mám dozvedieť či som či nie tehotná.. Velmi sa bojím že to nevyjde..

liveka
3. jún 2013

@evagy nemusí to nič znamenať, dnes som mala tiež špinenie, trochu silnejšie a volala som doktorovi, že to býva, nemusí to nič znamenať ale že musíme vydržať, počkať, momentálne by mi nevedel nič povedať, ani na kontrolu som nemusela k nemu prísť, ale že lieky mám ďalej užívať. Uvidíš aké budeš mať výsledky krvi, podľa toho ti lekár povie čo ďalej..

evagy
3. jún 2013

@liveka ano ale ja som nemala špinenie ale krvičku, dva krát čo som sa ráno utrela, a bolo to červené nie hnedé.. tak neviem už sa neviem dočkať kedy zavolajú.. okolo 13hod by mali volať..

evagy
3. jún 2013

@liveka ty máš isť kedy na krvičku?

liveka
3. jún 2013

@evagy ja som mala poitívnu krv min. týždeň v piatok.. teraz mám ísť o 2 týždne na kontrolu.. ale pôjdem aj skôr, uvidím ako bude..

evagy
3. jún 2013

@liveka jej tak super, držím palce, aby sa drobec držal..

liveka
3. jún 2013

@evagy možno aj dva drobce.. 🙂 daj vedieť ako si dopadla s krvou..

evagy
3. jún 2013

@liveka jaj ty sa máš, ticho závidím ale prajem aby bolo všetko ok, jasné napíšem, o chvílu budú volať

mominko
3. jún 2013

@evagy moja už musíš byť riadne napätá...

evagy
3. jún 2013

@mominko veru aj som 😀 už aby volali

mominko
3. jún 2013

@evagy hneď daj vedieť...

evagy
3. jún 2013

@mominko bohužial nepodarilo sa.. ☹

evka1702
3. jún 2013

podari sa nabudúce

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre