Ahojte baby,mam dotaz ohladu umeleho oplodnenia.Je tu niektora co bola na umelom oplodneni a tesne pred testom na krv ci je tehotna zacala krvacat ako pri menzese?Mne sa to stalo minuly rok ked som bola prvy raz a umelom oplodneni a tri dni pred testom som zacala krvacat a potom dosiel menzes.Brala som utrogestan a aj mi menzes potiahol dlhsie ako som mavalaTeraz som bola na druhom pokuse-piatok 13.4.idem na testy ci som tehotna a dufam ze nedostanem menzes,ako prvy raz.Beriem utrogestan 3x2 a chcela by som vediet ci to niektora tiez zazila,ako ja.Alebo ci ste boli tehotne aj pocas menzesu ked ste ho dostali.Dakujem za kazdu odpoved.
@olivia31 Dakujem
@veselavrba
mne sa to stalo týždeň po transfere a vlastne týždeň pred očakávaným odberom krvi na HSG....bolo to síce iba také chvíľkové špinenie....preplakala som celú noc, lebo som si myslela,že som dostala MS.Hneď ráno som zavolala sestričke, či mám brať ďalej lieky, lebo som trocha krvácala a ona ma potešila a ukľudnila, že to nemôže byť MS, aj keby som nebola tehotná, mám ďalej brať lieky a prísť o týždeň na krv. Tak ma to dosť ukľudnilo, lebo aj výsledok o týždeň bol pozitívny, bola som tehotná...hoci to netrvalo dlho 😢 Neskôr som sa dočítala, že to špinenie je výsledkom nidácie, teda uhniezďovania embrya......ak by som to bola vedela, tak sa zbytočne netrápim a neuplačem k smrti
mne sa to stalo po obidvoch IVF. Prvy krat 8 den po ET, druhy krat 7 den po ET. Normalny menzes. Prvy krat som tehotna nebola, druhy krat ano (mala som napriek krvacaniu brat utrogestan - oralne, ale). Babatko to ale vzdalo, hcg zacalo klesat. Takze mozne to je a krvacanie ako take silne ako pri menzese by proste nemalo byt. Pri spineni moze byt vsetko v poriadku.
ja som tiez krvacala po transfere tesne pred testom. bolo to ako slabsi menzes, trvalo to ale len cca 2-3 dni. tiez som si poplakala a zbytocne, lebo som bola tehu a babatko donosila. druhykrat som otehu necakane prirodzene a tiez som krvacala-spinila 2 dni. u mna to jednoducho fungovalo tak, ze ked sa vajicko uhniezdovalo tak som krvacala.
@veselavrba ahoj a ako si teda dopadla na testoch? si tehotna?podarilo sa to? ja som zacala krvacat 7 dni po vklade pri prvom ivf, potom ked sme mali ket zacala som trocha krvacat druhy tyzden od vkladu, mimi sa ale drzalo , tehu som bola no zial v 4 tyzdni nam nas anjelik odisiel do nebicka,,,teraz chceme ist na druhe ivf hned ako nam schvalia ziadost
@tatinka ahoj podarilo sa 13.3.my povedali dobru spravu uz som v 9tyzdni,tak uvidime este nemam vsetko vyhrane.Je mi luto ze ti to nevyslo.ale uvidis musis verit a vijde ti to tentoraz.Mne prve nevyslo az toto druhe popripade ma este 7zmrazenych tak uvidime keby daco.
@veselavrba dakujem a drzim ti palce moja, verim ze uz to dotiahnes do uspesneho konca,,,a preco ti prve nevyslo?
@tatinka neviem preco to nevedeli ani doktori:(no snad to dotiahnem este mam vela pred sebou🙂
@veselavrba uprimne ti to zelam,,,dufam ze ajnam sa uz konecne teraz v lete podari
@tatinka dakujem a drzim ti palce neboj tentoraz ti to uz vyjde🙂
@veselavrba dakujem pekne, verim ze to vyjde
Ahojte kočky, ja som práve po druhom ET. Dala som si tentokrát dve, lebo len dve zostali. Minule som začala krvácať na ôsmy deň a veľmi silno. Teraz som taktiež, začala krvacať, ale slabšie ako normálny menzes (o čosi). Veľmi sa bojím, myslíte, že je ešte šanca? ´Dakujem
ahojte neviem ci to tu je aktivne alebo nie...lebo su tu dost stare prispevky. No musim sa s vami podelit. som 8den po KET a zacinam trosku spinit. Som dost smutna, ale tak nezufam. v piatok mam ist na krvne testy. Prvykrat ked som bola na IFV v novembri ,tak to nevyslo, 2dni pred planovaným odberom prisiel menzes, potvrdilo sa ze to nevyslo.
Teraz som si dala utrogestan normalne do posvy i ked je to zatial len take slabe spinenie, no verim, modlim sa aby to vsetko tentokrat vyslo. Dam vam vediet co v piatok. Pekny den.
@liveka
@evka1702 ahojte, mám podobný problém, som po ivf a dostala som dnes v den odberu akoby menzes, mala som ráno krvičku na papiery, a stále chodím kontrolovať či sa mi mrcha nespustí. Zatial sa držím ale mám z toho obavy . O chvílu sa mám dozvedieť či som či nie tehotná.. Velmi sa bojím že to nevyjde..
@evagy nemusí to nič znamenať, dnes som mala tiež špinenie, trochu silnejšie a volala som doktorovi, že to býva, nemusí to nič znamenať ale že musíme vydržať, počkať, momentálne by mi nevedel nič povedať, ani na kontrolu som nemusela k nemu prísť, ale že lieky mám ďalej užívať. Uvidíš aké budeš mať výsledky krvi, podľa toho ti lekár povie čo ďalej..
podari sa nabudúce
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@veselavrba Ahoj skús na téme........Helios Martin začíname ...alebo....Prvé mimotelové oplodnenie na jar 2012.... 🙂