Ahojte máte niektorá skúsenosti s dobrou klinikou na umelé oplodnenie v Bratislave?
Partner je v poriadku len ja mam problémy s polycystickymi vajíčkami ,mam nadváhu aj problémy s tlakom a aj štítnu žľazu
Myslite ze by sa dalo ísť na umelé olodnenie aj kvôli problému s vajiecnikmi?
Chcem sa ešte spýtať aké máte skúsenosti baby? Ktorá aké problémy mala a ci sa podarilo? Ďakujem sa rady aj odpovede
Ak sa to podari, kazda klinika je dobra. Ak sa to nepodari, kazda je zla. Ja som bola v Gynfive, Nam vyslo IVF na prvykrat. A ostala som tam, kedze ponukaju aj beznu gynekologiu. Ine baby hovoria Gynfiv nikdy viac.
@barnecka ahoj pridaj sa do skupiny IVF rady skúsenosti... Tam baby určite poradia
@barnecka my mame dobru skusenost s muzom s Iscare, trvalo, kym sme si povedali, ze do toho ideme, ale som rada, ze sme sa rozhodli, pretoze absolvovali sme vysetrenia a nakoniec sa ukazalo, ze problem je aj u mna aj u neho, takze by vobec nebolo jednoduche aby sme mali spolu babo prirodzene, ja problemy s ovulaciou, on nemal moc dobry spermiogram.
tvoj gynekolog ti nevie poradit? Alebo to chceš riešit po vlastnej osi?
Prosím vás o radu či skúsenosti.
Som po ivf 10 deň a testy stále negatývne mám ešte nádej?...
My sme išli na IVF do Brna, máme to relatívne blízko a vraj sú tam najlepší odborníci v okolí. Boli sme na klinike Repromeda. Musím uznať, že sú fakt skvelí. Personál zaškolený, príjemný, všetko vám vysvetlia, prevedú všetky vyšetrenia a liečbu napasujú priamo na konkrétny problém. Hneď z prvého cyklu sme mali 5 embryí a druhý transfer bol úspešný. Momentálne je žena v 7 mesiaci a ja sa neviem sa dočkať vytúženého syna
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@barnecka je tu taká skupina IVF tak sa skús tam hodiť 🙂