Uhniezdenie vajíčka po embryotransfere

nony6
24. feb 2015

Ahojte, ako dlho po ET trvá,kým sa vajíčko uhniezdi?

nikusa6
24. feb 2015

Ahoj.ja som na 8 den chytila ohss co znamenalo ze sa uniezdilo ;)

lucy125
24. feb 2015

Ja som na 11.den uz mala na teste // a hcg 316

brmbola
24. feb 2015

@nikusa6 tento priznak znamena ze to vyslo?

nikusa6
24. feb 2015

@brmbola ano ;) ked uz mas vlozene vajicko tak ano;) ja som o tom nevedela,ani o tom ze to co mi je je ohss ;) ale to sa nemusi kazdej vyskytnut.

brmbola
24. feb 2015

@nikusa6 a kam do centra si chodila?

nony6
autor
24. feb 2015

a ako sa to ohss prejavuje?

nikusa6
24. feb 2015

@brmbola iscare bratislava ;) uplna spokojnost!!! Vyslo nam 1 ivf 🙂))

lucy125
24. feb 2015

@nony6 OHSS je Ovariálný hyperstimulačný syndrom ,je to prehnana reakcia hormonov na orgaizmus-vaječniky.ked sa OHSS prejavi po ET vačšinou to znamena že a embryjo uchytilo.

lucy125
24. feb 2015

@brmbola my sme chodili do Gyn Fiv nam sa tiež IVF podarilo na prvi krat a mna našťastie obišiel aj OHSS po hormonalnej stimulacii.

nikusa6
24. feb 2015

@nony6 no u mna to zacalo tak ze v sobotu som sa zacala citit zduta, nafuknuta a vetry nikde a mala som z toho krce...mne to vsak nedoslo tak som sa "preliecovala" fenyklovym cajom, espumisanom a rascou ;) no nepomahalo.najma v noci tie bolesti boli dost, pridali sa aj bolesti vajecnikov ako pri menzese. No v utorok ma cosi osvietilo kukala som net a priznaky ohss a v stredu som uz bola na infuzkach ;)) ono to este furt mam ze az do dakeho 13 tyzdna.ale je to v poho uz...brusko riadne ani lezat na nom ale uz nemam tie krce,no pijem aj 5 litrov vody;))

alexia17
24. feb 2015

@nikusa6 komu chodis?

nikusa6
24. feb 2015

@alexia17 tazko povedat ;) prvy raz som prisla k reismullerovej,potom grossova poslala ziadost,potom recepty na stimulku reismullerova,prva kontrola v stimulke grosova,druha a tretia valky, opu a vklad valky a teraz s ohsschodim ku grossovej ;) a rozmyslam ze sa jej opytam ci si ma necha najviac som u nej bola a sadla mi ;) a ty?

alexia17
24. feb 2015

@nikusa6 ja chodim ku grossovej ;) ale tiez som uz bola u reismullerovej a valkyho

zuzicek88
25. feb 2015

@lucy125 ahoj pamatas si na mna,pisali sme spolu v inej teme,tak uz som od pondelka po transfere,mala som obrovske stastie,iba jedno,jedine vajicko,tak uz len verit,ze sa uchyti,no vcera ma tak neskutocne bolela hlava,normalne som myslela,ze umriem

nikusa6
25. feb 2015

@alexia17 tak mi schvalujes volbu? A ty chodis tiez ohladom ivf?

alexia17
25. feb 2015

@nikusa6 Grossova je fajn. Ale aj ostatny dvaja su v pohode. Paci sa mi ze sa snazia navodit optomisticky pacientku. Ze bide dobre. Hej kvoli IVF. Prave stimulujem na 2 IVF. a veziem sa na kontrolu. Ty ako?

nony6
autor
25. feb 2015

@lucy125 ahoj,písala si,že sa vám ivf podarilo na prvý krát.Koľko si mala vajíčok? Vysiel vám hned prvý vklad?

lucy125
25. feb 2015

@nony6 ahoj,mala som 10embryjok a 11 vajičok a vyšiel na 4x ket

lucy125
25. feb 2015

@zuzicek88 juj moja držííííííííííííííííííííííííííííím palce,davaj na seba pozor. 😉 mala si kratky protokol??

nikusa6
25. feb 2015

@alexia17 aha tak silno drzim palce;)) ja idem zajtra na kontrolu;) ohladom ohss aj tehu;)pravda su super v tomto.este som nezazila inu naladu a odpoved

martuska00
25. feb 2015

ako sa prejavuje OHSS

alexia17
25. feb 2015

@nikusa6 dnes bola dr unavena vela ludi. Aj sestricky su super ;) kontrola vyzera to dobre. DrIm palce na zajtra ;)

candour
25. feb 2015

@martuska00 Mala som ho dva razy silny, brutal zfuknute brucho a zvacsil sa mi obvod pasa o viac ako 30 cm za dva tri dni, tiez silne bolesti brucha, dychavicnost..a na usg velmi zvacsene vajecniky..pomohli len infuzie..ale v mojom pripade neplatilo ze by to znamenalo uspech ivf, t.j. neostala som tehu, hoci som ho mala po vklade oba razy...tu na MK mas vela o tom v inych temach popisane 😉

martuska00
25. feb 2015

@candour dá sa tomu zabrániť

candour
25. feb 2015

@martuska00 slabsou stimulaciou, scasti pitim velmi velkeho mnozstva tekutin, ale mne to nepomohlo, pila som 6 litrov denne a aj tak ho dostala..ale dalo sa to cakat, lebo som mala velmi vela vajicok..treba ale vela pit a jest vela bielkovin ..

zuzicek88
25. feb 2015

@lucy125 dakujem ti,ano mala som kratky protokol,ja som mala dost folikulov,lenze ta dktorka v GF v NR to posrala,mala som ist na odber v piatok,nie v sobotu

lucy125
25. feb 2015

@zuzicek88 uff,to fakt??? to čo su v NR a Dr.?? v BA boli super,v nedelu posledne sono+2x pregnyl v utorok odber.

zuzicek88
25. feb 2015

@lucy125 doktorka povedala,ze v stredu,ze v piatok bude odber potom mi sestricka volala,ze mam ist vo stvrtok este na ultrazvuk a na krv do ba,lebo ona sa boji,aby mi tie vajicka neprezreli,no neni sprosta? lebo mala som 4 velke a este aj mensie,nakoniec zostalo jedno,vies ako som sa bala,ci sa oplodni? tak sme ho dali napichnut dalsich 300 e aj to specialne lepidlo sme dali v pondelok bol odber,uz iba cakat,vcera som mala taku prisernu megrenu,ze som si myslela,ze umriem

lucy125
25. feb 2015

@zuzicek88 uff,tak držim palce,daj potom vediet 🙂

zuzicek88
25. feb 2015

@lucy125 dakujem,urcite dam a chcem sa este spytat,to uhniezdovanie,mozem citit uz na druhy den po transfere? lebo mna ani po odbere vajicok,ani po transfere vobec nebolelo brucho,ani nic a vcera ma naskor boll spodok brucha,ale nie velmi,potom lavi vajecnik a teraz tiez tak dole na lavej strane citim taky tlak,moze ist o uhniezdovanie?

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre