Ahojte, ako dlho po ET trvá,kým sa vajíčko uhniezdi?
Ja som na 11.den uz mala na teste // a hcg 316
a ako sa to ohss prejavuje?
@nony6 no u mna to zacalo tak ze v sobotu som sa zacala citit zduta, nafuknuta a vetry nikde a mala som z toho krce...mne to vsak nedoslo tak som sa "preliecovala" fenyklovym cajom, espumisanom a rascou ;) no nepomahalo.najma v noci tie bolesti boli dost, pridali sa aj bolesti vajecnikov ako pri menzese. No v utorok ma cosi osvietilo kukala som net a priznaky ohss a v stredu som uz bola na infuzkach ;)) ono to este furt mam ze az do dakeho 13 tyzdna.ale je to v poho uz...brusko riadne ani lezat na nom ale uz nemam tie krce,no pijem aj 5 litrov vody;))
@alexia17 tazko povedat ;) prvy raz som prisla k reismullerovej,potom grossova poslala ziadost,potom recepty na stimulku reismullerova,prva kontrola v stimulke grosova,druha a tretia valky, opu a vklad valky a teraz s ohsschodim ku grossovej ;) a rozmyslam ze sa jej opytam ci si ma necha najviac som u nej bola a sadla mi ;) a ty?
ako sa prejavuje OHSS
@martuska00 Mala som ho dva razy silny, brutal zfuknute brucho a zvacsil sa mi obvod pasa o viac ako 30 cm za dva tri dni, tiez silne bolesti brucha, dychavicnost..a na usg velmi zvacsene vajecniky..pomohli len infuzie..ale v mojom pripade neplatilo ze by to znamenalo uspech ivf, t.j. neostala som tehu, hoci som ho mala po vklade oba razy...tu na MK mas vela o tom v inych temach popisane 😉
@candour dá sa tomu zabrániť
@martuska00 slabsou stimulaciou, scasti pitim velmi velkeho mnozstva tekutin, ale mne to nepomohlo, pila som 6 litrov denne a aj tak ho dostala..ale dalo sa to cakat, lebo som mala velmi vela vajicok..treba ale vela pit a jest vela bielkovin ..
@lucy125 doktorka povedala,ze v stredu,ze v piatok bude odber potom mi sestricka volala,ze mam ist vo stvrtok este na ultrazvuk a na krv do ba,lebo ona sa boji,aby mi tie vajicka neprezreli,no neni sprosta? lebo mala som 4 velke a este aj mensie,nakoniec zostalo jedno,vies ako som sa bala,ci sa oplodni? tak sme ho dali napichnut dalsich 300 e aj to specialne lepidlo sme dali v pondelok bol odber,uz iba cakat,vcera som mala taku prisernu megrenu,ze som si myslela,ze umriem
@lucy125 dakujem,urcite dam a chcem sa este spytat,to uhniezdovanie,mozem citit uz na druhy den po transfere? lebo mna ani po odbere vajicok,ani po transfere vobec nebolelo brucho,ani nic a vcera ma naskor boll spodok brucha,ale nie velmi,potom lavi vajecnik a teraz tiez tak dole na lavej strane citim taky tlak,moze ist o uhniezdovanie?
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
Ahoj.ja som na 8 den chytila ohss co znamenalo ze sa uniezdilo ;)