Tretie tehotenstvo po IVF

25. apr 2022

Baby išli by ste do 3tehotenstva po IVF? Mám za sebou dve tehotenstva , po IVF ktoré obe vyšli , a 2 cisárske ..išli by ste do 3tehotenstva po IVF? Viem že rozhodnúť sa musíme my ale zaujíma ma aj názor vás žien .. rozmýšľam ešte nad 3babom ale , nie je to prirodzené tehotenstvo, veľa injekcií, veľa umelých hormónov , neviem ..či pokúšať prírodu ešte , nám dve krásne zdravé deti ktoré vyšli na prvý šup, čo viac si priať , viem že veľa žien sa trápi roky na x pokusov ..ale aj tak ma to mata 🤷

diamond007
25. apr 2022

Keď ťa to láka, chod do toho.
Keď nevyskúšas, budeš raz ľutovať.

ceklis
25. apr 2022

Ja by som išla hneď 🙂 keby som mala menej rokov

anjelicek26
25. apr 2022

Toto si mozes odpovedat len ty sama. Treti cisarsky je riziko, nie to IVF, najprv chod na prehliadku ku gynekologovi, ako vyzera maternica, ako vyzera jazva a podla toho robte plany a dalsie kroky. Ono to pokusanie prirody je proste realny bod - kamaratke rupla maternica v 7.mesiaci - druhe dieta to bolo iba... masivne krvacanie, operovali ju 6 hodin, skoro to nedala...male koplo asi priamo do jazvy... ale su aj zeny co mali styri a vsetko v poriadku, to bude ako zo vsetkym, stastie treba mat.

autor
25. apr 2022

@anjelicek26 odomna už primár nechcel ďalšie dokonca mi chcel podviazat vaječníky , že on so mnou do 3 dieťaťa po umelom tehotenstve nepôjde 😅

e1i
25. apr 2022

Chces ist na cele ivf 3ti raz alebo na ket. Ja som teraz s druhym tehotna a ak bude možné, chcelu by sme 3.ak bude všetko ok. Ale mame ešte mrazaciky a teda prvá bola predcasne sekciou

schokolade1988
25. apr 2022

Ja som absolvovala 7 IVF (rozumej komplet celých) nakoľko som nemala nikdy viac ako 1 vajíčko ,ktoré sa neujalo . Vyšlo až 8me ivf ... A zvládla som to ,a to som brala naozaj konské dávky hormónov. Toto záleží na tebe, či tu stimuláciu zvládaš v pohode alebo nie . Ďalšia vec je, či máš nrazacikov a bol by to iba ket... A posledná vec a asi tá najdôležitejšia je, či to tvoja maternica ešte zvládne . 2 cisárske nie je sranda .. ale ak si si istá ,že do toho chces ísť a tvoj dr je s tým ok, tak mi ti tu budeme aj tak darmo radiť 🙂 ...

smeja1981
25. apr 2022

@schokolade1988 ahoj, som na tom podobne. 7 IVF, zakazdym 0,1 alebo 2 embrya. Az tento posledny pokus vysiel, som v 7 tt. Pribrala som 11 kg, doteraz si picham prolutex, beriem duphaston, estrofen.. Ako si na tom ty ?

ailiba
25. apr 2022

Preco? Podla mna IVF nie je az taky problem ako tie sekcie...

schokolade1988
26. apr 2022

@smeja1981 no nám vklad s našim materiálom nevyšiel, isili sme do darovaneho embrya a máme doma ročného synčeka 🥰 .. ja som pribrala za celé tehu 12kg , brala som 20mg prednison, fraxiparine, estrofem,progesterón a tabletky na tlak 😀 ale zvládli sme to . A gratulujem a prajem bezproblémové tehulkovanie 🍀❤️

ppetkab
20. máj 2022

Ahoj,ja mám tiež za sebou 3 komplet celé IVF,z 2.IVF máme dievčatko,z 3. IVF máme synčeka. A keďže nám ešte ostali mraziačiky z tohto posledného IVF,išli sme si po tretie bábätko,ktoré teraz čakáme. Prvé 2 naše deťúrence neboli na prvýkrát,ale každé jedno až na 7.vklad,a až toto tretie sa nám ujalo hneď. Tiež mám za sebou 2 cisárske a každé tehotenstvo pichám clexan,prvé dve som brala aj medrol a liečim sa aj na štítnu žľazu,takže nič bezproblémové,ale chceli sme ešte tretie bábätko a ani tie 2 cisárske ma neodradili,ani si nepripúšťam,že by sa niečo pokazilo. Takže ak túžite ešte po jednom bábätku,tak netreba dlho čakať,roky nám bežia a s pribúdajúcim vekom sa nám aj zdravotný stav zhoršuje.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre