Transfer - IVF

mysicka111
15. mar 2022

Ahojte kočky, prosím Vás stretol sa niekto so situáciou ze bol pozitívny na covid týždeň pred transferom embrya, ako sa to rieši? Teraz je karanténa len 5 dní, no ci sa to zrealizuje neviem... Veľmi sa bojím, čo bude ďalej, nechcem čakať ďalší mesiac... 😔😢

bambulienka25
15. mar 2022

@mysicka111 hä? Ak si pozitivna taknsa radšej daj do poriadku a ten mesiac vydrz

e1i
15. mar 2022

@mysicka111 vacsinou baby vo vlastnom zaujme presuvaju vklady aspon o mesiac. Aby nemuseli covid vinit z neuspechu. Tiez by som posunula o mesiac.

pinaofina
15. mar 2022

@mysicka111 ahoj, ja som covid mala od cca 14.2. a potom 4.3 som sla na vklad. Ťahal sa mi asi 10 dní ale pred vkladom som už týždeň nebola pozitívna

mysicka111
autor
17. mar 2022

No kočky ja som tam volala teda keďže pondelok tam ísť na kontrolu kvôli hyperstimulačnemu syndrómu po ivf, vraj kľudne môžem prísť to už budem po karanténe a uvidí sa co mi povedia na ten transfer... Tiež už som rozmýšľala nad odkladom, len ten pocit ze ďalší mesiac sa to bude odkladať je hrozný... 😔 Toľké roky čakania, a zase 🙈

mysicka111
autor
17. mar 2022

@pinaofina prosím ta bola si aj na PCR test pred vkladom?

pinaofina
17. mar 2022

@mysicka111 ja som bola testovaná viackrát, pretože víkend pred vkladom som musela ísť na druhú stranu SR. To som už nebola pozitívna a bolo to 6 dní pred, takže áno. Určite chápem, ako sa cítiš, s tým čakaním, tiež som myslela, že nevydržím (mala som po potrate 80dňový cyklus, kým som mohla ísť na druhý vklad), ale nešla by som neotestovaná. Tých žien, ktoré sa nevedia dočkať alebo sú 2 týždne po vklade tam chodí cez deň veľa a ja by som nechcela niektorú z nich nakaziť

mysicka111
autor
17. mar 2022

@pinaofina neboj sa určite by som toto neurobila ze sa neodtestujem a pôjdem... To nie...

pinaofina
17. mar 2022

@mysicka111 drzim palce, nech si negativna a nech ti to vyjde 😊❤️

mysicka111
autor
20. mar 2022

@pinaofina ďakujem Ti krásne ❤️❤️❤️

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre