Testy po KET

bobulab
12. mar 2022

Ahojte, su moje testy pozitivne, alebo nie? Som 10 den po Ket, dnesný test je uplne posledný Baby top test z DM a neviem, co si mysliet. Pri syncekovi po ET som mala na 10. den krasne ciarky a toto?????
Testovane od 6. dna po Ket od hora.

bambulienka25
12. mar 2022

@bobulab tie stredné 2 sa mi zdajú slabo pozitivne a posledné negatívne

bobulab
autor
12. mar 2022

@bambulienka25 Ved to, že ten posledný sa mi neda riadne odfotit.

bobulab
autor
12. mar 2022

@bambulienka25 je to ten tenucký pasik z DM....

bambulienka25
12. mar 2022

@bobulab teraz že píšeš mala by si používať rovnaké testy na porovnanie

bobulab
autor
12. mar 2022

@bambulienka25 ja viem, len už som nechcela vyhadzovat euricka, reku aj lacný ukáže, ked predtým ukázali dr max a teraz som na to doplatila:(

bobulab
autor
12. mar 2022

@bobulab Dovcera som sa tesila, že bude možno z posledneho mrazácika surodenec. Vecer som skusila spravit jeden ten z DM a ten bol snehobiely, tak ten ani nefotim a tento poslednýsom robila dnes ráno a ja tam cosi vidim, len fakt je otrasne tenucký.

bobulab
autor
12. mar 2022

@bambulienka25 Dovcera som sa tesila, že bude možno z posledneho mrazácika surodenec. Vecer som skusila spravit jeden ten z DM a ten bol snehobiely, tak ten ani nefotim a tento poslednýsom robila dnes ráno a ja tam cosi vidim, len fakt je otrasne tenucký.

bambulienka25
12. mar 2022

@bobulab ešte počkaj 2 d a urob ešte jeden test, lepšie už ten digi, držím palce 🍀

bobulab
autor
12. mar 2022

@bambulienka25 už nejdem kupovat, aspon nebudem taka nadsena a potom mi povedia, že nic.....Ajtak ideme na 13 den na kontrolu....Co už....Dakujem

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre