Ahojte ženy 13.9 som bola na prvý vklad na inseminaciu a zároveň v ten deň som dostala injekciu ovitrelle... pobolieva má pod bruškom nieje to intenzívne ale dneska je to také bodave bolesti ale raz za čas ,je to normálne ? Kedy prichádza k uhniezďovaniu? Kedy najlepšie testovať ? Viem že 14dni od vkladu ale ja neviem či vydržím 🙈🙈🙈🙈Ďakujem za odpoveď
@anazuz20 ak uz na teste nic nebude, tak ovitrelle je fuc. A nasledne ak bude ciarka - kludne aj jemna ale musi byt ruzova, malo by to byt ok. Testuj potom kludne kazde dva dni, ci ti pekne silnie. Ale nemusis to robit♥️ predpokladam, ze pojdes na odber. Ale to len ak si nedockava (co je normalne) a chcela by si🤗
Ja som sa bála zbytočného skorého sklamania, snažila som sa počkať tých 14 dní, ale 13. Som to nedala a už to tam bolo 🙂
Tusim som to blbo pooznacovala 😅
Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.
@anazuz20 10dni sa moze drzat v tele ovitrelle,cize skorsie testovanie moze byt skreslene a teda zbytocne